Få den bedste start på livet
med høreapparater

 • En verden af tilslutningsmuligheder

  Nu hvor du har været godt undervejs med dine høreapparater i et stykke tid, kan det være tid til at blive forbundet! Med dine høreapparater findes der nemlig en verden af tilslutningsmuligheder.

 • Sådan fik Hans sin hørelse – og sit sociale liv – tilbage

  Vi kan ofte berette om historier fra andre brugere, der fortæller om det magiske i at få hørelsen tilbage. Historier, hvor høreapparaterne har betydet mere end blot at kunne høre lyde.

 • Hvornår bør du tage kontakt til din hørespecialist?

  Det er vigtigt at få en god rutine med sine høreapparater tidligt. Der kan dog være situationer, hvor du bør henvende dig til din hørespecialist.

 • 5 brugbare hverdagstips

  Det er rigtig vigtigt at få en god rutine med sine høreapparater tidligt. Vi har hjulpet tusindvis af mennesker med at genfinde livets glæder gennem hørelsen, og vi ved, at der findes flere ting, der kan gøre den første tid med høreapparater lettere.

 • Sådan sikrer du en lang levetid for dine høreapparater

  Høreapparater er en af de bedste investeringer for personer med høretab, særligt når det gælder forbedring af livskvaliteten. Som du måske allerede har opdaget, så lader de dig ikke ”bare” høre bedre; de lader dig deltage fuldt ud i livet. Pas godt på dem. Læs hvordan her.

 • Sådan rengør du høreapparaterne og skifter batterier

  Når du er kommet ind i en god rutine med dine høreapparater, så begynder du at bemærke nye ting. Nye lyde. Nye opdagelser. Nye følelser. Og ørevoks, formentlig.

 • Høreapparater holder hjernen i form

  Her er et faktum, som måske kommer bag på dig: Du hører med din hjerne – ikke dine ører.

 • Sådan får du en god start på livet med høreapparater

  Mange høreapparatbrugere beretter om en overordnet forbedring af livskvaliteten. God hørelse kan aktivere meget af det, der gør livet fantastisk – mange brugere oplever mere nærvær i interaktioner med dem, de holder af, og finder samtidig mere glæde i at deltage i  sociale begivenheder.