Her kan du finde ud af, hvordan man har en onlinekonsultation med sin hørespecialist, så de kan justere dine høreapparater online.

Har du brug for at få dine høreapparater justeret? Oticon RemoteCare appen opretter forbindelse til hørespecialisten, mens du befinder dig i dit eget hjem.

Appen er kompatibel med alle Oticon Bluetooth® høreapparater og kan fås til iPhone®, iPad® og iPad® og Android™ enheder.

Tjek vores kompatibilitetsoversigt

Se en introduktion til Oticon RemoteCare

Med Oticon RemoteCare kan du få dine høreapparater justeret online og få råd og vejledning fra hørespecialisten, uden at du behøver at tage hjemmefra.

video-about-oticon-remotecare

• > Få professionel vejledning, mens du sidder hjemme hos dig selv

Opret forbindelse til din hørespecialist fra et sted, der passer dig*

*Vi gør opmærksom på, at brug af Oticon RemoteCare forudsætter opfyldelse af appens tekniske krav, og overholdelse af lokale love og forordninger om sundhedsdata.
  • > Få dine høreapparater justeret online

Få dine høreapparater finjusteret af hørespecialisten online

• > Optimér dine høreapparater i et givet miljø

Afprøv dine nye høreapparatindstillinger i realtid og i dine egne omgivelser

• > Spar transporttid til klinikken

Nyd en sikker og belejlig måde at oprette forbindelse til din hørespecialist online

• Kompatible høreapparater – se vores kompatibilitetsoversigt

• En kompatibel mobilenhed – se vores kompatibilitetsoversigt

• En stabil Internetforbindelse med en anbefalet minimumshastighed på 1/1 Mbit/s, der er egnet til både lyd- og videostreaming. Tjek hos din internetudbyder, hvilken internethastighed du har.

• En e-mailkonto

Når du ønsker at oprette forbindelse til din hørespecialist med Oticon RemoteCare, skal du først downloade appen på din mobilenhed. Sådan gør du:

1. Gå til Apple App Store eller Google Play Store, og søg efter ”Oticon RemoteCare”.

2. Følg de sædvanlige trin for at installere appen på din enhed.

3. Når den er installeret, skal du følge appens brugsanvisning* som vil hjælpe dig i gang.

*Du kan også finde brugsanvisningen inde i selve appen. På skærmene Velkommen til Oticon RemoteCare skal du trykke på Support og Privatliv; og så trykke på Brugsanvisning for at tilgå anvisningen.

Du kan finde svar på dine kompatibilitetsspørgsmål, løsninger på dine tekniske problemer og meget andet ved at besøge Oticon RemoteCare Ofte Stillede Spørgsmål-siden.

Oticon RemoteCare Ofte Stillede Spørgsmål