Oticon

Professionel rådgivning og projektering

Oticon har mere end 100 års erfaring med levering og installering af større lydanlæg. Igennem årene har vi også oparbejdet en stor viden og erfaring inden for specialtilpassede AV-løsninger. Vi går i spidsen med den nyeste teknologi samtidig med at værne om æstetikken.

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i en velarbejdet behovsanalyse i forhold til den ønskede lyd- og AV-løsning. Dette gør os i stand til at projektere en løsning, der passer til netop dine ønsker, behov og økonomi.

Garanti

Vi tilbyder 2 års garanti på fabriksnye lydanlæg fra Oticon. Garantien er gældende under de alment gældende garantibestemmelser. Efter endt installation af det nye teleslyngeanlæg udarbejder vi altid en målerapport, som dokumenterer, at anlægget opfylder de kravspecifikationer, som er fremsat i Bygningsreglement 2018, 8,1 stk. 12 (internt link), og normen DS/EN 60118-4 vedrørende anlæggets tekniske opbygning. Dette er din sikkerhed for, at det nye teleslyngeanlæg er korrekt installeret og optimalt tilpasset.

Vedligeholdelsesaftale

Det anbefales, at der med passende mellemrum – typisk en gang om året – foretages en gennemmåling af såvel nye som gamle lydanlæg af en sagkyndig tekniker. Vi kan tilbyde dig at tegne en vedligeholdelsesaftale hos os, hvor vi påtager os at varetage den tekniske vedligeholdelse af lydanlægget. Gennemmåling og dokumentation er en naturlig del af eftersynet.

Vi tilbyder flere forskellige typer af vedligeholdelsesaftaler. Ring og hør nærmere på tlf. 4445 2540 eller send en mail til mail@oticon.dk

Landsdækkende installatørnet

Oticon har et landsdækkende installatørnet, som altid er klar til at servicere dig. Salgskonsulenter, installatører og servicepersonale sørger for at give dig en professionel rådgivning og service i forbindelse med køb, installation og vedligeholdelse af vores produkter og løsninger.

Ved højtider som jul og påske har vi teknikerassistance klar, hvis lydanlægget – mod forventning – skulle svigte. Kontakt os på tlf. 4445 2540.

  • Vores kultur og værdier

    Oticon er en dynamisk virksomhed mere en innovativ kultur samt en åben og venlig atmosfære.

  • Akustiske udfordringer

    Akustikken spiller en stor rolle for oplevelsen af fx et foredrag. Oticon har mange års erfaring med at installere højttaleranlæg i rum med lang efterklangstid.

  • Kontakt os

    Giv os et ring eller send os en mail for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.