Oticon White Papers

Indsigter i forskning og teknologi leveret af Center for Anvendt Audiologisk Forskning på Oticons hovedkontor i Danmark.

Afdelingen undersøger fordelene ved høreapparatteknologi i samarbejde med verdens førende forskere. Det sikrer, at Oticon anvender de bedst tilgængelige forskningsmetoder og holder sig ajour med den nyeste viden inden for hørelse og høretab. Afdelingen giver desuden indsigt i den nyeste teknologi, Oticon har udviklet. Samarbejdet mellem afdelingen og Eriksholm Research Centre forsikrer, at Oticon har en evidensbaseret tilgang til udviklingen af sine BrainHearing™-teknologier.

Materialerne er på engelsk.

 • REM Cookbook

  En guide til ”best practices” ved real ear-målinger i klinikken. Denne guide er baseret på de mest brugte input-signaler, høreapparatmodeller, rationaler og eksternt udstyr.

 • Client Target & REM

  Client Target er kernen i Genie 2 tilpasning-software, som er designet til at hjælpe hørespecialisten til at opnå en endnu bedre første tilpasning. 

 • Forstærkning af svage lyde

  En introduktion til lydforstærkningen i moderne høreapparater samt et oprids af styrkerne i Oticons teknologier: VAC+, Speech Guard og Soft Speech Booster. Disse teknologier optimerer lydoplevelsen og taleforståelsen i alle miljøer. 

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og rådgivningsværktøj, Genie, er designet til at give en nem og præcis tilpasning, som imødekommer brugernes individuelle behov.

 • Marketing og support

  Læs mere om vores forskellige marketingmaterialer, som er designede til at tiltrække flere kunder til din klinik. 

 • Bliv Oticon-forhandler

  Ønsker du at sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.