Oticon White Papers

Indsigter i forskning og teknologi leveret af Center for Anvendt Audiologisk Forskning på Oticons hovedkontor i Danmark.

Afdelingen undersøger fordelene ved høreapparatteknologi i samarbejde med verdens førende forskere. Det sikrer, at Oticon anvender de bedst tilgængelige forskningsmetoder og holder sig ajour med den nyeste viden inden for hørelse og høretab. Afdelingen giver desuden indsigt i den nyeste teknologi, Oticon har udviklet. Samarbejdet mellem afdelingen og Eriksholm Research Centre forsikrer, at Oticon har en evidensbaseret tilgang til udviklingen af sine BrainHearing™-teknologier.

Materialerne er på engelsk.

 • Amsterdam OSN Children Study

  En undersøgelse på VU Universitet Medical Center i Amsterdam undersøgte effekten af OpenSound Navigator™ i forhold til taleforståelse og lytteindsats i støjende omgivelser for børn med høretab.

 • Connectclip i klasseværelset og i hjemmet

  I dette white paper diskuteres design og funktionalitet af ConnectClip, dens applikationer samt fordelene for personer med høretab. Særligt er der opmærksomhed på ConnectClip som mikrofon. 

 • OSN Teen Study Results

  En undersøgelse viser, at OpenSound Navigator ™ forbedrer børns taleforståelse i støjende omgivelser, når den, der lytter, står direkte mod eller med ansigtet væk fra taleren, og bevarer interfererende tale fra forskellige retninger. Denne nye teknologi giver adgang til flere, der taler, i samme lytteområde, hvilket er afgørende for børns indirekte læring.

 • Introduktion til OpenSound Optimizer™

  Dette white paper dækker de kliniske aspekter ved at introducere OpenSound Optimizer til voksne og børn. Endvidere præsenteres resultaterne af to interne undersøgelser i sammenligning med og uden den nye funktion og endelig et konkurrencestudie, der evaluerer adgang til lyd, irritation ved feedback og lydkvalitet. 

 • Oticon Opn S klinisk evidens

  Dette whitepaper indeholder et resumé af de kliniske forskningsundersøgelser, der undersøger brugerens fordele ved de nøglefunktioner, der introduceres i Opn S, nemlig OpenSound Optimizer™, og nye automatikker i OpenSound Navigator, nemlig OSN Booster. 

 • REM Cookbook

  En guide til ”best practices” ved real ear-målinger i klinikken. Denne guide er baseret på de mest brugte input-signaler, høreapparatmodeller, rationaler og eksternt udstyr.

 • Client Target & REM

  Client Target er kernen i Genie 2 tilpasning-software, som er designet til at hjælpe hørespecialisten til at opnå en endnu bedre første tilpasning. 

 • Forstærkning af svage lyde

  En introduktion til lydforstærkningen i moderne høreapparater samt et oprids af styrkerne i Oticons teknologier: VAC+, Speech Guard og Soft Speech Booster. Disse teknologier optimerer lydoplevelsen og taleforståelsen i alle miljøer. 

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og rådgivningsværktøj, Genie, er designet til at give en nem og præcis tilpasning, som imødekommer brugernes individuelle behov.

 • Marketing og support

  Læs mere om vores forskellige marketingmaterialer, som er designede til at tiltrække flere kunder til din klinik. 

 • Bliv Oticon-forhandler

  Ønsker du at sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.