Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Det lyder muligvis kontraintuitivt, men en effektiv måde, du kan håndtere sin tinnitus på, er at tilføre lyde til den lyd, du allerede hører.

Millioner af mennesker i hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at brugen af et høreapparat kan hjælpe med at lindre tinnitus.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indsigter om hørelse og høretab samt produktnyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator, som kan integreres i Oticon høreapparater.

Specialdesignede programmer i høreapparaterne lader dig afspille forskellige lyde, der kan hjælpe dig med at flytte opmærksomheden væk fra din tinnitus. Sammen med din hørespecialist kan du vælge mellem en lang række lydmuligheder til lindring af tinnitus. Herefter kan du beslutte, hvilke lyde der skal inkluderes i dine høreapparater.

Tinnitus SoundSupport tilbyder forskellige lyde - fra lindrende havagtige lyde til jævn hvid støj. Brugernes feedback peger på, at naturlyde er dynamiske, men alligevel beroligende, og virker meget lovende som middel til at mindske irritationen fra tinnitus. Du kan justere lydstyrken for de lindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon ON-appen. Vi ved, at folk med tinnitus efterspørger forskellige lyde. Der findes ikke én fremgangsmåde for alle mennesker. Et høreapparat med Tinnitus SoundSupport giver dig et højt niveau af fleksibilitet, som er vigtigt for alle, der lider af tinnitus.

Læs mere om tinnitus

ON App

Diskret og handy betjening af lindrende lyde

Oticon ON-appen giver brugere af Oticon høreapparater evnen til nemt og diskret at justere deres lyde til lindring af tinnitus.

Download Oticon ON-appen

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.