Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Det lyder muligvis kontraintuitivt, men en effektiv måde, du kan håndtere din tinnitus på, er at tilføre lyde til den lyd, du allerede hører.

Millioner af mennesker i hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at brugen af et høreapparat kan hjælpe med at lindre tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator, der kan integreres i Oticons høreapparater.

Specialdesignede programmer i høreapparaterne giver dig mulighed for at afspille forskellige lyde, der kan hjælpe dig med at flytte din opmærksomhed væk fra din tinnitus. Du kan sammen med din høreapparatspecialist vælge mellem en bred vifte af tinnituslindrende lyde og beslutte, hvilke lyde der skal inkluderes i dine høreapparater.

Tinnitus SoundSupport tilbyder en række forskellige lyde, fra beroligende lyde af havet til konstant hvid støj. Tilbagemeldinger fra vores kunder har vist, at naturlige lyde er dynamiske, men alligevel beroligende, og er meget lovende til at mindske irritationen fra tinnitus. Du kan justere lydstyrken af de tinnituslindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon Companion-appen. Vi ved, at mennesker med tinnitus lindres af forskellige lyde. Der er ikke én løsning, der passer til alle. Hvis du vælger et høreapparat med Tinnitus SoundSupport, giver det dig en høj grad af fleksibilitet, som er vigtigt for alle, der døjer med tinnitus.

Læs mere om tinnitus

Nem og diskret betjening af tinnituslindrende lyde

Via appen Oticon Companion kan du nemt og diskret at justere de tinnituslindrende lyde i dine Oticon høreapparater.

Læs mere

Download appen Oticon Companion

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.