Højttaleranlæg til kirker

Skræddersyet lydanlæg

Avancerede højttalere i fx en kirke fordeler talerens stemme ligeligt, så alle kan høre.

Et højtydende lydanlæg er din garanti for, at alle får det optimale ud af fx et foredrag eller en gudstjeneste, hvor der kan være lang afstand til lydkilden, dårlig akustik og/eller baggrundsstøj. 

Højttaleranlæg fx til kirker

Højttaleranlæg til tale- og musikgengivelse

Oticon tilbyder løsninger, som er specielt udviklet til gengivelse af tale. Søjlehøjttalerne findes i flere forskellige størrelser og kan specialindfarves, så de passer perfekt til det pågældende rum.

Vi tilbyder også højttalerløsninger, som er specielt konstruerede til at gengive et bredt frekvensområde. Hermed kan de gengive tale og musik uden at nogle frekvenser dæmpes, hvor andre forstærkes.

Vi tilbyder altid rådgivning og opmåling, som sikrer, at du tilbydes netop den højttalerløsning, som bedst muligt tilgodeser dine behov. Vi er ikke tilknyttet én enkelt leverandør eller teknologi. Derfor er det muligt at levere løsninger, som forener de både brugsmæssige og æstetiske aspekter på et højt niveau.

Læs reference.

Trådløse højttalere

Udendørs højttalerløsninger

Udvid kirkerummet med en udendørs højttalerløsning fra Oticon, som kan sættes op uden for kirken i forbindelse med større kirkelige handlinger, hvor der er begrænsede pladser i kirken. Eller tag den udendørs højttalerløsning med dig til fx en udendørs vielse eller ved jordpåkastelsen ved en begravelse.

Oticon tilbyder flere typer udendørs højttalere alt efter ønsker og behov. De kan enten stilles på jorden eller sættes op på et stativ. Vi har også både batteridrevne højttalere og højttalere, der kræver strøm. Har I brug for en komplet løsning med højttaler, bæretaske og trådløs mikrofon, så er det også en mulighed. Fælles for højttalerløsningerne er, at opsætningen er enkel, og at det er muligt at afspille musik trådløst via Bluetooth eller et usb-stik.

Den udendørs højttaler kan både købes og lejes. Ring til os, så finder vi sammen den rigtige løsning til jer.

Medhørshøjttaler fx til kirker

Medhørshøjttaler

Medhørshøjttaleren gør det muligt at følge med i arrangementer i tilstødende lokaler. Opsat i våbenhuset eller dåbsværelset vil man kunne følge med i den kirkelige handling. Opsat i køkkenet vil man kunne følge med i arrangementer, som afholdes i menighedssalen.
Medhørshøjttaleren forsynes med en volumenkontrol, der gør det muligt at regulere lydstyrken uafhængigt af højttaleranlægget i kirken eller menighedssalen.

Medhørshøjttaleren kan også leveres i en flytbar version med gulvstativ, som gør det muligt at anvende den udendørs forbindelse med for eksempel konfirmationer eller bisættelser, hvor der ikke er plads til alle fremmødte i selve kirken.

Bænkehøjttaleranlæg

Bænkehøjttaleranlæg

Et bænkehøjttalerløsning indbygges højttalerne i kirkebænkenes salmebogshylder eller i små specialdesignede højttalerkabinetter under salmebogshylden. Bænkehøjttalerne kan produceres i mange forskellige materialer og farver, så du er sikker på at opnå en æstetisk optimal løsning. I kirker med et stort antal bænkehøjttalere indbygges et skjult infrarødt afbrydersystem i bænkerækkerne. Bænkehøjttalerne aktiveres således automatisk, når en kirkegænger træder ind på bænkerækken.

Vi har blandt andet installeret et bænkehøjttaleranlæg i Vor Frelsers Kirke i København.

Læs reference.

Trådløs og transportabel højttalerløsning

Tilbehør til højttaleranlæg

Subwoofer

Hvis højttaleranlægget hyppigt skal anvendes til afspilning af musik, anbefaler vi, at der tilkøbes en subwoofer. Men en subwoofer får lyden fra musik og film en bedre bas og en god dynamik. Oticon tilbyder flere forskellige modeller. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Trådløs betjening

Det er nemt at betjene sine lyd- og AV-løsninger med et trådløst betjeningssystem fx via en iPad. Et trådløst betjeningssystem kan styre alt fra højttalerlyd og trådløse mikrofoner til projektorer og motorlærreder.

”Jeg oplever stor betjeningsvenlighed på vores nye lydanlæg, idet løsningen er leveret med en trådløs styring via en iPod. Jeg kan nemt og fleksibelt – uanset hvor jeg befinder mig i kirken – tilpasse højttaleranlægget i forhold til antal fremmødte kirkegængere, så alle får en god lyd”, siger kirketjener i Bellinge Kirke, Anita Henriksen.

  • Tour-guide-system

    Et trådløst og transportabelt tour-guide-system giver en optimal lydgengivelse fx under rundvisninger.

  • Rådgivning og projektering

    Der er mange fordele ved at vælge Oticon som rådgiver, leverandør og installatør.

  • Kontakt os

    Giv os et ring eller send os en mail for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.