Højttaleranlæg til kirker

Skræddersyet lydanlæg

Avancerede højttalere i fx en kirke fordeler talerens stemme ligeligt, så alle kan høre.

Et højtydende lydanlæg er din garanti for, at alle får det optimale ud af fx et foredrag eller en gudstjeneste, hvor der kan være lang afstand til lydkilden, dårlig akustik og/eller baggrundsstøj. 

Højttaleranlæg fx til kirker

Højttaleranlæg til tale- og musikgengivelse

Oticon tilbyder løsninger, som er specielt udviklet til gengivelse af tale. Søjlehøjttalerne findes i tre størrelser og kan specialindfarves, så de passer perfekt til det pågældende rum.

Vi tilbyder også højttalerløsninger, som er specielt konstruerede til at gengive et bredt frekvensområde. Hermed kan de gengive tale og musik uden at nogle frekvenser dæmpes, hvor andre forstærkes.

Vi tilbyder altid rådgivning og opmåling, som sikrer, at du tilbydes netop den højttalerløsning, som bedst muligt tilgodeser dine behov. Vi er ikke tilknyttet én enkelt leverandør eller teknologi, som gør det muligt at levere løsninger, som forener de både brugsmæssige og æstetiske aspekter på et højt niveau.

Bænkehøjttaleranlæg

Bænkehøjttaleranlæg

Et bænkehøjttalerløsning indbygges højttalerne i kirkebænkenes salmebogshylder eller i små specialdesignede højttalerkabinetter under salmebogshylden. Bænkehøjttalerne kan produceres i mange forskellige materialer og farver, så du er sikker på at opnå en æstetisk optimal løsning. I kirker med et stort antal bænkehøjttalere indbygges et skjult infrarødt afbrydersystem i bænkerækkerne. Bænkehøjttalerne aktiveres således automatisk, når en kirkegænger træder ind på bænkerækken.

Vi har blandt andet installeret et bænkehøjttaleranlæg i Vor Frelsers Kirke i København. Læs reference.

Medhørshøjttaler fx til kirker

Medhørshøjttaler

Medhørshøjttalere gør det muligt at følge med i arrangementer fra andre lokaler. Højttaleren har to højttalerenheder og er forsynet med en styrkekontrol i bunden, så lydstyrken kan reguleres separat. Den kan monteres på væggen ved hjælp af et drejeligt vægbeslag, men kan også leveres i en flytbar version med stativ, hvorved det kan anvendes udendørs.

Trådløse højttalere

Trådløs højttalerløsning

Med et trådløst højttaleranlæg er det nemt at flytte anlægget til andre lokaler, tage det med til foredrag eller bruge det udendørs. Anlægget kan afspille musik trådløst via Bluetooth eller et USB-stik. Via USB-stikket kan det også optage.

Det trådløse højttaleranlæg leveres med to batterier og med trådløse mikrofoner.

Tilbehør til højttaleranlæg

Subwoofer

Hvis højttaleranlægget hyppigt skal anvendes til afspilning af musik, anbefaler vi, at der tilkøbes en subwoofer. Men en subwoofer får lyden fra musik og film en bedre bas og en god dynamik. Oticon tilbyder flere forskellige modeller. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Trådløs betjening

Det er nemt at betjene sine lyd- og AV-løsninger med et trådløst betjeningssystem fx via en iPad. Et trådløst betjeningssystem kan styre alt fra højttalerlyd og trådløse mikrofoner til projektorer og motorlærreder.

”Jeg oplever stor betjeningsvenlighed på vores nye lydanlæg, idet løsningen er leveret med en trådløs styring via en iPod. Jeg kan nemt og fleksibelt – uanset hvor jeg befinder mig i kirken – tilpasse højttaleranlægget i forhold til antal fremmødte kirkegængere, så alle får en god lyd”, siger kirketjener i Bellinge Kirke, Anita Henriksen.

 • Tour-guide-system

  Et trådløst og transportabelt tour-guide-system giver en optimal lydgengivelse fx under rundvisninger.

 • Installatørside

  Vores installatørside er forbeholdt Oticons installatører.

 • Rådgivning og projektering

  Der er mange fordele ved at vælge Oticon som rådgiver, leverandør og installatør.

 • Kontakt os

  Giv os et ring eller send os en mail for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.