Fokusér på det, der tæller, og fordyb dig i læring med Oticon høreapparater.

Transmitter din lærers stemme og stream lyd fra utallige medie-enheder for at forbedre fokus og mindske uønsket støj fra omgivelserne i timerne.

Find ud af, hvordan du forbedrer din måde at høre på i timen med dine Oticon høreapparater.

Vælg først den udtalelse, der beskriver dig.

Har du brug for hjælp med dette? Læs brugsanvisningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist, eller læs vores tips til at finde ud af, om du har Bluetooth høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

Foruden at sende din lærers stemme direkte til dine ører, kan EduMic oprette forbindelse til eksisterende FM-klasseværelsessystemer og streame lyd til dine høreapparater direkte fra et smartboard, en pc eller tablet.

Find ud af mere om Oticon EduMic her

 

Forbind dig med din lærer i timerne med Amigo R2 FM- modtageren

Hvis du er studerende og afhængig af høreapparater for at kunne høre tydeligt i timerne eller under forelæsningerne, så vil brug af en FM-modtager som Amigo R2 FM-modtager udgøre en praktisk forbindelse til din lærer eller professor. Du skal først have udleveret en Oticon Streamer Pro af hørespecialisten, som vil parre den med dine høreapparater.

Fordele for dig:

Hør din lærers stemme direkte i dine ører via dine høreapparater, selv på afstand.

Fordele for din lærer:

Ved at bære en FM-sender og en mikrofon vil din lærer med sikkerhed vide, at du kan høre ham/hende uden, at der er behov for at tale højere.

Streamer Pro har en indbygget Euro-stikforbindelse, kan tilsluttes en FM-modtager og streame lyd til begge høreapparater.

Få mere at vide om Oticon Streamer Pro her.

Streamer Pro kan tilsluttes de mest universelle FM-modtagere, men for at opnå de bedste forhold i klasseværelset anbefaler vi at bruge den sammen med Amigo R2 FM-modtageren.

Brug disse visuelle vejledninger til at komme godt i gang: