Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Millioner af mennesker over hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at tinnitus kan lindres ved at bruge høreapparater.

Tinnitus SoundSupport™

En række af tinnituslindrende lyde til at imødekomme enhver person med tinnitus’ unikke behov.

En række stile af Oticon-høreapparater og modelniveauer tilbyder funktionen Tinnitus SoundSupport. Den integrerede lydgenerator byder på en bred vifte af lydmuligheder, herunder bredbåndslyde (formet til audiogram, hvid, pink og rød) og havlignende lyde. Disse naturlyde er dynamiske, men alligevel beroligende, og deres virkning som en metode til at lindre generne fra tinnitus er lovende.

Ingen hjerne er ens, og nogle kunder har behov for lyde, der er mere dynamiske eller har en unik kvalitet. Tinnitus SoundSupport sigter mod at gøre tilpasningen til den enkeltes behov så enkel og hurtig som muligt og samtidig tilbyde kunderne en helt personlig behandling. Du kan anvende fire moduleringsmuligheder til alle bredbåndslydene for at skabe flere muligheder for tinnituslindrende lyde, der opfylder kundernes individuelle behov og præferencer. Kunderne kan selv justere lydstyrken for deres tinnituslindrende lyd direkte på høreapparatet eller via Oticon Companion-appen. For kunderne betyder det, at han/hun nemt og diskret kan styre og justere sin tinnituslindrende lyd, når det er nødvendigt.

Læs mere om behandling af tinnitus

Udvid tinnitusværktøjet

Den ultrahurtige signalbehandlingsfunktion, OpenSound Navigator™, er hovedelementet, der leverer et balanceret og rigt lydmiljø, som bibeholder adgang til en vifte af miljølyde uden at overbelaste hjernen med information.

Dette kan have positiv indvirkning på brugerens stressniveau i ellers udfordrende situationer og hjælpe dem med at fokusere på andre ting som fx de mennesker, de er sammen med.

Således kan det at fokusere væk fra tinnitus påvirke deres opfattelse af tinnitus positivt.

Se vores seneste produkter

Nem og diskret betjening af tinnituslindrende lyde

Via appen Oticon Companion kan brugeren nemt og diskret justere de tinnituslindrende lyde i deres Oticon høreapparater.

Læs mere

Download appen Oticon Companion

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.