Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Millioner af mennesker over hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at tinnitus kan lindres ved at bruge høreapparater.

Tinnitus SoundSupport™

En række lindrende lyde for mennesker med tinnitus.

Tinnitus SoundSupport er tilgængeligt i en række Oticon modeller og ydelsesniveauer. Den integrerede lydgenerator tilbyder en lang række af lyde så som bredbåndslyde (hvid, lyserød og rød støj) og naturlige, havlignende lyde. Disse naturlyde er dynamiske, og alligevel lindrende, og har en positiv effekt i forhold til at minimere de negative følger af tinnitus.

Ingen hjerner arbejder ens, og nogle klienter har brug for lyde, som er mere dynamiske end andre. Tinnitus SoundSupport shar til formål at gøre tilpasningen så simpel som mulig, samtidig med, at klienterne får en fuldstændig personlig tilpasning. Du kan tilføje fire moduleringsmuligheder til alle bredbåndslyde for at kunne møde klientens specifikke ønsker og behov bedst muligt. Klienten kan justere lydstyrken for de lindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon ON appen. Det gør, at klienten nemt og diskret kan justere de tinnituslindrende lyde.

Læs mere om tinnitusbehandling

Lydterapi mod tinnitus

Udvid tinnitus-værktøjskassen med Oticon Opn™

Den ultra-hurtige signalbehandling i Oticon Opn, med OpenSound Navigator som hovedelement, giver et velbalanceret og fyldigt lydbillede. Alt sammen for at bevare hørbarheden af en række omgivelseslyde uden at hjernen overbebyrdes med information. Dette kan have en positiv effekt på dine klienters stressniveau i ellers udfordrende situationer og lade dem fokusere på andre ting, såsom de personer, de er sammen med. Ved at flytte fokus væk fra tinnitus får de en positiv opfattelse af tinnitus.

Læs mere om teknologien i Opn

Oticon On app

Diskret og nem betjening af lindrende lyde

Oticon ON App gør det muligt for brugere af Oticon høreapparater at justere deres lyde til lindring af tinnitus på en nem og diskret måde.

Download Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.