Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Millioner af mennesker over hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at tinnitus kan lindres ved at bruge høreapparater.

Tinnitus SoundSupport™

En række lindrende lyde for mennesker med tinnitus.

Tinnitus SoundSupport er tilgængeligt i en række Oticon modeller og ydelsesniveauer. Den integrerede lydgenerator tilbyder en lang række af lyde så som bredbåndslyde (hvid, lyserød og rød støj) og naturlige, havlignende lyde. Disse naturlyde er dynamiske, og alligevel lindrende, og har en positiv effekt i forhold til at minimere de negative følger af tinnitus.

Ingen hjerner arbejder ens, og nogle klienter har brug for lyde, som er mere dynamiske end andre. Tinnitus SoundSupport har til formål at gøre tilpasningen så simpel som mulig, samtidig med at klienterne får en fuldstændig personlig tilpasning. Du kan tilføje fire moduleringsmuligheder til alle bredbåndslyde for at kunne møde klientens specifikke ønsker og behov bedst muligt. Brugeren kan justere lydstyrken for de lindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon ON appen. Det gør, at brugeren nemt og diskret kan justere de tinnituslindrende lyde.

Læs mere om tinnitusbehandling

Udvid tinnitusværktøjet

Den ultrahurtige signalbehandlingsfunktion, OpenSound Navigator™, er hovedelementet, der leverer et balanceret og rigt lydmiljø, som bibeholder adgang til en vifte af miljølyde uden at overbelaste hjernen med information.

Dette kan have positiv indvirkning på brugerens stressniveau i ellers udfordrende situationer og hjælpe dem med at fokusere på andre ting som fx de mennesker, de er sammen med.

Således kan det at fokusere væk fra tinnitus påvirke deres opfattelse af tinnitus positivt.

Se vores seneste produkter

ON App

Diskret og nem betjening af lindrende lyde

Oticon ON App gør det muligt for brugere af Oticon høreapparater at justere deres lyde til lindring af tinnitus på en nem og diskret måde.

Download Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.