Pakket med innovationer så du kan hjælpe dine klienter med at tage del i livet

Læs mere om Oticon Intent

Nye 4D hensigtsbaserede sensorer

Oticon Intent udvider mulighederne for de banebrydende MoreSound-teknologier. Med verdens første hensigtsbaserede sensorer og den nye generation af det dybe neurale netværk (DNN) 2.0 yder MoreSound Intelligence™ 3.0 individuelt tilpasset støtte baseret på lydmiljøet og brugerens hensigt. 


Sammen med betydelige forbedringer af MoreSound Amplifier™ 3.0 og den nye platform Sirius™, tager vi vores BrainHearing™-teknologi til næste niveau.

 • Individuelt tilpasset støtte med verdens første hensigtsbaserede sensorer

  Nye BrainHearing-indsigter* viser, at menneskers kommuniktionsadfærd reflekterer deres lyttebehov og hensigter via hoved- og kropsbevægelser.

  Med introduktionen af vores nye høreapparat i premiumsegmentet, Oticon Intent, bruger vi information fra hoved- og kropsbevægelser, samtaleaktivitet og lydmiljø i verdens første 4D sensorteknologi. 

  Denne banebrydende teknologi tilpasser sig til brugerens specifikke lyttebehov - selv i det samme lydmiljø. Oticon Intent hjælper brugere, så de kan tage del i livet som aldrig før.

  *Higgins et al. (2023). Head movement and its relation to hearing.

  Læs mere om 4D-sensorerne i Oticon Intent

  Lydmiljø
  Sensorerne samler detaljer fra lydbilledet – 360° rundt om brugeren, som det varierer i lydmiljøer og mellem lydmiljøer. 

  Hovedbevægelser
  Systemet følger, hvordan brugeren bevæger hovedet for at forstå, hvilken kommunikationssituation brugeren befinder sig i.

  Kropsbevægelser
  Systemet detekterer fysiske bevægelser, så det kan forudse et øget behov for rummelig bevidsthed.

  Samtaleaktivitet
  Systemet monitorerer, om der er aktiv samtaleaktivitet eller ej, og informerer systemet om at prioritere tale.

MoreSound Intelligence 3.0 er en banebrydende teknologi, som gør det nemmere for brugere at nyde, følge og tale del i samtaler. Lydmiljøet scannes grundigt og præcist. Herefter organiseres lydene omkring brugeren og det nye DNN 2.0 benyttes til at behandle og skabe kontrast mellem de identificerede lyde.

Den nye MSI 3.0 giver brugerne adgang til det fulde lydbillede - klart og balanceret. Med input fra de 4D hensigtsbaserede sensorer tilpasser MoreSound Intelligence 3.0 sig efter brugerens specifikke lyttebehov. Det betyder, at brugeren kan få individuelt tilpasset støtte i forhold til situationen og hensigt, hvilket giver en signifikant forbedret taleforståelse.

Med Oticon Intent introducerer vi en helt ny generation af det dybe neurale netværk - DNN 2.0, der giver bedre lydkvalitet, mere klar tale og mere effektiv støjreduktion. 

Denne avancerede teknologi gør, at høreapparatet efterligner måden, hjernen fungerer på, fordi det har lært det gennem erfaringer. Det muliggør bedre og mere præcis repræsentation ad lyd i hjernen og bedre adgang til lydene i høreapparatbrugerens omgivelser.*

 • Trænet med endnu flere lydeksempler fra hverdagen, hvor de fleste er udfordrende og komplekse
 • Højrere krav til ydeevnen i DNN i træningsfasen
 • Forbedret bevarelse af den oprindelige lyd, hvilket resulterer i mindre tab af signaler for både tale og støj
 • Dæmpning af uønskede lyde med op til 12 dB i komplekse lydmiljøer – 2 dB mere end tidligere

 

*Santurette et al. (2020). Oticon Whitepaper.

Vores nye MoreSound Amplifier 3.0 giver brugere præcis og balanceret forstærkning over et frekvensområde, der spænder fra 80 Hz og helt op til to 10,000 Hz. Brugeren oplever et mere komplet lydbillede med en bedre gengivelse af omgivelserne.

Med et renere lydinput fra MoreSound Intelligence 3.0 har MoreSoundAmplifier 3.0 et unikt udgangspunkt for at forstærke en lang række lyde ud fra den enkelte brugers behov. Dette sikrer, at MoreSound Amplifier 3.0  kan gengive alle meningsfulde lyde i hele frekvensområdet med alle tilgængelige tilpasningsrationaler.

* Målinger laves i en øresimulator i henhold til standardkrav til tests.

text-imagespot-5-960x634_dk

MoreSound Optimizer detekterer og forebygger proaktivt feedback uden at det går ud over forstærkningen. Denne unikke og patenterede spektrotemporale modulationsteknologi laver et "breaker"-signal,  som stopper hørbar feedback, før den opstår. Det er medvirkende til at forhindre usynlige reduktioner af forstærkning i løbet af dagen  og giver dermed optimal forstærkning hele dagen - så den indstillede forstærkning også er den  forstærkning, brugeren får. Dette giver brugerne forbedret adgang til detaljer i tale mere mere naturlig lyd, større komfort og bedre taleforståelse*— selv i de mest dynamiske miljøer.

*Juul Jensen (2019). Oticon whitepaper.

Flere end 7 ud af 10 høreapparatbrugere er udfordrede af pludselige lyde i deres hverdag*. Det er grunden til, at Oticon Intent kommer med to innovative funktioner, der er designet til at beskytte brugernee mod pludselige lyde, mens det giver dem fuld adgang til meningsfulde lyde - så de kan tage del i livet.

*Gade, P., Brændgaard, M., Flocken, H., Preszcator, D., & Santurette, S. (2023). Wind & Handling Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.

 

*Baseret på en 22 % reduktion af den gennemsnitlige pupilstørrelse sammenlignet med den største gennemsnitlige pupilstørrelse
**Santurette, S., Brændgaard, M., Wang, J., & Sun, K. (2023). SuddenSound Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.

 

Sirius er en helt ny platform, specielt udviklet til høreapparater. Dens store behandlingskapacitet driver de banebrydende innovationer i Oticon Intent. Sirius-platformen er fremtidssikret, hvilket betyder, at Oticon Intent høreapparater trådløst kan opdateres med vores seneste forbedringer.