AV-udstyr til kirker, konferencecentre, mødelokaler mv.

AV-løsninger

Vær med på noderne med det sidste nye AV-udstyr og afhold gudstjenester, præsentationer etc. på et nyt niveau. 

En professionel AV-løsning som fx en projektorløsning giver de perfekte rammer for afholdelse af foredrag, kurser og sågar kirkelige handlinger. Takket være vores professionelle rådgivere og brede vifte af leverandører kan vi garantere, at vores løsninger forener de både brugsmæssige og æstetiske aspekter på et højt niveau.

Kamera

Streamingløsninger

Oticon tilbyder en række streamingløsninger til live-streaming af gudstjenester, streaming fra kirken til bestemte lokationer fx sognegården eller plejehjemmet mv. Løsningen er altid skræddersyet til kirkens specifikke ambitioner, ønsker og behov, så ring til os, så finder vi sammen den rigtige løsning til jer.

Mulighederne for streaming er mange, og der findes flere forskellige kameraløsninger. Vi tilbyder både enkle løsninger, der stort set ikke kræver betjening og mere avancerede løsninger, der kan tilfredsstille de mest ambitiøse behov. Der kan streames fra ét eller flere små kameraer, der hurtigt kan dreje 360° rundt og evt. zoome ind på forskellige positioner i kirkerummet.

Vi tilslutter altid vores kameraløsninger til kirkens nuværende lydanlæg, for at sikre at billede og lyd følges ad i en høj kvalitet. 

Vi tager gerne en snak med jer om ophavsrettigheder, og hvordan man respekterer privatlivet, når man streamer, og vi afleverer altid et skilt til kirken, der oplyser om, at videotransmission kan forekomme.

Projektor

Projektor- og skærmløsninger

Skærm og projektor bruges mere og mere i formidling af budskaber. Det er nemt at kombinere fx en kirkelig handling med innovative skærmløsninger, uden at det går ud over den højtidelige tradition. Oticon garanterer en løsning, der tilpasses individuelle behov og det enkelte rum.

Vi tilbyder altid en opmåling i forbindelse med vores rådgivning, hvilket er din garanti for, at den ønskede løsning passer perfekt til det aktuelle lokale. Ud fra dine behov – og det aktuelle rum – vil vi dernæst give dig en grundig vejledning i de forskellige løsningsmuligheder. Den tilbudte projektor- og skærmløsning kan nemt kombineres med et lydanlæg.

Skoven Kirke bruger i dag sin projektor aktivt i gudstjenesten. Læs reference.

Infoskærm

Infoskærme

Infoskærme kan anvendes både indendørs og udendørs – på banegårde, i kirker, sognehuse, venteværelser eller receptioner. Fra et webbaseret kontrolpanel er det nemt at opdatere og koordinere de valgte nyheder.

Vi tilbyder altid en opmåling i forbindelse med vores rådgivning, hvilket er din garanti for, at den ønskede løsning passer perfekt til det aktuelle lokale. Ud fra dine behov – og det aktuelle rum – vil vi dernæst give dig en grundig vejledning i de forskellige løsningsmuligheder.

Interaktiv AV-løsning

Interaktive løsninger

Oticon leverer et bredt udvalg af interaktive løsninger til brug i undervisning, mødelokaler, kirkerelaterede handlinger mv. Vores interaktive løsninger omfatter tavler, projektorer og touchskærme.

Med en interaktiv løsning er det muligt at:

• Fremvise billeder, tekster og film på en tavle

• Tilføje noter til det viste ved at skrive direkte på tavlen – for herefter at kunne gemme og sende præsentationen inkl. noter til modtagerne via e-mail

  • Lydanlæg

    Et lydanlæg tilgodeser både normalthørende, hørehæmmede og brugere af høreapparater.

  • Rådgivning og projektering

    Der er mange fordele ved at vælge Oticon som rådgiver, leverandør og installatør.

  • Kontakt os

    Giv os et ring eller send os en mail for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.