Ny Oticon Opn™

Nu er det åbne lydparadigme tilgængeligt for endnu flere mennesker

Lær mere om Opn     Se de seneste opdateringer

Få et forspring med Oticon

Hos Oticon ønsker vi at støtte dig i din praksis. Vores kampagneprogrammer garanterer, at du altid har et komplet og løbende opdateret produktsortiment samt de nyeste supportværktøjer, som kan hjælpe dig med at bevare et højt brugertilfredshedsniveau i alle virksomhedens aspekter.

Oticon stræber efter at være en stærk partner og at hjælpe dig med at vejlede klienterne på deres vej mod bedre hørelse.

Initiativet omfatter værktøjer, som kan hjælpe dig med at opfylde dine klienters individuelle behov – og styrke din position som en moderne hørespecialist.

Opbyg din viden

Oticon tager fremtidens høreapparatbehandling til det næste niveau

Med afsæt i erfaring, forskning og forståelse for moderne brugere vil vores løsninger nå nye højder og vil hjælpe dig til at give dine klienter mulighed for at leve et aktivt og socialt liv.

Dette er blandt andet muligt via en individualiseret tilgang, som får mest muligt ud af hver høreapparatbrugers unikke karaktertræk.

Audiologisk hensigt

 • Oticon Alta2

  Høreapparater af høj kvalitet, der tilbyder vidtstrakte muligheder for individuel tilpasning

 • Oticon Nera2

  Et avanceret høreapparat med suveræn lydkvalitet og mange muligheder for individuel tilpasning

 • Oticon Ria2

  En basisløsning med god lydkvalitet og muligheder for individel tilpasning

Oticon Dynamo

Mere Power. Mindre størrelse.

Dynamo er den mest avancerede Super Power-løsning nogensinde til kraftigt til meget kraftigt høretab. Det tilbyder ikke alene ekstra power, men også klar lyd i god lydkvalitet.

Oplev Dynamo

Høreløsninger til børn

Hos Oticon arbejder vi hver dag på at hjælpe hørespecialister med at skabe en bedre fremtid for alle børn med høretab.

Vores pædiatriske mission

Hvor mange klienter kan få "usynlige" høreapparater?

Flere end nogensinde før

Oticons næstmindste høreapparater ICC (invisible-in-the-canal) høreapparater har altid været begrænset til en lille procentdel af mennesker. Men vores forskning viser, at næsten halvdelen af alle førstegangsbrugere ville foretrække at have denne type, hvis de kunne. Heldigvis betyder vores nye miniature-teknologi, at dobbelt så mange af dine klienter nu kan få glæde af ICC-høreapparater: Ingen vil være i stand til at se dem, og de sidder aldrig i vejen.

Enkelhed for førstegangsbrugere 

Fordi vi har reduceret størrelsen af komponenterne i vores IIC og CIC (completely-in-the-canal) høreapparater, passer de nu i flere smalle øregange end nogensinde før. De giver stadig den samme forbedring i hørelsen og reduktion i høreanstrengelsen - selv i støjende miljøer som restauranter.

Nu hvor flere af dine klienter kan nyde det ultimativt diskrete look uden knapper eller indstillinger, der skal overvejes, er Oticons nye IIC og CIC-udvalg måske være lige dét valg, dine førstegangsbrugere skal tage for at gøre noget ved deres høretab.

MyOticon - en webportal for professionelle

På MyOticon.dk har vi samlet al den information, som er relevant for dig som hørespecialist: Den nyeste viden om høreapparater og høreappartteknologi samt mulighed for at downloade marketingmaterialer til din klinik. Du har adgang til MyOticon som forhandler af Oticon-produkter.

Gå til MyOticon

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab "Genie" er designet til at levere den bedst mulige tilpasning, der dækker den enkelte brugers individuelle behov.

 • Marketing og support

  Vores individualiserede marketingværktøjer er designet til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

 • Produktnyheder

  Hold dig opdateret med de nyeste produktnyheder.

 • Bliv Oticon-forhandler

  Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.