At leve med høreapparater

En blog om, hvordan du engagerer dig i livet og de mennesker, du holder af

Sådan fik Hans sin hørelse – og sit sociale liv – tilbage

Læsetid: 1 min.
13-01-20

Vi kan ofte berette om historier fra andre brugere, der fortæller om det magiske i at få hørelsen tilbage. Historier, hvor høreapparaterne har betydet mere end blot at kunne høre lyde.

To personer, der kan fortælle sådan en historie, er ægteparret Hans og Kissy van Prooijen. Hans havde problemer med sit høretab i 25-30 år, før han besluttede sig for at få Oticon høreapparater. Før han fik udleveret sine apparater, fortalte Kissy, at hendes ægtefælles høretab også påvirkede hende.

”Det påvirkede mig socialt. Hans sagde ofte nej og trak sig tilbage. Det er meget følelsesladet lige nu. Jeg glæder mig til, at han deltager igen.”

Hans’ forhåbninger var magen til sin kones.

”Jeg forventer at få en bedre hørelse. Det er, hvad alle os hørehæmmede håber på. Jeg forventer at have et mere stabilt liv, så min høretærskel er konstant og ikke afviger for meget. Jeg har store forventninger om, at jeg i fremtiden kan deltage mere socialt.”

Hør Hans og Kissys historie her – fra den første tilpasning til to måneder senere – og hør, hvordan han fik sin hørelse – og sit sociale liv – tilbage.

 

 

Hvis Hans og Kissys historie gjorde indtryk på dig, vil vi opfordre dig til at se flere historier fra brugere, som du måske kan relatere til.

Klik her for flere brugerhistorier