genie2 new features

Genie 2 er blevet opdateret | 2018.2

Genie 2 er blevet opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.

Genie 2 vejledning for 2018.2
Brugervejledning til Genie og Genie 2 2018.2

Nye tilpasningsfunktioner

Genie 2 er blevet opdateret med nye og spændende funktioner, der understøtter Oticon-høreapparater, tilgængelige for alle ydelsesniveauer:

 

"Overfør Indstillinger" gør det muligt at overføre valgte forstærkningsrelaterede indstillinger fra et høreapparat til et andet. Dette er muligt mellem høreapparater af forskellige typer, tilpasningsniveauer og produktfamilier på Velox-platformen.

 

REM AutoFit er et intuitivt værktøj, der gør det muligt for dig at gennemføre REM-verificeringsprocessen effektivt, samtidig med at du sikrer høj kvalitet og kontrol med tilpasningen. REM AutoFit fungerer sammen med flere REM-systemer, heriblandt Interacoustics, MedRx og Otometrics. Nu er VerifitLINK protokol fra Audioscan blevet tilføjet listen. Alle målinger foretages ikke desto mindre fra Genie 2 i en styret arbejdsgang, og REM AutoFit justerer automatisk høreapparatforstærkningen for at matche målet. Yderligere manuel finindstilling og måling er ligeledes muligt.

 

  • Familietrin introducerer simuleringsknappen. Tidligere blev en simuleret tilpasning igangsat ved at vælge en høreapparatfamilie, men nu er der blevet indført en simuleringsknap for at forbedre det intuitive aspekt.

  • Forbindelsesflowet er blevet optimeret ved at kombinere registreringsdialogen og dialogen for højttalervalg, hvilket sikrer færre klik i hver enkelt tilpasning

Tidligere købte Oticon Opn høreapparater vil skulle opgraderes for at understøtte de nye tilpasningsfunktioner. Dette gøres ved at bruge værktøjet, Oticon Firmware Updater, som opdaterer høreapparaterne til den seneste firmware udkommet i 2018.2.

Det helt rigtige, lige med det samme – trådløst

Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab, Genie, er designet til at hjælpe dig med at give den bedst mulige tilpasning, der dækker brugernes individuelle behov.

Med direkte demonstrationsværktøj og autentiske lyde kan du fremvise de nye produkter og funktioner. Og de integrerede videofilm viser brugere, hvordan de skal anvende og behandle deres høreapparater.

 
  • Genie Updater

  • Nem adgang til nye versioner af Genie 2 eller opdateringer, så snart de udgives.
  • Updateren kører lydløst i baggrunden og tjekker automatisk for opdateringer. Du vil kun få besked, når du skal foretage en handling.

Noahlink Wireless-kompatibilitet

Nem programmering af Oticon Opn og Oticon Siya.

Nu kan du programmere brugernes høreapparater hurtigt, pålideligt og trådløst. Dette er takket være Bluetooth® Low Energy og den nye Genie 2-software.

Noahlink Wireless er en branchestandard-programmeringsenhed til Bluetooth Low Energy aktiverede høreapparater som Oticon Opn.

Oticon Firmware Updater

Oticon Firmware Updater gør det muligt for hørespecialister at foretage opdateringer af Oticon Opn- og Oticon Siya-høreapparater så vel som på TV Adapter 3.0 og ConnectClip. Når man bruger Oticon Firmware Updater, får man følgende klare fordele:

  • Adgang til de allerseneste funktioner og ydelsesforbedringer udviklet af Oticon
  • Service på stedet
  • Bekvemmelighed og tidsbesparelse uden at skulle sende høreapparater og tilslutningstilbehør til service.

 

Oticon Firmware Updater udgør en del af Genie 2 og kan tilgås i Genie 2 2018.2 installationen.

Real ear measurements på 6 minutter!

REM AutoFit-værktøjet i Genie og Genie 2 hjælper dig med at yde tilpasninger af høj kvalitet, som er tilpasset specielt til brugeren, samtidig med at der lægges vægt på effektivitet og kontrol.

Læs om REM AutoFit