Genie 2 er blevet opdateret | 2019.1

Genie 2 er blevet opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.

Brugsanvisning til Genie og Genie 2 2019.1

Nye tilpasningsfunktioner

Genie 2 er blevet opdateret med nye og spændende funktioner, der understøtter Oticon høreapparater.

 

Med det nye miniRITE R får brugeren en unik åben lydoplevelse, uanede tilslutningsmuligheder i en helt ny genopladelig lithium-ion løsning. I Genie 2 kan du finde nyttig information om de genopladelige batterier.

Både den daglige batteribrug, streamingadfærd og høretabet har indvirkning på behovet for batterikapacitet. Når brugeren har opgivet disse oplysninger, kan du nemt vejlede i, om batteriet skal udskiftes. Batteriet kan nemt udskiftes af dig.

 

I 19.1 har vi tilføjet nye funktioner til Overfør indstillinger-værktøjet. Du kan nu overføre lydkontrol-, lokale kontrol- og indikatorindstillinger til alle tildelte lytteprogrammer. Funktionen Overfør indstillinger starter nu automatisk, når nye høreapparater, der er forskellige fra den nuværende session, tilsluttes eller vælges. Alternativt kan du stadig tilgå Overfør indstillinger fra menuen Værktøjer.

 

Oticon ON App har en ny boosterfunktion til at øge lytteassistancen, når der er behov for det. Vi har forbedret OpenSound Navigator i Genie 2 med en ny profil, Meget høj, der gør det muligt at tilpasse programmer med samme niveau af hjælp.

Vi har foretaget flere ændringer i tilpasningsoplevelsen, som lader dig drage fordel af OpenSound Optimizer i de nye Oticon Opn S- og Opn Play-produkter. Samme akustik giver nu en mere stabil gain.

Ekstra gain bruges nu til at nå rationaletarget, når der er brug for det. Beregnede feedback-grænser er blevet erstattet af en Ustabil gain-indikator. Ustabil gain-indikatoren bruger live-målinger fra høreapparaterne, uden at det påvirker tilpasningsflowet.

Den giver desuden kontinuerlig visuel indikation for ustabil gain og risiko for feedback. Når feedbackanalysen er gennemført, viser Genie 2 den ustabile gain eller feedbackrisiko i de forskellige frekvensbånd.

 

Vi har omorganiseret visuelle indikatorer til at understøtte nye funktioner:
1. LED-mønstre med tre cyklusser til programmer og lyttetilstande, der reducerer strømforbruget.
2. Nyt Luk ned LED-mønster til miniRITE R.

Det helt rigtige, lige med det samme – trådløst

Oticons tilpasningsværktøj, Genie 2, er designet til at hjælpe dig med at levere den bedst mulige tilpasning, der dækker den enkelte brugers individuelle behov.

Med direkte demonstrationsværktøj og autentiske lyde kan du fremvise de nye produkter og funktioner. De integrerede videofilm viser klienterne, hvordan de skal bruge og passe på deres høreapparater.

 
  • Genie Updater

  • Genie Updater giver dig adgang til nye versioner og opdateringer af Genie 2, lige så snart de udgives.
  • Genie Updater kører lydløst i baggrunden og tjekker automatisk for opdateringer. Du vil kun få besked, når det er nødvendigt at gøre noget.

Programmeringsenheder

I Genie 2 kan du bruge en vifte af programmeringsenheder til at programmere Oticon høreapparater.

Trådløst

Noahlink Wireless* (anbefalet)
FittingLINK 3*


Med kabel

HiPro 2 (anbefalet)
ExpressLINK 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2,4 GHz høreapparater

**Forvent langsommere programmering og firmware-opdateringstider, da disse er ældre enheder

Oticon Firmware Updater

Oticon Firmware Updater giver dig mulighed for at foretage firmware-opdateringer til Oticon høreapparater og tilbehør på stedet.

Oticon Firmware Updater giver følgende klare fordele:

  • Adgang til de allerseneste platformsfunktioner og ydelsesforbedringer
  • Den er praktisk og tidsbesparende uden behov for at sende høreapparater og tilslutningstilbehør til service.

 

Bemærk dog, at kabelforbindelse er nødvendig.
Noahlink Wireless og FittingLINK 3 kan ikke bruges til firmware-opdateringer.

 

OBS!
De nye høreapparater, som du modtager, har muligvis en ny firmware-version, der ikke er kompatibel med din gamle Genie 2-installation. Derfor skal du altid installere den seneste Genie 2 software, når du modtager den fra Oticon.

Real ear measurements på 6 minutter!

REM AutoFit-værktøjet i Genie og Genie 2 hjælper dig med at yde tilpasninger af høj kvalitet, som er tilpasset specielt til brugeren, samtidig med at der lægges vægt på effektivitet og kontrol.

Læs om REM AutoFit