genie2 new features

Bedste første tilpasning med Genie

Nye funktioner og opdateringer i Genie

Genie bliver indimellem opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.

Se de nye funktioner i Genie

Det helt rigtige, lige med det samme – trådløst

Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab, Genie, er designet til at hjælpe dig med at give den bedst mulige tilpasning, der dækker hver enkelt brugers individuelle behov.

Tilpasninger med høj præcision

Med direkte demonstrationsværktøj og autentiske lyde kan du fremvise de nye produkter og funktioner. Og de integrerede videofilm viser klienter, hvordan de skal bruge og pleje deres høreapparater.

FittingLINK

Trådløs tilknytning betyder, at du giver førstegangsbrugere den bedst mulige tilpasningsoplevelse.

Nu kan du skabe trådløs forbindelse mellem din tilpasningssoftware og din klients høreapparat. FittingLINK bæres rundt om halsen, hvilket betyder, at du kan holde en mere behagelig afstand til klienten, mens du programmerer høreapparatet. På den måde kan du fokusere på at opnå den bedst mulige lyd, mens din klient kan være mere afslappet.

FittingLINK er nem at bruge – programmeringshandlinger kan følges med de røde og blå indikatorer, mens alle statusbeskeder vises i tilpasningssoftwaren på din pc.

Feedback Manager er blevet forbedret

For at give en bedre tilpasningsvejledning angives en ny beregnet feedbackmargin af det grå område. Dette viser det område, hvor der forventes feedback. En kurve for den aktuelle feedbackgrænse vises først, når der er gennemført en feedbackmåling. Hvis resultatet af målingen ikke er tilfredsstillende, er det nu muligt at gøre følgende: 

 • Klik på plus- eller minus-knapperne for at justere feedbackgrænsen i trin på 1 dB. Når forstærkningen er reduceret, bliver den også justeret.
 • Klik på UNDO for at gendanne feedbackgrænsen og forstærkningen til standardindstillingerne (inkl. eventuelle forstærkningsjusteringer).
 • Marketing og support

  Vores individualiserede marketingværktøjer er specielt designede til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

 • Audiologisk hensigt

  Læs mere om Oticons audiologiske hensigt.

 • Produktnyheder

  Hold dig opdateret med de seneste produktnyheder.

 • Bliv Oticon-forhandler

  Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.