Oticon Genie 2 er blevet opdateret | 2019.2

Genie 2 er blevet opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.

Brugsanvisning Genie og Genie 2 2019.2

Nye tilpasningsfunktioner

Genie 2 er blevet opdateret med nye, spændende funktioner til understøttelse af Oticon høreapparater.

 

Oticon Xceed og Oticon Xceed Play tilbyder en unik lydoplevelse til henholdsvis voksne og børn med kraftigt til meget kraftigt høretab, idet de nu får adgang til OpenSound Navigator™ samt OpenSound Optimizer™.

I Genie 2 vil du have samme tilpasningsfunktioner og fleksibilitet som ved ethvert andet Velox S™-høreapparat, fordi alle fortjener den bedste audiologi. 

Det er nu muligt at indstille minimum og maksimum på volumenkontrollen, hvilket sikrer, at volumenkontrollen er skræddersyet til brugerens behov. DSE og DSE Linear er Oticons proprietære tilpasningsrationale for kraftigt til meget kraftigt høretab og er tilgængelige for disse produkter samt den nye Opfattelse af bløde lyde, som gør det muligt at justere lydens fylde.

 

Vi har genindført det bimodale tilpasningsværktøj, så Oticon høreapparater* kan tilpasses ethvert cochlear implantat. Det bimodale tilpasningsværktøj er tilgængeligt for monaural tilpasning*, så du kan justere den overordnede forstærkning, højfrekvens-afskæring og vægtning af lavfrekvens.

Den nye trådløse Oticon CROS-sender giver nem adgang til den eksklusive OpenSound-oplevelse. Når du har tilsluttet høreapparatet** og valgt Oticon CROS-senderen, vil den overføre lyd under hele tilpasningsprocessen.

Hvis du vælger funktionen CROS/BICROS under tilpasningstrinnet, kan du vælge mellem tre indstillinger: CROS, BiCROS og NO CROS/BiCROS. Afhængigt af programindstillingen kan du balancere CROS-indgangsniveauerne.

 

Oticon RemoteCare giver dig mulighed for at sende opdaterede indstillinger og foretage justeringer i realtid til brugerens høreapparater. Du kan også videochatte og chatte sikkert med brugeren ved hjælp af Oticon RemoteCare. Brugeren kan oprette forbindelse til dig via Oticon RemoteCare App, hvor som helst der er en stabil internetforbindelse.

Oticon RemoteCare opfølgningsaftaler er beregnet til at være et supplement til opfølgningsaftaler i høreklinikken og til at gøre det lettere for både dig og brugeren.

*Oticon Opn S™, Oticon Opn Play og Oticon Xceed og Oticon Xceed Play

**Oticon Opn S 1 og Opn S 2, Oticon Opn Play 1, Oticon Xceed og Oticon Xceed Play

Det helt rigtige, lige med det samme - trådløst

Oticons tilpasningsværktøj, Genie 2, er designet til at hjælpe dig med at levere den bedst mulige tilpasning, der dækker den enkelte brugers individuelle behov.

Programmeringsenheder

I Genie 2 kan du bruge en række programmeringsenheder til at programmere Oticon høreapparater:

Trådløst

Noahlink Wireless* (Anbefalet)
FittingLink 3*


Forbundet

HiPro 2 (Anbefalet)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2,4 GHz høreapparater

**Forvent langsommere programmerings- og firmware-opdateringstider, da disse er ældre enheder

Match REM targets på mindre end 2 minutter og 30 sekunder i Genie 2*

REM AutoFit-værktøjet i Genie og Genie 2 hjælper dig med at levere tilpasninger af høj kvalitet, som er personaliseret til brugeren, samtidig med at der lægges vægt på effektivitet og kontrol.

*Med IMC 2-kompatible REM-systemer kan matching af REM target foretages på under 1 minut og 50 sekunder. Med VerifitLINK kan matching af REM target gøres på under 2 minutter og 30 sekunder.

Lær mere om REM AutoFit

Oticon Firmware Updater

Oticon Firmware Updater giver dig mulighed for at udføre firmware-opdateringer på Oticon høreapparater og tilbehør.

Oticon Firmware Updater giver disse klare fordele:

  • Adgang til de nyeste platformsfunktioner og ydelsesforbedringer
  • Bekvemmelighed og tidsbesparelser uden at skulle sende høreapparater og tilslutningstilbehør til service

 

Bemærk venligst, at kabelforbindelse er påkrævet.
Noahlink Wireless og FittingLink 3 kan ikke bruges til firmware-opdateringer.
HiPro 2 anbefales. HiPro og HiPro USB vil resultere i signifikant længere firmware-opdateringstider, da disse er ældre enheder.

 

VÆR OPMÆRKSOM
De nye høreapparater, du modtager, kan have en ny firmware-version, der ikke er kompatibel med din gamle Genie 2-installation. Derfor skal du altid installere den nyeste Genie 2-software, når du modtager den fra Oticon.

 
  • Genie Updater

  • Genie Updater giver dig adgang til nye versioner og opdateringer af Genie 2, lige så snart de udgives.
  • Genie Updater kører lydløst i baggrunden og tjekker automatisk for opdateringer. Du vil kun få besked, når det er nødvendigt at gøre noget.