Oticon Genie 2 er blevet opdateret | 2020.1

Genie 2 er blevet opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.

Brugsanvisning Genie 2 2020.1

Nye tilpasningsfunktioner

Genie 2 er blevet opdateret med nye, spændende funktioner til understøttelse af Oticon høreapparater.

 

Den nye Oticon Ruby tilbyder den bedste lydkvalitet i Oticons basiskategori. Funktioner som det nye SuperShield Feedback Management-system forhindrer hyl, før de opstår, og det kontaktfrie, induktive opladningssystem giver mulighed for en hel dags opladning på kun få timer.

SuperShield arbejder sammen med Feedback shield LX for at analysere indgående lydniveauer, identificere risikoen for feedback og hurtigt forhindre hyl, før de opstår.

 

Oticon RemoteCare giver dig mulighed for at sende opdaterede indstillinger og foretage justeringer i realtid til brugerens høreapparater. Du kan også videochatte og chatte sikkert med brugeren ved hjælp af Oticon RemoteCare. Brugeren kan oprette forbindelse til dig via Oticon RemoteCare App, hvor som helst der er en stabil internetforbindelse.

Oticon RemoteCare opfølgningsaftaler er beregnet til at være et supplement til opfølgningsaftaler i høreklinikken og til at gøre det lettere for både dig og brugeren.

Med Oticon Ruby høreapparater introducerer vi Bimodal- og CROS/BiCROS-kompatibilitet i Oticons Essential produktkategori. Vi mener, at hørespecialisten skal have fleksibilitet til at vælge den rigtige løsning for brugeren uden at skulle tvinge dem ind i et premium-segment. Vi mener, at vores premium-sortiment tilbyder bedre ydeevne og stadig er at foretrække, men det bør ikke begrænse en bruger fra at få den løsning, de har brug for, hvis de udstyres med produkter i basiskategorien.

Bimodal
I det bimodale tilpasningsværktøj kan Oticon Ruby tilpasses ethvert cochlear-implantat. Det bimodale tilpasningsværktøj er tilgængeligt for monaural tilpasning, så du kan justere den overordnede forstærkning, højfrekvens-afskæring og vægtning af lavfrekvens.

Oticon CROS/BiCROS
Når du har tilsluttet Oticon Ruby høreapparatet og valgt Oticon CROS-senderen, vil den overføre lyd under hele tilpasningsprocessen.

Hvis du vælger funktionen CROS/BiCROS under tilpasningstrinnet, kan du vælge mellem tre indstillinger: CROS, BiCROS og NO CROS/BiCROS. Afhængigt af programindstillingen kan du balancere CROS-indgangsniveauerne.

Det helt rigtige, lige med det samme - trådløst

Oticons tilpasningsværktøj, Genie 2, er designet til at hjælpe dig med at levere den bedst mulige tilpasning, der dækker den enkelte brugers individuelle behov.

Programmeringsenheder

I Genie 2 kan du bruge en række programmeringsenheder til at programmere Oticon høreapparater:

Trådløst

Noahlink Wireless*** (Anbefalet)
FittingLink 3*


Forbundet

HiPro 2 (Anbefalet)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2,4 GHz høreapparater

**Forvent langsommere programmerings- og firmware-opdateringstider, da disse er ældre enheder

*** Kompatibel med Genie 2 | 2017.2 og senere

see-how-much-time-you-can-save-6-min

Match REM targets på mindre end 2 minutter og 30 sekunder i Genie 2*

REM AutoFit-værktøjet i Genie og Genie 2 hjælper dig med at levere tilpasninger af høj kvalitet, som er personaliseret til brugeren, samtidig med at der lægges vægt på effektivitet og kontrol.

*Med IMC 2-kompatible REM-systemer kan matching af REM target foretages på under 1 minut og 50 sekunder. Med VerifitLINK kan matching af REM target gøres på under 2 minutter og 30 sekunder.

Lær mere om REM AutoFit

Oticon Firmware Updater

Oticon Firmware Updater giver dig mulighed for at udføre firmware-opdateringer på Oticon høreapparater og tilbehør.

Oticon Firmware Updater giver disse klare fordele:

  • Adgang til de nyeste platformsfunktioner og ydelsesforbedringer
  • Bekvemmelighed og tidsbesparelser uden at skulle sende høreapparater og tilslutningstilbehør til service

 

Bemærk venligst, at kabelforbindelse er påkrævet.
Noahlink Wireless og FittingLink 3 kan ikke bruges til firmware-opdateringer.
HiPro 2 anbefales. HiPro og HiPro USB vil resultere i signifikant længere firmware-opdateringstider, da disse er ældre enheder.

 

VÆR OPMÆRKSOM
De nye høreapparater, du modtager, kan have en ny firmware-version, der ikke er kompatibel med din gamle Genie 2-installation. Derfor skal du altid installere den nyeste Genie 2-software, når du modtager den fra Oticon.

 
  • Genie Updater

  • Genie Updater giver dig adgang til nye versioner og opdateringer af Genie 2, lige så snart de udgives.
  • Genie Updater kører lydløst i baggrunden og tjekker automatisk for opdateringer. Du vil kun få besked, når det er nødvendigt at gøre noget.