Sådan bruger du dine Oticon høreapparater til at foretage håndfrie opkald

Her kan du lære, hvordan du bruger dine Oticon høreapparater sammen med din telefon, så du kan have behagelige, håndfrie opkald.

Hvis du bruger dine Oticon høreapparater som en del af en håndfri konfiguration sammen med din telefon, betyder det, at du kan høre tydeligere og føre mere behagelige samtaler.

Vælg den udtalelse, der beskriver dig.

Følg dernæst instrukserne om at streame kvalitetslyd til dine ører.

Har du brug for hjælp med dette? Læs brugsanvisningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist, eller læs vores tips til at finde ud af det

Høreapparater med Bluetooth

Oticon ConnectClip er den perfekte partner, når du vil oprette forbindelse mellem din telefon og dine høreapparater og foretage håndfrie telefonsamtaler.

ConnectClip fungerer som en mikrofon og streamer lyd mellem dine høreapparater og andre lydenheder.

Dine høreapparater fungerer som trådløse hovedtelefoner af høj kvalitet, der leverer kvalitetslyd direkte til dine ører.

Kombinationen af de to betyder, at du kan læne dig tilbage og nyde friheden ved fuldstændig håndfrie samtaler.

Nyd håndfrie telefonsamtaler med ConnectClip

Du kan bruge ConnectClip til at streame lyd trådløst mellem dine Bluetooth høreapparater og flere enheder.

Vil du vide mere om fordelene ved ConnectClip, og hvordan den kan bruges til at foretage håndfrie samtaler?

Besøg ConnectClip-siden

Er du klar til at foretage håndfrie opkald?

Se disse praktiske visuelle ‘sådan gør du...’ vejledninger, og begynd at nyde friheden ved at streame håndfrie telefonsamtaler.

Har du et spørgsmål om ConnectClip?

Få svar på, hvad du har brug for at vide, her

Høreapparater uden Bluetooth

Håndfrie samtaler fra mobilenheder til høreapparater uden Bluetooth

Hvis dine høreapparater ikke har Bluetooth-teknologi, er du nødt til først at forbinde dem med din smartphone ved brug af Oticon Streamer Pro for at foretage håndfrie samtaler via dine høreapparater.

Streamer Pro skal udleveres til dig og parres med dine høreapparater af hørespecialisten.

Kom godt i gang med Streamer Pro til håndfrie samtaler:

Brug din smartphone som fjernbetjening

Hvis du allerede bruger Streamer Pro, så kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening med Oticon ConnectLine.

Med Oticon ConnectLine, kan du styre, hvad du hører fra din telefon uden, at du behøver at røre ved hverken dine høreapparater ELLER din Streamer Pro.

Fuld kontrol
Swipe, se, vælg og betjen flere lydenheder, og hav kontrol over høreapparatindstillingerne fra et og samme sted.

Download Oticon ConnectLine, og overtag betjeningen af dine høreapparater fra telefonens skærm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.