Om Oticon

People First

Når vi siger "People First", er det meget mere end bare et fancy slogan: Det er måden, vi tænker, arbejder og udvikler vores produkter på.

Lær mere

Vi er grundlagt på omsorg

Oticon er helt fra begyndelsen bygget på omsorg og empati. Virksomheden er grundlagt i 1904 af Hans Demant, som ville hjælpe sin kone til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab.

Oticon har siden været på absolut forkant med teknologi, der forbedrer livet for mennesker med høretab.

Se tidslinjen

Om Oticon

Oticons mission er så ligetil, som den er umagen værd:

At hjælpe mennesker med høretab med at udnytte deres potentiale, mens de lever det liv, de vælger - med den hørelse, de har.

For at opnå dette bestræber Oticon sig på at være førende inden for højtydende høreløsninger samt at levere den mest avancerede teknologi og audiologi som muligt. Men at hjælpe mennesker med at nå deres potentiale omfatter meget mere end at levere den mest avancerede hørevidenskab og innovative design. Via vores "People First"-løfte har vi opnået en dyb anerkendelse og forståelse af, hvad folk har brug for, ønsker og er drevet af - det er kernen i al vores udvikling. Vi sætter med andre ord de individuelle behov og ønsker, mennesker med høretab måtte have, aller forrest, når vi udvikler ny teknologi og nye produkter. 

Vi har kontorer over hele verden

Hos Oticon arbejder mere end 3000 mennesker med at udvikle høreløsninger, som er til gavn for mennesker i mere end 100 lande i verden. Vores produkter er solgt via salgskontorer i 24 lande og cirka 80 uafhængige distributører verden over.

Vi er altid på udkig efter talentfulde mennesker

Vi tror på, at den bedste innovation og udvikling sker, når vi sætter talentfulde mennesker sammen i et inspirerende miljø, som støtter op om samarbejde og personlig udvikling. 

Er du interesseret i en meningsfuld karriere, som er fokuseret på at ændre liv? Så vil vi gerne opfordre dig til at læse mere om dagligdagen og kulturen hos Oticon samt til at tage et kig på vores ledige jobs.

Læs mere

Nyheder

Se de seneste nyheder og pressemeddeleser fra Oticon.

 • God hørelse gør en positiv forskel for arbejdslivet

  1. March 2017

  Høreapparatproducenten Oticon sætter i anledningen af International Høredag fokus på, hvor meget god hørelse betyder for arbejdsdagen og inviterer inden for på arbejdspladsen.

 • Ledelsesrokade i William Demant Holding A/S

  23. February 2017

  Koncernchef og administrerende direktør Niels Jacobsen har valgt at stoppe efter 25 år i William Demant Holdings direktion for at blive administrerende direktør i William Demant Invest A/S. Søren Nielsen ny koncernchef og administrerende direktør.

 • William Demant appoints senior scientist Thomas Lunner as Fellow

  8. February 2017

 • Børn med høretab skal sikres lige muligheder

  7. February 2017

  Et nyt forskningsprojekt skal sikre lige vilkår for børn med høretab, så de får samme muligheder for faglig læring og social trivsel som deres normalthørende klassekammerater.

 • Vores historie

  Oticon er en dynamisk virksomhed mere en innovativ kultur samt en åben og venlig atmosfære.

 • People First

  Alt, vi gør, begynder med de mennesker, vi gør det for. Det er vores løfte.

 • Sådan bliver du en del af Oticon

  Information om vores rekrutteringsproces og vores tips til en god jobansøgning.

 • Kontorer i hele verden

  Udover vores hovedkontor i Danmark har vi kontorer og distributører rundt omkring i hele verden.