Om Oticon

People First

Når vi siger "People First", er det meget mere end bare et fancy slogan: Det er måden, vi tænker, arbejder og udvikler vores produkter på.

Lær mere

Vi er grundlagt på omsorg

Oticon er helt fra begyndelsen bygget på omsorg og empati. Virksomheden er grundlagt i 1904 af Hans Demant, som ville hjælpe sin kone til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab.

Oticon har siden været på absolut forkant med teknologi, der forbedrer livet for mennesker med høretab.

Se tidslinjen

Om Oticon

Oticons mission er så ligetil, som den er umagen værd:

At hjælpe mennesker med høretab med at udnytte deres potentiale, mens de lever det liv, de vælger - med den hørelse, de har.

For at opnå dette bestræber Oticon sig på at være førende inden for højtydende høreløsninger samt at levere den mest avancerede teknologi og audiologi som muligt. Men at hjælpe mennesker med at nå deres potentiale omfatter meget mere end at levere den mest avancerede hørevidenskab og innovative design. Via vores "People First"-løfte har vi opnået en dyb anerkendelse og forståelse af, hvad folk har brug for, ønsker og er drevet af - det er kernen i al vores udvikling. Vi sætter med andre ord de individuelle behov og ønsker, mennesker med høretab måtte have, aller forrest, når vi udvikler ny teknologi og nye produkter. 

Vi er altid på udkig efter talentfulde mennesker


Vi tror på, at den bedste innovation og udvikling sker, når vi sætter talentfulde mennesker sammen i et inspirerende miljø, som støtter op om samarbejde og personlig udvikling.  
 
Er du interesseret i en meningsfuld karriere, som er fokuseret på at ændre liv? Så vil vi gerne opfordre dig til at læse mere om dagligdagen og kulturen hos Oticon samt til at tage et kig på vores ledige jobs. 

Læs mere

Vi har kontorer over hele verden

Hos Oticon arbejder mere end 3000 mennesker med at udvikle høreløsninger, som er til gavn for mennesker i mere end 100 lande i verden. Vores produkter er solgt via salgskontorer i 24 lande og cirka 80 uafhængige distributører verden over.

Find kontaktoplysninger på Oticons presseafdeling, AV-afdeling, batteribestilling, service og support.

Kontakt os her

Nyheder

Se de seneste nyheder og pressemeddeleser fra Oticon.

 • Oticon kommer endnu et skridt nærmere normal hørelse

  19. april 2018

  Oticon kommer endnu et skridt nærmere normal hørelse med ny evidens om lytteanstrengelse i støjende omgivelser. Og ny innovativ Oticon RemoteCare videokonsultation gør fordelene ved at bruge Oticon Opn™ 1 høreapparater endnu større.

   
 • Oticons HearingFitness App vinder CES-prisen

  8. januar 2018

  ”HearingFitnessTM - Fitness Tracker for Your Ears” er den første app til høreapparater, som fokuserer på træning af hørelsen. Appen vinder CES’ innovationspris 2018 i kategorien “Software and Mobile Apps”.

 • Oticon udnævner chefaudiolog

  1. november 2017

  Høreapparatproducenten Oticon har udnævnt Thomas Behrens som ny chefaudiolog (Chief Audiologist).

 • Oticon Opn™ har nu forbindelse til alle moderne smartphones

  18. oktober 2017

  Nu er det nemt at få trådløs forbindelse mellem Oticon Opn høreapparater og iPhones® og Android™ smartphones - og med streaming til begge ører.