Om Oticon

People First

Når vi siger "People First", er det meget mere end bare et fancy slogan. Det er måden, vi tænker, arbejder og udvikler vores produkter på.

Lær mere

Vi er grundlagt på omsorg

Oticon er helt fra begyndelsen bygget på omsorg og empati. Virksomheden er grundlagt i 1904 af Hans Demant, som ville hjælpe sin kone til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab.

Oticon har siden været på absolut forkant med teknologi, der forbedrer livet for mennesker med høretab.

Se tidslinjen

Om Oticon

Oticons mission er så ligetil, som den er umagen værd:

At hjælpe mennesker med høretab med at udnytte deres potentiale, mens de lever det liv, de vælger - med den hørelse, de har.

For at opnå dette bestræber Oticon sig på at være førende inden for højtydende høreløsninger samt at levere den mest avancerede teknologi og audiologi som muligt. Men at hjælpe mennesker med at nå deres potentiale omfatter meget mere end at levere den mest avancerede hørevidenskab og innovative design. Via vores "People First"-løfte har vi opnået en dyb anerkendelse og forståelse af, hvad folk har brug for, ønsker og er drevet af - det er kernen i al vores udvikling. Vi sætter med andre ord de individuelle behov og ønsker, mennesker med høretab måtte have, allerforrest, når vi udvikler ny teknologi og nye produkter. 

Vi er altid på udkig efter talentfulde mennesker


Vi tror på, at den bedste innovation og udvikling sker, når vi sætter talentfulde mennesker sammen i et inspirerende miljø, som støtter op om samarbejde og personlig udvikling.  
 
Er du interesseret i en meningsfuld karriere, som er fokuseret på at ændre liv? Så vil vi gerne opfordre dig til at læse mere om dagligdagen og kulturen hos Oticon samt til at tage et kig på vores ledige jobs. 

Læs mere om at arbejde i Oticon

Vi har kontorer over hele verden

Hos Oticon arbejder mere end 3000 mennesker med at udvikle høreløsninger, som er til gavn for mennesker i mere end 100 lande i verden. Vores produkter er solgt via salgskontorer i 24 lande og cirka 80 uafhængige distributører verden over.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indsigter om hørelse og høretab samt produktnyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find kontaktoplysninger på Oticons presseafdeling, AV-afdeling, batteribestilling, service og support.

Kontakt os her

 

Det er en rigtig god ide at søge råd og vejledning, hvis man har et høretab. Vi ringer dig gerne op, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive henvist til nærmeste Oticon-certificerede høreklinik.

Bliv kontaktet

Nyheder

Se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Oticon.

 • Oticon og Nørrebro Teater indgår partnerskab til fordel for mennesker med høretab

  4. december 2019

  Oticon og Nørrebro Teater går sammen i et nyt partnerskab, der gennem tekstning, tolkning og forbedret lyd skal gøre teater mere tilgængeligt for døve og mennesker med nedsat hørelse.

 • Oticons nye magasin skruer op for viden om hørelse

  11. november 2019

  Oticon lancerer et magasin om hørelse og høretab, der har til formål at udbrede viden og nedbryde tabu om høretab blandt danskerne.

 • Oticon vinder to CES 2020 Innovation Awards for banebrydende høreteknologi

  11. november 2019

  Oticon Xceed™ og Oticon RemoteCare vinder priser i kategorierne Health & Wellness samt Tech for a Better World.

 • Det nye Oticon Xceed er verdens mest kraftfulde høreapparat

  20. august 2019

  Oticon fuldender deres sortiment af høreapparater med lanceringen af Oticon Xceed og Oticon Xceed Play power-apparater til kraftige høretab.

Oticon Denmark A/S er blevet tildelt den prestigefyldte AA kreditværdighedsrating. AA-ratingen står for ”Høj kreditværdighed” og gives til virksomheder med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.