Hvad gør Oticon?

• Vi udvikler brancheførende høreapparater og tilbehør.

• Vi er førende inden for videnskabelig forskning inden for høretab.

• Vi udvikler udstyr og software til hørespecialister.

Vores vision

En verden, hvor høretab ikke er en begrænsning.


Vores mission

Vi udfordrer normerne og flytter teknologiens grænser for at ændre livet for personer med høretab.

Baseret på omsorg

I 1904 hjalp Hans Demant sin kone Camilla med et af verdens første elektroniske høreapparater og startede dermed vores historie om livsændrende teknologi, der fortsætter den dag i dag. Mere end 120 år senere er Oticons position som en af verdens førende virksomheder inden for audiologi et bevis på vores filosofi om omsorg gennem innovation.

Vores teknologi har hjulpet utallige mennesker over hele verden med deres høretab, og vores banebrydende forskning i, hvordan vores hjerne fungerer, fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Men vi er kun lige begyndt. I Oticon sætter vi en ære i vores arbejde for at nå vores mål - en verden hvor høretab ikke er en begrænsning.

Hvordan er Oticon som virksomhed?

Scroll ned for at se, hvad der definerer Oticon

Vi er åbne og nysgerrige

Oticon holder aldrig op med at forske i og lære mere om høretab. Vi arbejder kontinuerligt med mere end 13.000 høreapparatbrugere og hørespecialister, som hjælper os med at forstå folks behov og ønsker.

Desuden udfører vi førende videnskabelig forskning på vores forskningscenter, Eriksholm. Her viser vores opdagelser os, hvordan vi kan gøre tingene anderledes og udvikle fremtidens høreteknologi.

Find ud af, hvordan din hørelse fungerer

Vi tænker anderledes med BrainHearing™

Vi tænker anderledes om høretab: Vi starter med hjernen. Det er fordi, du faktisk hører med hjernen, ikke med ørerne.

Ved at forstå, hvordan hjernen får lyde til at give mening, kan vi hjælpe mennesker mere effektivt med høreapparater. Vi kan tilmed forstå, hvordan vi kan beskytte hjernen mod risici relateret til høretab, som for eksempel kognitiv tilbagegang.

Forstå, hvordan BrainHearing kan hjælpe dig

Pionerer inden for teknologi

Hos Oticon flytter vi altid teknologiens grænser for at forbedre livet for mennesker med høretab.

Vores innovationer tager udgangspunkt i at sætte standarden højere. Hvor andre nøjes med direktionel hørelse, tror vi på den banebrydende åbne lydoplevelse - hele 360°.

Rent faktisk har vi altid som mål at opnå det umulige - og vi udfordrer normerne for at nå dertil. Vi tror på, at det er det, som gør os til de teknologisk førende inden for vores branche.

Vil du se vores brancheførende høreapparater?

Dedikeret til høreapparatbrugere

Vi brænder for at gøre livet lettere for mennesker med høretab - fra det tidspunkt, de opdager det, til ethvert øjeblik derefter.

Idet vi har en dyb forståelse for behovene hos brugere af moderne høreapparater, tager vores høreapparater og tilbehør lydkvalitet til et nyt niveau. De forbedrer taleforståelsen, reducerer lytteanstrengelsen - og så er de lette at bruge i hverdagen.

Hør mere fra personer med høreapparater

Engagerede i hørespecialisternes arbejde

Det kræver en dygtig ekspert for at forstå dine unikke hørebehov og skræddersy dine høreapparater, så de passer til dig. Det er derfor, Oticons høreapparater først kommer til deres ret i hænderne på betroede hørespecialister.

Vi gør alt for at hjælpe din hørespecialist med at hjælpe dig. Vi leverer uddannelse på højt niveau, høreløsninger på topniveau og yder support på hvert skridt på vejen.

Ønsker du at finde en hørespecialist?

Er du hørespecialist? Klik her for vores side til professionelle