NY evidens viser:

Oticon More™ overgår de største konkurrenter

Fantastiske resultater fra test i virkelige, komplekse lydmiljøer viser, at Oticon More høreapparater giver hjernen bedre adgang til tale.

Samtidig giver Oticon More høreapparater hjernen hurtigere adgang til flere af de meningsfulde lyde i omgivelserne med større nøjagtighed.

Sammenlignet med to af de største konkurrenter
giver Oticon More:

 • Mere tale

  Bedre adgang til tale fra brugerens omgivelser

 • Flere lyde

  Adgang til flere af de relevante lyde i lydbilledet

 • Hurtigere tilpasning

  Hurtigere tilpasning til ændringer i lydmiljøet

 • Større nøjagtighed

  Bedre bevarede lyde med mere kontrast og flere detaljer

Sådan testede vi tre af verdens bedste høreapparater

Se videoerne for at se, hvordan Oticon More klarede sig i forhold til to andre førende høreapparatmærker i komplekse, virkelige omgivelser

 • Del 1: Bedre adgang til
  tale omkring brugeren

  Læs mere om, hvordan dette er muligt uden at udelukke andre vigtige lyde i omgivelserne

 • Del 2: Hurtigere adgang til flere
  lyde med højere nøjagtighed

  Dyk ned i detaljerne og se, hvordan Oticon More genskaber lydbilledet med flere detaljer og mere klarhed.

De vigtigste resultater:
Oticon More høreapparater giver hjernen bedre adgang til tale omkring brugeren, samtidig med at de giver mere lyd - ikke mindre!

I grafen kan du se, hvordan Oticon More overgår konkurrent A og B i at give adgang til tale, der kommer fra siden - og dette er blot et af resultaterne.

Alt i alt viser disse tests, at Oticon More høreapparater giver hjernen bedre adgang til tale i komplekse lydmiljøer, samtidig med at de giver hjernen bedre adgang til flere af de meningsfulde lyde i omgivelserne.

Desuden viser testene, at Oticon More giver hurtigere adgang til flere af de relevante lyde med større nøjagtighed. Det betyder, at hjernen lettere kan være opmærksom på det, der foregår i omgivelserne, hvilket hjælper brugeren med at deltage i hverdagens aktiviteter uden problemer.

Læs mere om de afgørende beviser i vores whitepaper

Oticons nye tilgang til lydbehandling overgår traditionelle teknologier i komplekse miljøer


Disse testresultater bekræfter effektiviteten af Oticons fundamentalt nye tilgang til lydbehandling: at give hjernen mere lyd, ikke mindre!

Hvor konkurrenterne lukker ned for omgivende lyde med traditionel retningsbestemmelse, støjreduktion, kompression og kontrol af feedback, fokuserer Oticon på at give hjernen mere lyd.

Denne nye tilgang er mulig takket være et meget intelligent Deep Neural Network samt de innovative nye funktioner i teknologien: MoreSound Intelligence™ og MoreSound Amplifier™.


Udforsk den banebrydende teknologi i Oticon More

Sådan bringer BrainHearing™ høreomsorg til et helt nyt niveau


Oticons førende innovationer, såsom brugen af et Deep Neural Network samt vores helt nye tilgang til hørelse, kommer direkte fra vores unikke BrainHearing-filosofi.

BrainHearing er baseret på erkendelsen af, at hjernen er verdens bedste lydprocessor! Derfor fokuserer Oticon altid på at forstå og støtte den måde, hjernen naturligt forstår lyd på. Det er det, vi gør anderledes.

Så da forskning viste, at hjernen har brug for adgang til hele lydbilledet for at fungere på en naturlig måde*, var vores svar at fremstille en ny generation af hjernevenlige høreapparater: Oticon More.

*O’Sullivan et al. (2019); Puvvada & Simon (2017); Man &Ng (2020).

Vil du vide mere om Oticon More høreapparater?

Besøg Oticons hjemmeside

Kontakt

Kontakt din lokale Oticon-salgsrepræsentant for at få flere oplysninger.

Find kontaktoplysninger