At leve med høreapparater

En blog om, hvordan du engagerer dig i livet og de mennesker, du holder af

En verden af tilslutningsmuligheder

Læsetid: 2 min.
17-01-20

Nu hvor du har været godt undervejs med dine høreapparater i et stykke tid, kan det være tid til at blive forbundet! Med dine høreapparater findes der nemlig en verden af tilslutningsmuligheder.

Mere specifikt så taler vi om at tilslutte høreapparaterne til de elektroniske enheder, som du anvender i dagligdagen – fx din smartphone, dit tv eller din computer. Det kan virkelig løfte oplevelsen, uanset om du lytter til musik, ser tv eller taler i telefon med familie og venner.

Nutidens høreapparater kommer med avanceret teknologi – og dermed et hav af muligheder for at tilslutte dem til mange forskellige lydkilder. Til nogle enheder kræves der et tilbehørsprodukt, men det husker vi at nævnte nedenfor, når det er relevant. Her kan du læse et par få – men vigtige – måder, du kan skabe forbindelse til dine høreapparater.

 

Vi har udviklet en app, der hedder Oticon Companion, som du kan hente ned på din smartphone og anvende sammen med dine høreapparater. Denne app lader dig bl.a. justere lydstyrken i høreapparaterne, tjekke batteristatus, lokalisere dem, hvis de skulle blive væk, og forbinde apparaterne til dit tv – listen er fyldt med mange brugbare funktioner.

Lær mere om appen Oticon Companion her

 

ConnectClip kan hjælpe dig i situationer, hvor dine høreapparater i sig selv ikke er nok. Den er lille og fungerer bl.a. som en mikrofon, som fx din partner, en ven eller foredragsholder kan tage på. Lyden opfanges af ConnectClip, der sender lyden videre til dine høreapparater helt trådløst.

Læs mere om ConnectClip her

 

Hvis du har en iPhone, så har du allerede alt, du behøver, for at høre lyden fra en telefonsamtale direkte i høreapparaterne via Bluetooth®. Du skal bare sørge for, at dine høreapparater er forbundet med din iPhone.

Dine høreapparater har ikke nogen mikrofon i sig, men der er andre måder, hvorpå man kan sikre, at personen i den anden ende kan høre dig:

  • Anskaf dig og brug ConnectClip, som også kan anvendes som en ekstern mikrofon
  • eller hold din iPhone op til munden, når du taler.

 

Klik her, for at lære mere om fordelene ved at tilslutte telefonen til høreapparaterne – og hvordan du gør

I de fleste tilfælde er høreapparaterne tilstrækkelige til at opfange lyden fra tv’et klart og tydeligt. Men hvis du stadig har svært ved at høre, hvad der bliver sagt i tv’et, kan du skaffe en tv-adapter, som sender lyden fra dit tv direkte til dine høreapparater.

Lær mere om, hvordan du streamer lyd fra tv’et direkte til dine høreapparater her

Vi håber, at indholdet i dette blogindlæg hjælper dig med at få forbindelse til en verden af tilslutningsmuligheder, så du kan gøre alle de ting, du elsker.