At leve med høreapparater

En blog om, hvordan du engagerer dig i livet og de mennesker, du holder af

Kvalitetstjek – sådan tester vi Oticon høreapparater

Læsetid: 1,5 min.
06-07-20

Hos Oticon tester vi vores produkter ud fra en række faktorer. Faktisk udfører vi mere end 100 individuelle tests. Disse omfatter bl.a. faldtest, test med kunstig ørevoks, svedtest, batteriskuffetest, støvtest og test af batterilevetid. Se videoen nedenfor, der viser eksempler på de mange forskellige kvalitetstests, vi foretager for at sikre, at Oticon høreapparater leverer den højeste standard. 

Vi tester ikke kun kvaliteten af Oticon høreapparaterne; vi sørger også for, at de ikke indeholder skadelige stoffer som ftalater og latex. Faktisk er Oticon høreapparater vurderet til at være ikke-allergiske og ikke-irriterende ifølge ISO 10993. Dette sikrer, at du kun finder kvalitetsmaterialer og betyder samtidig, at vores høreapparater er egnede til endnu flere mennesker samt er behagelige at bruge.

 

Foruden holdbarhed og byggekvalitet bringer veltilpassede Oticon høreapparater også et løfte om ekseptionel lydkvalitet. Det er primært takket være vores dedikation til at forstå, hvordan en bedre hørelse begynder med din hjerne. Vi sætter en ære i at levere førende lydkvalitet, der gør det muligt at opnå taleforståelse på niveau med normalthørende*. 

Når du vælger Oticon, så vælger du kvalitet. Vi udvikler vores høreapparater klar til brug, så du kan leve et komplet og aktivt liv. Hvorfor ikke læse mere om vores premium høreapparat Oticon Opn S ? 

 

*Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper, Oticon Opn S 1