Oticon Insight

Ny miljørigtig emballage

Læsetid: 2 min.
14-12-20

En førsteklasses emballage, som er mere miljørigtig

Vi er glade for at kunne fortælle dig, at Oticon høreapparater fremover vil blive leveret med i helt ny emballage. Med et design, der bygger på en stor international undersøgelse med høreapparatbrugere og hørespecialister, skal den nye emballage medføre et mere logisk workflow.

Den vil også forbedre dine kunders oplevelse og reducerer mængden af affald for bedre bæredygtighed. Læs mere herunder om, hvad der er blevet forbedret, og hvordan det kommer dig og dine kunder til gode.

Sådan er emballagen til Oticon høreapparater forbedret

Oticon høreapparater kommer nu i en ny og elegant boks (1), som bl.a. indeholder et nyt etui til opbevaring af høreapparaterne (2). Begge er designet til at signalere den livsændrende teknologi, som emballagen indeholder, ved at anvende materialer af god kvalitet.

Det nye design opfylder de forskellige krav til høreapparatemballage. Selve boksen rummer brugervejledningen og forbrugsdele, og dine brugere kan med fordel opbevare disse heri, mens det nye etui indeholder integreret tilbehør som standard.

Med dette nye design påtager Oticon sig et mere bæredygtigt ansvar.

b2b_oticon_blog_thumb_2020_packaging_numbers

Fordelene for dig

Den nye emballage er designet for at gøre dit arbejde nemmere.

• Du skal ikke længere tilføje et separat tilbehørskit, og endnu vigtigere, du skal ikke bruge tid på at ompakke en ordre for at give dine kunder deres ønskede tilbehør med.


• På baggrund af dine ønsker kan den nye høreapparatboks blive pakket og sendt med en række ekstra forbrugsdele sammen med brugervejledningen direkte fra lageret. Dette omfatter tipper, filtre, batterier mv.


• Du kan give dine kunder en førsteklasses oplevelse. Du kan give dem deres høreapparater sammen med alt, der hører med, så de kan komme godt i gang.

Fordelene for dine kunder

✓ Det første indtryk er vigtigt, og med den nye emballage får dine kunder en førsteklasses oplevelse.


✓ Undersøgelsen, vi foretog, viste os, at kunder kan lide at modtage en boks, hvor de kan opbevare og nemt finde alt det, der følger med høreapparaterne. Vi har lyttet, så nu kan alt opbevares sikkert og holdes organiseret.


✓ Det nye etui kan nemt opbevares i en lomme, hvor de ligger sikkert og beskyttet mod fugt og snavs.


✓ Etuiet indeholder nu et multiværktøj og en aftørringsklud, som kunder, ifølge undersøgelsen, godt kan lide at have med sig, når de er ude.

b2b-oticon-blog_post-image_the_benefits_for_your_clients

Oticons emballage er bedre for miljøet

I takt med at vi alle bliver mere bevidste om at reducere vores klimaaftryk og finde grønnere alternativer, så er det vigtigt at gribe mulighederne for at gøre en forskel, når de byder sig. Oticons nye emballage er fremstillet med øje for så lavt et CO2-aftryk som overhovedet muligt. Her er bare nogle eksempler på, hvordan vi har gjort en forskel for at tage mere ansvar for miljøet af den nye emballage: 

 

• Medfølgende tilbehør fjerner behovet for at separat emballage.


• Vi genbruger vores eget plastikaffald til 10-20 % af det nye etui.


• Den nye papboks til høreapparaterne har et 100 % genanvendt indre; den er belagt med FSC-certificerede materialer og er fremstillet i Europa med 100 % grøn energi.


• De nye bokse kan affaldssorteres som pap til genbrug.


• Det nye etui kan affaldssorteres som plastik.

 

Læs mere om produkterne, som kommer i den nye emballage