Sådan

kommer du i gang med appen ConnectLine

ConnectLine appen fungerer sammen med alle Oticons trådløse høreapparater via Streamer Pro.

Hent guiden til ConnectLine App

Guiden indeholder:

• Forbindelse med Streamer Pro
• Streamer som standard headset
• Installation af ConnectLine App
• Oversigt over appen
• Funktioner i appen
• Indstillinger
•Problemløsning

Læs guiden for Apple enheder og Android enheder.

Fungerer din Streamer Pro med din iPhone, iPad eller iPod?

ConnectLine appen til iPhone, iPad og iPod touch fungerer med:
• Streamer Pro 1.3 A
• Streamer Pro 1.2 App

Du kan se, om du har en af disse streamere ved at tjekke serienummeret i bunden af Streamer Pro. Hvis det andet bogstav i serienummeret er et "A", arbejder streameren sammen med ConnectLine appen til iPhone, iPad og iPod touch. Hvis der ikke er et serienummer i bunden af streameren, betyder det sandsynligvis, at streameren er en ældre version, som ikke arbejder sammen med iPhone, iPad eller iPod.

Hvis din Streamer Pro er en ældre version, kan din hørespecialist hjælpe dig med at skaffe den seneste Streamer Pro, som fungerer sammen med iPhone, iPad og iPod touch.

ConnectLine App er kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7" iPad Pro, 12,9" iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, og iPod touch (5. og 6. generation) og kræver Streamer Pro 1.2 App eller nyere. Søg efter iPhone apps i App Store, når du installerer appen ConnectLine App på en iPad. ConnectLine App til Android smartphones og tablets kræver en Streamer Pro med firmware 1.3 eller nyere. Læs mere om kompatibilitet på www.oticon.dk/support.

Fungerer din Streamer Pro med en Android smartphone eller tablet?

ConnectLine applikationen til Android smartphones og tablets arbejder sammen med alle versioner af Streamer Pro:
• Streamer Pro 1.3A
• Streamer Pro 1.2 App (med opdateret firmware 1.3)
• Streamer Pro 1.1 (med opdateret firmware 1.3)
• Streamer Pro 1 (med opdateret firmware 1.3)

ConnectLine appen til Android smartphones og tablets fungerer med Android 4.x. og senere versioner. Streamer Pro kræver en 1.3 firmware opdatering for at kunne arbejde sammen med ConnectLine appen til Android enheder.

Sådan tjekker du din Streamer Pros firmware:

1. Sluk din streamer
2. Hold både power- og tv-knappen* nede og slip efter ca. ét sekund
3. Tjek lysindikatorerne på Streamer Pro

* Hold tv-knappen nede på en måde, så du kan se tv-knappens lys.

Firmware version

Visuelle indikatorer

1.0 firmware-version-10-visual-indicator
 1.1  firmware-version-11-visual-indicator
 1.2  firmware-version-12-visual-indicator
 1.3  firmware-version-13-visual-indicator

Eksempel: Hvis tv- og mic-knappens lys tændes, har din Streamer Pro en 1.2 firmware og kræver en opdatering for at kunne arbejde sammen med ConnectLine appen til Android enheder. Hvis din Streamer Pro har en firmware, som er ældre end 1.3, eller du er usikker på, hvilken Streamer Pro du har, så kontakt din hørespecialist. Din hørespecialist kan opdatere din Streamer Pro til det nyeste firmware.

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.

• Hørelse

Vidste du, at din hørelse er den eneste af dine sanser, som aldrig sover?

• ConnectLine

Sådan forbinder du dine høreapparater med forskellige kommunikationsenheder som fx dit tv eller din telefon.

• Downloads og support

Find videoer og instruktioner til, hvordan du bruger Oticon høreapparater og tilbehør.

• Find en høreklinik

Få hjælp og vejledning fra en autoriseret Oticon hørespecialist.