Oticon ON

 

Tiden med appen Oticon ON er forbi

Appen Oticon ON vil snart ikke være tilgængelig længere, men appen Oticon Companion er klar med de nyeste funktioner og opdateringer.

Oticon Companion – kompatibel med iOS 17
Med appen Oticon Companion kan du optimere dine indstillinger, betjene høreapparaterne, finde hjælp og holde online-konsultationer med din hørespecialist online - alt sammen i én app. Vi arbejder konstant på at forbedre kompatibiliteten og din oplevelse med appen.

For den bedste ydeevne bør du afinstallere Oticon ON, når du har downloadet Oticon Companion.

   

Download appen Oticon Companion her.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

   

Din tilpasning og dine programmer er sikret.
Der er ingen grund til bekymring. Opgraderingen af din app har ingen indflydelse på din tilpasning og dine programmer, da de er lagret i dine høreapparater - ikke i appen.

Du kan læse mere om, hvordan du bruger den nye app her: https://www.oticon.dk/hearing-aid-users/support/apps/companion

 

Dine høreapparater har muligvis brug for en firmware-opdatering for at virke sammen med appen Oticon Companion
Oticon Opn høreapparater med en firmware, der er lavere end 6.0, vil skulle opgraderes for at være i stand til at oprette forbindelse til appen Oticon Companion.

 

Bemærk: Visse funktioner gælder kun for bestemte høreapparatmodeller
Hvis du ikke kan se visse funktioner i appen Oticon Companion, skyldes det, at nogle af disse funktioner kun er tilgængelige for bestemte modeller og firmwareversioner:

  • Lyd-equalizeren, funktionerne HearingFitness, og Husk indstillinger for lydstyrke er kun tilgængelige med høreapparaterne Oticon Real.
  •  
  • For at bruge lyd-equalizeren og funktionen Husk indstillinger for lydstyrke sammen med Oticon Real, skal de have firmware 1.1.0 - kontakt venligt din hørespecialist for at få den seneste firmwareopdatering.