Det nye Oticon Xceed er verdens mest kraftfulde høreapparat

20 august 2019

Oticon fuldender deres sortiment af høreapparater med lanceringen af Oticon Xceed og Oticon Xceed Play power-apparater til kraftige høretab. Nu har hørespecialister adgang til det mest opdaterede sortiment på markedet med et komplet udvalg af høreapparater, der alle er baseret på platformen Velox S.

Smørum, Danmark, 20. august 2019 - Førende leverandør af høreapparater, Oticon, kan med stor glæde præsentere to nye høreapparater designet til kraftige til meget kraftige høretab, som for første gang nogensinde giver power-brugere adgang til Oticons åbne lydoplevelse. Det sker med introduktionen af power-apparatet Oticon Xceed til voksne og det nye power-apparat til børn Oticon Xceed Play. Med disse nye tilføjelser tilbyder Oticon nu et komplet sortiment af høreapparater, der alle er baseret på platformen Velox S™ - Oticons hurtigste og mest avancerede platform nogensinde. Et sortiment, som udgør det mest opdaterede sortiment tilgængeligt på markedet.


Det nye power-apparat Oticon Xceed er verdens mest kraftfulde høreapparat og leverer den kraftigste forstærkning og det højeste output i branchen: 146 dB SPL MPO og 87 dB full-on gain. Med Oticons BrainHearing™-teknologier, OpenSound Navigator™ og OpenSound Optimizer™, forbedrer Oticon Xceed klarhed af tale med 10 %, reducerer lytteanstrengelsen, som er en daglig udfordring for power-brugere, med 10 %, og forbedrer korttidsgenkaldelse med 15 %.*


Takket være den banebrydende, ultra-hurtige OpenSound Navigator™ og den revolutionerende OpenSound Optimizer™ bringer Oticon Xceed en ny, radikal tilgang til at håndtere høretab for super power- og ultra power-høreapparatbrugere med sig ved at:

• give 360° adgang til tale uden direktionalitetens begrænsninger.

• levere optimal forstærkning med 6 dB mere stabil forstærkning, hvilket giver op til 20 % flere tale-cues til hjernen**.

• sikre konsistent adgang til tale ved at forebygge feedback og reducere de mange daglige reduktioner i forstærkningen markant.

• reducere forstyrrende støj signifikant gennem hurtig og effektiv støjreduktion, der fjerner støj, selv mellem enkelte ord, og kan forbedre signal-støj-forholdet med op til 11 dB, hvilket giver bedre adgang til talesignaler.

• integrere 2.4 GHz Bluetooth® low energy for streaming af lyd i høj kvalitet til begge ører fra enheder som fjernsyn, FM-systemer og moderne smartphones, hvilket gør hverdagen lettere.

Det nye høreapparat Oticon Xceed Play sætter en ny standard for pædiatriske power-apparater. Med de nye super- og ultra-power høreapparater kan børn med kraftige til meget kraftige høretab for første gang opleve åben lyd og få adgang til tydelig tale hele vejen rundt - 360° - takket være de to BrainHearing™-egenskaber OpenSound Navigator™ og OpenSound Optimizer™. Oticon Xceed Play hjælper pædiatriske power-brugere i alle aldre med at høre mere, forbedrer mulighederne for indirekte læring og giver bedre betingelser for taleforståelse og sprogudvikling. Disse høreapparater er IP68-certificeret, dvs. beskyttet mod vand, støv og snavs. Oticon Xceed Play er derfor rustet til børns vilde lege.


“Med lanceringen af de to nye Xceed-apparater sikrer vi, at de, der er fuldstændigt afhængige af deres høreapparater, får al den støtte, der er mulig,” siger Thomas Behrens, chefaudiolog hos Oticon. Ved at introducere Oticon Xceed og Oticon Xceed Play tilbyder vi nu hørespecialister et komplet power-sortiment fra tilpasningsniveau 105 til det nye tilpasningsniveau 120 og har gjort den åbne lydoplevelse tilgængelig for alle brugere, fra mildt til kraftigt høretab, i alle modeller. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde sådan et omfattende produktsortiment med de mest opdaterede teknologier til hørespecialister og deres patienter,” konkluderer Thomas Behrens.

Flere nyheder fra Oticon:

 

• Oticon CROS, tverdens første CROS/BiCROS høreløsning med OpenSound Navigator™ og TwinLink™ dual-streaming-teknologi, der giver personer med ensidig døvhed mulighed for at høre og deltage i dagligdagen som aldrig før.

• Bimodal tilpasning:nye bimodale tilpasningsværktøjer er nu tilgængelige i Oticon Genie 2 og sikrer, at Oticon Opn S™, Oticon Opn Play™, Oticon Xceed og Oticon Xceed Play høreapparater kan tilpasses med de fleste cochlearimplantater.

• Oticon RemoteCare™, Oticons app for opfølgende konsultationer online, er nu tilgængelig globalt. Oticon RemoteCare er et supplement til hørespecialisternes nuværende services. Hørespecialisten kan bevare kontakten med høreapparatbrugeren, der sparer tid og ikke skal ulejlige sig med at besøge klinikken, når det er tid til justeringer af høreapparaterne samt rådgivning.

For mere information om Oticon, besøg www.oticon.dk. Find mere information om Oticon Xceed her og om Oticon Xceed Play her. Alle løsninger er tilgængelige fra d. 20. august 2019.


Om Oticon

500 millioner mennesker verden over lider af høretab. De fleste personer med høretab er 50+, men 8 % er under 18 år. Det er Oticons ambition, at vores kunder – høreklinikker verden over – foretrækker vores produkter til mennesker med høretab. Baseret på passion, dedikation og professionel ekspertise designer Oticon høreapparater til både børn og voksne, som er egnet til alle typer høretab – fra milde til kraftige. Oticons er blandt de mest innovative på markedet. Med hovedkvarter i Danmark er vi et globalt selskab og en del af William Demant Group med mere end 13.000 medarbejdere og en omsætning på over 13 milliarder danske kroner. Se mere på www.oticon.dk.


*Ng 2019, Oticon Whitepaper

**For best practice fittings with prescribed amplification, Ng & Rumley 2019, Oticon Whitepaper


Kontakt:

Katrine Hertz Østergaard, Sr. Director, Communications & Digital Channels, Oticon, e-mail: khos@oticon.com, telefon: +45 20952530