Det revolutionerende høreapparat Oticon Opn™ er nu usynligt

20 august 2018

Oticon kan nu præsentere sit mindste høreapparat til dato med den revolutionerende 360° lydoplevelse.

Kun ca. 38 % alle danskere med høreproblemer, bruger høreapparateri. En almindelig forklaring på dette er, at mange fravælger at få høreapparater på grund af æstetik. Mange vil stadig foretrække, at høreapparaterne slet ikke bliver bemærket. Det er grunden til, at Oticon har tilføjet en usynlig* model til den verdenskendte høreapparatfamilie Oticon Opn.

Det usynlige høreapparat Opn er Oticons mindste og mest diskrete nogensinde i den nye kollektion af i-øret-modeller. Nu kan tøvende brugere vælge, hvor usynlige deres høreapparater skal være og føle sig selvsikker. De nye høreapparatmodeller indeholder Oticons banebrydende BrainHearing™-teknologi, som, meget forenklet, arbejder lynhurtigt for at støtte hjernen og hjælper den til at få lydene til at give mening. Det betyder, at i udfordrende og støjende lyttesituationer får brugerne adgang til hele lydbilledet og kan adskille tale fra baggrundsstøj. Oticon kalder det den åbne lydoplevelse, hvilket giver en meget mere naturlig lydoplevelse end med de fleste traditionelle høreapparater.

Usynlige modeller skal gøre det nemmere at få høreapparat

“En af de største udfordringer er for mange, når de først har fået konstateret et høretab, at komme over betænkelighederne ved at bruge høreapparater”, siger Ole Asboe Jørgensen, direktør for Oticon. “Vi håber, at det nye usynlige Oticon Opn vil være en hjælp for dem, der tøver med at få høreapparater som en løsning på deres nedsatte hørelse. I gennemsnit tager det fem til ti år, før folk søger behandling af deres høretabii. Vores mål er af få dette tal reduceret.”

Den nye serie af i-øret-modeller udvider Oticon Opn-familien, som i forvejen omfatter en række bag-øret-modeller, så høreapparatfamilien nu er komplet. De forskellige modeller fås med en lang række egenskaber for at kunne opfylde endnu flere brugeres individuelle behov og præferencer. Læs mere om Oticons revolutionerende høreapparater på: www.oticon.dk/opn.

Høreapparater kan mindske risikoen for at udvikle demens

“Hos Oticon udvikler vi høreapparater, som støtter hjernen i af få lydene til at give mening. På den måde gør vi det nemmere for mennesker med høretab at kunne deltage og nyde i normale sociale aktiviteter. Når man tager i betragtning, hvor vigtigt social samvær er for at holde hjernen i form – det kan rent faktisk mindske risikoen for at udvikle demensiii – vil vi gøre vores til, at dem, der lever med et høretab, trygt kan deltage i familiemiddage eller spise middag på en restaurant. Begge er situationer, som kan være meget støjfyldte, og som derfor plejer at være for udfordrende. Vi er glade for at kunne tilbyde vores avancerede audiologiske teknologi i de nye diskrete modeller, specielt hvis det opmuntrer flere til at gøre noget ved deres høretab og dermed kan leve deres liv til fuldt ud”, konkluderer Ole Asboe Jørgensen.

*8 ud af 10 brugere kan få et usynligt høreapparat fra Oticon.

 

Om Oticon

500 millioner mennesker verden over lider af høretab. Det er Oticons ambition, at vores kunder – høreklinikker i hele verden - foretrækker at bruge vores produkter til mennesker med nedsat hørelse. Gennemsnitsalderen for personer med høretab er 50+, men 8 % er under 18 år. Baseret på passion, dedikation og professionel ekspertise designer Oticon høreapparater til både børn og voksne, som er egnet til alle typer høretab – fra milde til kraftige. Oticons er blandt de mest innovative på markedet.

Oticon har hovedkontor i Danmark, men er en global virksomhed, som er en del af William Demant Holding-koncernen med knap 14.000 medarbejdere og en omsætning på over DKK 12 mia.

Se mere på www.oticon.dk

Kontakt:

Katrine Hertz Østergaard, Sr. Director, Communications & Digital Channels

Email: khos@oticon.com | Telefon: +45 20952530

iHøreforeningen

iiAction on Hearing Loss – Hearing Matters Report – November 2015

iii Livingstone et al, 2017 – Dementia prevention, intervention and care