Brug af FM-systemet i et klasseværelse eller et auditorium

FM-system til fordel for både lærer og elev.

Elever, som er afhængige af FM, kan udnytte Streamer Pros indbyggede FM-funktion i klasseværelser og auditorier. Et FM-system er til fordel for både eleven med høretab og for læreren. FM-modtageren kan hjælpe eleven til bedre at høre læreren. Endvidere kan læreren – ved at bruge FM-sender og en mikrofon – viderebringe tydelige oplysninger uden at hæve stemmen.

Montering og afmontering af FM-modtageren
Streamer Pro har en indbygget eurostik-forbindelse. Når en FM-modtager tilsluttes direkte til streameren, kan det trådløse FM-signal streames til begge høreapparater. Den indbyggede stikforbindelse tilbyder kompatibilitet med et bredt udvalg af FM-modtagere. Vi anbefaler brug af Amigo R2 FM-modtageren.

Se, hvordan du monterer og fjerner en Amigo R2 FM-modtager:
[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b0a6d3d4af7a1412c863807b7d96b497&source=embed&photo%5fid=13003647" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan aktiveres og deaktiveres lytteforbindelsen

Et enkelt tryk på en knap er alt, hvad der skal til, for at tænde eller slukke for FM-modtageren.

Se hvordan:
[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=40476effa35162400386b2c6f6cbc3df&source=embed&photo%5fid=13003675" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp

Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af FM med Streamer Pro findes her.

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

 
Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

 
 • Hørelse

  Vidste du, at din hørelse er den eneste af dine sanser, som aldrig sover? 

 • ConnectLine

  Sådan forbinder du dine høreapparater med forskellige kommunikationsenheder som fx dit tv eller din telefon.

 • Downloads og support

  Find videoer og instruktioner til, hvordan du bruger Oticon høreapparater og tilbehør.

 • Find en høreklinik

  Få hjælp og vejledning fra en autoriseret Oticon hørespecialist.