Tjek streamingmuligheder mellem høreapparater og mobiltelefoner

Søg telefon/tablet
Jeg ved ikke, hvilken telefon eller tablet jeg har

Find ud af, hvilken telefonmodel du har

iPhone

Gå til menupunkterne Indstillinger> Generelt> Om. Hvis du har en iPhone 7 eller tidligere, kan du finde modellen på bagsiden af din telefon.

Android

På telefonen: Gå til menuen Indstillinger eller Valg, rul ned til bunden af listen, og vælg 'Om telefonen', 'Om enheden' eller tilsvarende. Modellen på telefonen bør være angivet her.

Vælg høreapparater
Jeg ved ikke, hvilket høreapparat jeg har

Find ud af, hvilket høreapparat du har

Du kan finde dit høreapparats model på følgende steder:

• I Oticon Companion-appen skal du trykke på "Høreapparater" i den nederste navigationslinje
  • På hylsteret eller dækslet på dit høreapparat
  • På din kvittering

Hvis du ikke kan se modellen på et af disse steder, skal du kontakte din hørespecialist.

Høreapparater kompatible med
Enheder kompatible med
Brand
Lydstreaming
Høreapparatsfamilie
Model
Ikke tilgængelig
Operativsystem
eller senere
Kræver Android
Kræver iOS
Viser
Tovejskommunikation
Hvad er direkte lydstreaming og tovejskommunikation?
titel video
med
Direkte lydstreaming
Direkte tovejskommunikation
Hvad betyder dette?
Udskriv dette
resultater
Ryd alle filtre
video
video
Denne enhed er blevet testet som kompatibel af Oticon.
Beklager, der er ikke fundet nogen resultater
Vælg venligst andre indstillinger og prøv igen.
Beklager, enheden er ikke kompatibel med høreapparatet
Den valgte telefon og det valgte høreapparat har ingen streamingfunktioner. Du vil ikke kunne streame lyd fra din telefon til høreapparatet.
Model/Brand/Operativsystem
Iphone
Ansvarsfraskrivelse
Af hensyn til at opnå den bedste ydeevne anbefaler vi, at du altid holder din enhed opdatere med den seneste version af iOS eller Android OS.
Apple-enheder:
Android-enheder:
eller senere.
Kompatibilitetsguiden er kun til reference. Selv om vi stræber efter problemfri kompatibilitet med enhederne, kan vi ikke garantere fuld kompatibilitet på grund af kompleksiteten og de stadigt skiftende kompatibilitetsspecifikationer. Vi opfordrer brugeren til at udføre sine egne test før beslutningen om køb.
Testet af Oticon
Vi har gennemført uafhængige kompatibilitetstests på forskellige mobile enheder. I tilfælde hvor mærkaten "Tested” ikke er angivet, opfylder mobilenheden specifikationerne for kompatibilitet, men den er ikke blevet uafhængigt testet af Oticon.