Batterilevetid og opladning

• > Hvor mange gange kan man oplade batteriet i ConnectClip?

720 opladninger.

• > Kan batteriet udskiftes?

Ja. Batteriet kan udskiftes af Oticons serviceafdeling.

• > Hvor lang tid tager det at oplade ConnectClip-batteriet fra 0 % til 100 %?

2 timer.

• > Kan jeg lade ConnectClip stå til opladning natten over?

Ja.

• > Hvor mange timer kan ConnectClip bruges til streaming og/eller fjernmikrofon pr.?

Typisk daglig brug er 16 timer: 4 timers streaming (fx 2 timers lydstreaming + 2 timer telefon) + 12 timer standby. Eller 36 timer standby (tændt, uden streaming).

• > Påvirker brug af ConnectClip høreapparatets batterilevetid?

Ja, især under lydstreaming, da det kan nedsætte den daglige levetid for batterierne i høreapparaterne.

• > Påvirker ConnectClip mobiltelefonens strømforbrug?

Ja. Det er det samme som med andre Bluetooth-enheder.

• > Er der forskel i opladningstiden, når man bruger usb-kabel i stedet for opladeren?

Det er afhængig af den enhed, du lader fra. Vi anbefaler altid at bruge opladeren, der følger med.

Lær, hvordan du oplader med strømforsyningen

• Kan jeg sætte det medfølgende usb-kabel i et usb-stik på en telefonoplader?

Ja, du kan sætte usb-kabel i et usb-stik på en telefonoplader. Vi anbefaler at bruge den medfølgende oplader.

Lær, hvordan du oplader med strømforsyningen

• Kan jeg sætte den i usb-stikket på en pc?

Ja. Et hvilket som helst standard usb-stik kan bruges til at oplade ConnectClip. Du skal dog være opmærksom på, at nogle pc'er/bærbare computere slukker for strømmen til usb, når de er i dvale.

Lær, hvordan man oplader

• Hvilken slags batteri sidder der i ConnectClip?

Der sidder et litium-ion-batteri i ConnectClip.

• Kan jeg lade ConnectClip være sat til opladning i et par dage, hvis jeg ikke bruger den?

Ja. Den kan blive i, når den ikke bruges. Vi anbefaler dog, at du kobler den fra, når den er fuldt opladet og ikke i brug.

• Hvor lang tid vil ConnectClip være opladet, hvis den er koblet fra men ikke i brug i et antal dage?

Batteriet kan holde i flere måneder, hvis ConnectClip ikke er tændt.