Fantastisk med et trådløst headset

Der er rigtig god lydkvalitet i Oticon Opn. Tonerne går meget klart igennem, og jeg har en bedre høreoplevelse end med de tidligere apparater, jeg havde. Det er også et plus, at batterierne har lidt længere brugstid, før de løber tør. 

Med de nye høreapparater er det blevet endnu nemmere for mig at kunne detektere, hvor lydene kommer fra. Det giver mig en rigtig god rummelig oplevelse. 

Læs mere nedenfor.

DK_Thomas_904X695px

 

Navn: Thomas Kaiser
Beskæftigelse: Bandagist og fysioterapeut
Høreløsning: Oticon Opn

 

 

Nu er det nemmere at følge med i samtaler

Jeg har brugt høreapparater i 10 år, og Oticon Opn er mit tredje sæt høreapparater. Jeg har en oplevelse af, at det med Opn er blevet lettere for mig at følge med i en samtale i støjfyldte omgivelser - som fx på en restaurant eller i andre sociale sammenhænge, hvor folk taler i munden på hinanden. Det er rigtig nemt for mig at skifte opmærksomhed fra én person til en anden. 

Det er generelt som om, at baggrundsstøj generelt er mindre generende. Jeg skal dog stadig gøre mig umage for at høre, hvad der bliver sagt – men det skal folk uden høretab jo i mange tilfælde også, hvis der er dårlig akustik.”

Fantastisk med et trådløst headset

Jeg har meget glæde af at bruge høreapparaterne sammen med min iPhone takket være den klare og gode lydkvalitet. Det er især den nemme telefonering, jeg er glad for og bruger meget. Her virker Opn jo som et håndfrit headset – også i bilen. Løsningen bliver endnu mere brugbar, når ConnectClip mikrofonen bliver tilgængelig*, så jeg ikke længere af afhængig af at skulle have mobilen i nærheden af munden.

Ud over telefonering er Bluetooth-forbindelsen også god, når jeg hører musik – selvom man lige skal vende sig til, at lyden befinder sig – eller opleves – ”midt inde i hovedet”. Men det er ganske hyggeligt at kunne høre radio trådløst, mens jeg lufter hund.

*ConnectClip er tilgængelig nu [red].

Referencen repræsenterer den enkelte brugers holdninger og erfaringer og er ikke nødvendigvis gældende for alle.