Stor lindring af tinnitus

Der er ikke noget bedre end at høre fra tilfredse brugere. Jens er ingen undtagelse – takket være tinnitusprogrammet i hans Oticon Opn™ høreapparater har han fået en lindring, som er præcis det, vi håbede, programmet ville give.

Vi har fået lov til at dele et uddrag af den mail, han sendte til sin hørespecialist blot tre dage efter, han havde fået sin høreapparater.

dk_jens-bertelsen_904x695

 

Navn: Jens Bertelsen
Beskæftigelse: Pensionist
Høreapparat: Oticon Opn

 

 

Jeg sidder her i min lille lejlighed på Fur og forstår endnu ikke helt miraklet, der er sket. I ca. 40 år har jeg lidt af tinnitus, dag og nat, et problem som blot er blevet værre med årene. Det startede, da jeg en sen aften checkede ind på et hotel i Indiana, USA. Jeg hørte denne susen og troede, at det var et vand- eller varmerør på værelset, som var utæt. Jeg søgte overalt, indtil det gik op for mig, at støjen kom fra mit eget hoved. Det er ca. 40 år siden og hver dag i alle disse år, har jeg levet med problemet. 
 
For tre dage siden besøgte jeg jeres konsultation for Oticon, og hver dag siden da har jeg været uden tinnitus om dagen, så længe som jeg har apparatet på. Om natten sover jeg uden apparaterne og skal have en sovepille, men det er helt ok, for når jeg vågner ved 5-tiden, tager jeg apparaterne på igen, og så kan jeg sove måske tre timer med høreapparater i ørene – i fuldstændig stilhed. 
 
Det er mig ikke muligt at udtrykke min glæde og tak til Oticon og de teknikere, som har været involveret i udviklingen af høreapparatet. Jeg har ingen problemer med at vænne mig til at bære apparaterne, blot er jeg nu også i stand til at høre fuglene omkring mig, en yderligere bonus.

Med venlig hilsen
Jens Bertelsen

 

Referencen repræsenterer den enkelte brugers holdninger og erfaringer og er ikke nødvendigvis gældende for alle.