Oticon udvider sortimentet af Oticon More™ høreapparater

11 august 2021

Oticon har udvidet sortimentet af Oticon More™ høreapparater, som nu også indeholder et banebrydende musikprogram, en ny miniRITE T model og en ny genopladelig CROS-sender til gavn for endnu flere brugere

Smørum, den 11. august 2021 – Med lanceringen af Oticon More leverede Oticon verdens første høreapparat, som giver hjernen det fulde lydbillede, hvilket giver brugeren en enestående lydkvalitet, som overgår de største konkurrenter i både objektivei og subjektiveii tests. Oticon kan nu med glæde meddele, at de udvider sortimentet af Oticon More høreapparater, så endnu flere brugere kan få glæde af denne exceptionelle lytteoplevelse.

I august 2021 løfter Oticon også sløret for en helt ny musikoplevelse med programmet MyMusic. MyMusic tager den allerede uovertrufne lytteoplevelseiii til et endnu højere niveau ved at levere en enestående musikoplevelse, uanset graden af høretab.

Med Oticon More™ kan du tilbyde endnu mere

Mere musik – Med MyMusic har Oticon taget et imponerende skridt i forhold til at forbedre musikoplevelsen for mennesker med høretab. Med lanceringen af MyMusic overvinder Oticon en udfordring, høreapparatbrugere hidtil har stået over for – nemlig at kunne høre musik i en ordentlig lydkvalitet. Programmet leverer fremragende lydkvalitet, både når musikken streames eller nydes live. Ved hjælp af lydbehandling, som er målrettet musik, fx en optimeret kompressionsstrategi og en ny balancering af tonerne, opfanger programmet musikkens komplekse dynamik. Denne bemærkelsesværdige udvikling i processering gør, at flere brugere nu kan nyde musik igen og ikke mindst opnå de fordele for helbredet og velværet, som musik giver.

Mere at tilbyde – Nu udvider Oticon sortimentet af Oticon More-produkter, så hørespecialister verden over nu kan tilbyde verdens bedste lydkvalitet til endnu flere brugere. Som alternativ til den genopladelige model miniRITE R føjer Oticon nu den nye model miniRITE T til sortimentet, hvilket imødekommer brugere, som foretrækker engangsbatterier.
Personer med ensidig døvhed kan nu få gavn af en ny, genopladelig CROS-sender, som er kompatibel med Oticon More. Oticon CROS PX miniRITE R indeholder TwinLink dual-streamingteknologi, som gør det muligt at få adgang til alle relevante lyde via NFMI, samtidig med at der kan streames fra Bluetooth-kompatible iPhone- og Android-enheder.

Mere optimal tilpasning – De nye funktioner i Oticon Genie 2 forbedrer hørespecialisternes muligheder for at tilpasse og finjustere både i klinikken og online.

• Tilpasningsassistent. Nu kan hørespecialister sikre sig, at de justeringer, de foretager, er relevante og hensigtsmæssige i henhold til brugerens behov. Med et vejledende spørgeskema og forprogrammerede indstillinger gør den nye tilpasningsassistent i Genie 2 det nemmere for hørespecialister at finjustere på baggrund af brugerens tilbagemeldinger og håndtere brugernes udfordringer hurtigt.

ProbeGUIDE™-integration. Nu kan hørespecialister bruge Audioscan ProbeGUIDE™ i Genie 2 og foretage nøjagtige REM-målinger, som samtidig er komfortable for brugeren.

• In situ-audiometri via Oticon RemoteCare. Nu kan hørespecialister foretage flere målinger og justeringer online via Oticon RemoteCare. In situ-audiometri er et værdifuldt værktøj til at måle høretærskler ved brug af brugerens egen øreakustik. Den samme individualiserede og kvalitetsprægede tilpasning, som man er vant til ved fysiske konsultationer, kan nu tilbydes online uden at gå på kompromis med professionalisme og kvalitet.

”Vi er dedikerede til at levere banebrydende lydteknologi og de mest opdaterede værktøjer til hørespecialisterne,” siger Thomas Behrens, chefaudiolog i Oticon. ”Et af vores primære mål er at sikre, at hørespecialisterne kan tilbyde fordelene ved de produkter, vi løbende udvikler, til så mange brugere som muligt. Derfor er vi meget glade for at kunne udvide Oticon More-familien til endnu flere brugere. Lanceringen af MyMusic understreger vores ambition om at genskabe alle lyde bedst muligt. Vi bringer musikken tilbage i livet og er ekstremt stolte af, at vi med Oticon More har overvundet denne notoriske udfordring til fordel for høreapparatbrugere – uanset graden af høretab.”

I nye tests med brugereiv har Oticon More overgået to af de største konkurrenter, hvor otte ud af ti brugere foretrak lydkvaliteten i Oticon More i komplekse, virkelige omgivelser, heriblandt når der blev talt gennem et mundbind, ført samtaler på en restaurant og når der blev lyttet til forskellige musikgenrer. Disse resultater bekræfter, hvor effektiv Oticons nye, banebrydende tilgang til lydprocessering er samt Oticons engagement i at støtte hjernen i at få adgang til mere lyd, ikke mindre.

For mere information om Oticon More og de revolutionerende høreteknologier, der hjælper mennesker med høretab til at leve livet fuldt ud, besøg www.oticon.dk.

i Santurette S., Lu X., Ermert C.A., Man B.K.L. (2021). Oticon More™ competitor benchmark Part 1 Technical Evidence. Oticon Whitepaper

ii Man B.K.L., Garnæs M.F., Løve S. (2021). Oticon More™ competitor benchmark Part 2 Clinical Evidence. Oticon Whitepaper

iii Man B.K.L., Garnæs M.F., Løve S. (2021). Oticon More™ competitor benchmark Part 2 Clinical Evidence. Oticon Whitepaper

iv Man B.K.L., Garnæs M.F., Løve S. (2021). Oticon More™ competitor benchmark Part 2 Clinical Evidence. Oticon Whitepaper