Oticon lancerer MyMusic og leverer krystalklar musik til mennesker med høretab

18 august 2021

Med Oticon More™ høreapparater får brugerne nu en banebrydende musikoplevelse, som giver dem mulighed for at fordybe sig i deres yndlingsmusik og nyde godt af de klare fordele, som det at lytte til musik kan have.

Smørum, den 18. august 2021 – Det har hidtil været vanskeligt at få høreapparater til at gengive musik ordentligt. Denne udfordring har Oticon nu løst med deres seneste program, nemlig MyMusic, som giver en ny, unik musikoplevelse. MyMusic er udviklet i samarbejde med musikelskere og behandler de mange detaljer i musik på en helt ny måde. Det nye program er udviklet fra bunden og tager udgangspunkt i musikkens unikke karakteristika ved hjælp af de innovative funktioner i Oticon More. Med MyMusic sikres brugeren en fantastisk lytteoplevelse, uanset om man streamer musikken eller nyder den live.

Det nye program MyMusic indstilles af hørespecialisten og kan aktiveres via appen Oticon ON og er den seneste nye teknologiske udvikling, der er blevet tilføjet til Oticon More høreapparater.

Når det kommer til at høre tale gennem et mundbind, følge med i en samtale på en restaurant eller at lytte til musik, giver Oticon More allerede bedre hjælp end førende konkurrenter. Dette takket være den særdeles effektive og nye måde, hvorpå høreapparaterne leverer den lyd, hjernen har brug for, for at få lyden til at give mening. Med MyMusic bliver lytteoplevelsen med Oticon More endnu bedre.

Værdien af at høre musik – og at kunne høre den ordentligt – skal ikke undervurderes. Musik har nemlig stor effekt på vores mentale velvære og humør. Musik har evnen til at opmuntre os, motivere os til at løse en opgave, fremkalde minder eller få os til at falde til ro, når vi har brug for at koble af. Når man har et høretab, kan musik lyde forvrænget, hvilket kan give skår i den glæde, musik kan give. Oticon More og MyMusic hjælper brugeren med at høre musikken tydeligt, så det bliver nemmere at nyde sin yndlingsmusik og få gavn af de endorfiner, der booster humøret.

”Det er altid øverst på vores agenda at hjælpe mennesker med at undgå de mange mulige konsekvenser, som et ubehandlet eller forkert behandlet høretab kan have. Vi bestræber os på at skabe livsændrende høreapparater, som giver brugerne mulighed for at leve livet fuldt ud,” siger Thomas Behrens, chefaudiolog i Oticon. ”Med dette nye, banebrydende program i Oticon More bringer vi musikken tilbage i livet og genskaber en af de største og mest universelle fornøjelser ved lyd for mennesker med høretab.”

For yderligere information om Oticon More og de revolutionerende teknologier, der hjælper mennesker med høretab med at leve livet fuldt ud, besøg www.oticon.dk.

 

Om Oticon

500 millioner mennesker verden over har et høretab. De fleste personer med høretab er 50+, men 8 % er under 18 år. Oticons vision er at skabe en verden, hvor høretab ikke længere en begrænsning. En verden, hvor høreapparater uden problemer bliver en naturlig del af hverdagen og hjælper mennesker med at forstå teknologiens fulde potentiale og samtidigt undgå de negative helbredsmæssige konsekvenser, som et ubehandlet høretab kan have. Oticon udvikler og producerer høreapparater til både voksne og børn og understøtter enhver form for høretab – fra mildt til meget kraftigt. Vi er stolte af at udvikle nogle af de mest innovative høreapparater på markedet. Vi er er en global virksomhed med hovedkvarter i Danmark. Vi er en del af Demant, der har mere end 16.000 medarbejdere og har en omsætning på mere end 14 milliarder danske kroner. Vi ændrer teknologien. Vi ændrer normerne. Vi ændrer liv. Oticon – livsændrende høreteknologi. Se mere på www.oticon.dk.