Oticon vinder to CES 2020 Innovation Awards for banebrydende høreteknologi

11 november 2019

Oticon Xceed™ og Oticon RemoteCare vinder priser i kategorierne Health & Wellness samt Tech for a Better World


På forbrugermessen CES 2020 Innovations Awards har Oticon netop vundet to priser for henholdsvis Oticon Xceed™ og Oticon RemoteCare. Messen afholdes årligt i Las Vegas af organisationen Consumer Electronics Association (CES), der hvert år udvælger de allerbedste kandidater inden for forbrugerelektronik. Denne gang modtog Oticon Xceed™, verdens mest kraftfulde høreapparat, en pris i kategorien med mange stærke konkurrenter, Health & Wellness. Oticon RemoteCare, en ny online løsning inden for e-sundhed, modtager en pris i kategorien Tech for a Better World. Denne løsning giver mulighed for, at hørespecialister kan tilbyde opfølgende konsultationer online til brugerne.

For fjerde år i træk anerkendes Oticon i denne prestigefyldte internationale prisuddeling. De to nyeste awards resulterer i, at Oticon samlet set har vundet ti CES Innovation Awards, heriblandt tre toprangerende priser inden for Best of Innovation.


”Det er en sand fornøjelse at opnå så stor anerkendelse for både Oticon Xceed og Oticon RemoteCare,” siger Ole Asboe Jørgensen, President, Oticon brand, Global. “At skille sig ud i en konkurrence med nogle af verdens mest banebrydende produkter og services inden for forbrugerteknologi, fremhæver Oticons engagement i forhold til at udvikle livsændrende høreteknologi. Med Oticon Xceed™ er vi i stand til at tilbyde hjælp til brugere, der er fuldstændig afhængige af deres høreapparat, mens Oticon RemoteCare er en sundhedsløsning, der passer til den moderne livsstil, som klæder hørespecialisterne på til den stigende efterspørgsel på digital efterbehandling.”


Den globale tilgængelighed af Oticon Xceed™ og Oticon RemoteCare kan variere. Læs mere om Oticon Xceedher og Oticon RemoteCare her.

 

For mere information om Oticon og Oticons omfattende produktportefølje, besøg www.oticon.dk.


Om Oticon

Om Oticon 500 millioner mennesker verden over lider af høretab. De fleste personer med høretab er 50+, men 8 % er under 18 år. Det er Oticons ambition, at vores kunder – høreklinikker verden over – foretrækker vores produkter til mennesker med høretab. Baseret på passion, dedikation og professionel ekspertise designer Oticon høreapparater til både børn og voksne, som er egnet til alle typer høretab – fra milde til kraftige. Oticons er blandt de mest innovative på markedet. Oticon er en del af Demant, som har mere end 14.500 medarbejdere og en omsætning på over 13 milliarder danske kroner.