Oticon Opn™

 • Oticon Alta2

  Avancerede høreapparater, der tilbyder flere muligheder for individualisering end nogensinde før.

 • Oticon Nera2

  Høreapparater i mellemklassen med suveræn lydkvalitet og mange muligheder for individualisering.

 • Oticon Ria2

  En basisløsning med suveræn lydkvalitet og muligheder for individualisering.

Passer til ethvert øre

ITE eller BTE? Til mildt, moderat eller kraftigt høretab? Skal apparaterne være diskrete, matche dit hår- og hudfarve eller have din yndlingsfarve? Der er mange muligheder. Mix og match vores modeller for at skabe din foretrukne løsning.

Valg af model

Oticon Dynamo

Mere power. Mindre størrelse.

Dynamo er den mest avancerede Super Power-løsning nogensinde til kraftigt høretab. Den tilbyder både mere power samt en klar og naturlig lyd.

Oplev Dynamo

Lad dit barn
høre verden


Børn er ivrige efter at kommunikere, så snart de er født. Oticons høreapparater hjælper dit barn til at deltage i alt, hvad livet har at byde på.

Sensei – avanceret og individuel støtte i både skole og leg
Sensei SP – Super Power-høreapparater til kraftigt høretab

Hvor mange mennesker har "usynlige" høreapparater?

Flere end nogensinde før

Oticons næstmindste høreapparatmodel ICC (invisible-in-the-canal) sidder langt nok inde i øregangen til, at ingen bemærker dem. Men mens næsten halvdelen af alle førstegangsbrugere ville foretrække at have denne type, har IIC-høreapparater altid været begrænset til en lille procentdel af mennesker. Men med vores nye miniature-teknologi kan dobbelt så mange mennesker nu få høreapparater, som ingen vil være i stand til at se, og som aldrig kommer i vejen.

Tag dem på og glem dem

Der er ingen knapper på IIC-høreapparater. De tilpasser sig automatisk til skiftende miljøer, så du behøver ikke tænke på at skulle pille ved dem. Og fordi vi har reduceret størrelsen på de tekniske komponenter i vores IIC og CIC (completely-in-the-canal) høreapparater, passer de i flere smalle øregange end nogensinde før. Nu kan flere mennesker drage nytte af det ultimativt diskrete look.

Oticon ConnectLine

Udnyttelse af livets mange muligheder

Tale i telefon, videochatte, lytte til musik eller se tv. ConnectLine er ét komplet, integreret system, der forbinder dine høreapparater med forskellige enheder med henblik på kommunikation og underholdning.

Få mere at vide om ConnectLine
solutions-lyd-og-av-teleslyngeskilt

Lydanlæg og AV

Med professionelle lyd- og AV-løsninger forbedres oplevelsen af fx en gudtjeneste, en biograffilm eller en koncert både for mennesker med normal hørelse og mennesker med høretab. Oticon rådgiver, leverer og installerer også større lydanlæg, teleslynger, FM-anlæg og AV-udstyr.

Læs mere

 • Lindring af tinnitus

  Vores indbyggede Tinnitus SoundSupportTM
  minimerer symptomerne af tinnitus.

 • BrainHearing

  Din hjerne er den vigtigste del af din høreløsning. Se hvorfor.

 • Kerneteknologier

  Læs om teknologierne i vores Oticon høreapparater.

 • Find en høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og fastlægge en behandling, der passer dig.