Tinnitusbehandling

Ca. 10 % af alle mennesker oplever tinnitus hele tiden.
Næsten 80 % af folk med høretab oplever en grad af tinnitus.
Hørespecialister som dig kan hjælpe folk med at tage kontrol over deres tinnitus - ved at minimere tinnitussens indvirkning på deres liv.

 

Tinnitus SoundSupport™

Denne dokumenterede lydgeneratorteknologi tilbyder brugere en bred vifte af tinnituslindrende lyde, der er dynamiske og alligevel lindrende - heriblandt bredbåndslyde (hvid, lyserød og rød støj) samt naturlige, havlignende lyde. Desuden kan brugere diskret justere lydene med deres iPhone- eller Android-enhed til alle Oticon høreapparater med 2,4 GHz

Udforsk Tinnitus SoundSupport

En omfattende tinnitus-pakke

For mange hørespecialister er det noget af en udfordring at rådgive personer, som lider af tinnitus. Oticons rådgivningspakke er evidensbaseret og udviklet i samarbejde med verdensberømte tinnitus-eksperter. Den giver en indgående introduktion til håndtering af tinnitus, idet den kombinerer praktiske klientoplysninger med rådgivnings- og uddannelsesværktøjer. Fra informativ grafik med rådgivnings-scripts til indledende klientvejledninger, som klienterne kan tage med hjem, vil disse materialer guide dig og din klient gennem rejsen med tinnitusbehandling.

Kontakt os for yderligere oplysninger

ON App

Diskret og praktisk kontrol af lindrende lyde

Oticon ON App giver brugere mulighed for at regulere deres tinnituslindrende lyde nemt og diskret

Læs mere

Download Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

 

 

  • Tilpasning med Genie

    Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab, Genie, er designet til at give den bedst mulige tilpasning, der dækker hver brugers individuelle behov.

  • Downloads og support

    Find videoer og vejledninger om brugen af alle høreapparater og alt tilbehør fra Oticon

  • Bliv Oticon forhandler

    Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.