Tinnitusbehandling

Ca. 10 % af alle mennesker oplever tinnitus hele tiden.
Næsten 80 % af folk med høretab oplever en grad af tinnitus.
Hørespecialister som dig kan hjælpe folk med at tage kontrol over deres tinnitus - ved at minimere effekten af tinnitus på deres liv.

 

Tinnitus SoundSupport™

Denne dokumenterede lydgenererende teknologi er nu integreret i alle Oticon Opn høreapparater. Med disse avancerede høreapparater kan du tilbyde klienter en lang række justerbare lyde til lindring af tinnitus, der er dynamiske og alligevel lindrende. Heriblandt bredbåndslyde (hvid, lyserød og rød støj) og naturlige, havlignende lyde. Desuden kan klienter diskret justere lydene med deres iPhone eller Android.

Oplev Tinnitus SoundSupport

En omfattende tinnitus-pakke

For mange hørespecialister er det noget af en udfordring at rådgive personer, som lider af tinnitus. Oticons rådgivningspakke er evidensbaseret og udviklet i samarbejde med verdensberømte tinnitus-eksperter. Den giver en indgående introduktion til håndtering af tinnitus, idet den kombinerer praktiske klientoplysninger med rådgivnings- og uddannelsesværktøjer. Fra informativ grafik med rådgivnings-scripts til indledende klientvejledninger, som klienterne kan tage med hjem, vil disse materialer guide dig og din klient gennem rejsen med tinnitusbehandling.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Oticon On app

Diskret og praktisk betjening af lindrende lyde

Oticon ON App gør det muligt for brugere af Oticon Opn høreapparater at justere deres lyde til lindring af tinnitus på en nem og diskret måde.

Download Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

 

 

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab, Genie, er designet til at give den bedst mulige tilpasning, der dækker hver brugers individuelle behov.

 • Downloads og support

  Find videoer og vejledninger om brugen af alle høreapparater og alt tilbehør fra Oticon

 • Produktnyheder

  Hold dig opdateret med de seneste produktnyheder.

 • Bliv en Oticon-professionel

  Vil du gerne sælge Oticon-produkter? Kom i kontakt med din lokale Oticon-repræsentant.