Rådgivning

Gør dine konsultationer bedre med vores interaktive løsninger

Oticon Counselling kombinerer den bedste praksis fra de mest succesfulde hørespecialister med Oticons store erfaring og interaktive rådgivningsløsninger på højeste niveau.

Ønsker du at forbedre dine konsultationer og rehabiliteringsprocesser, så kan Oticon Counselling hjælpe. Dette interaktive program hjælper dig til at identificere de realistiske mål, der giver den bedst mulige klienttilfredshed. Ved at anvende Oticon Counselling motiverer du klienterne og deres pårørende og giver dem en værdifuld indsigt i fordelene ved en høreløsning.

Få Oticon Counselling

Oticon Counselling kan køres på både pc og iPad. 

Systemkrav til pc
For at bruge Oticon Counselling skal du have en pc, der bruger Windows XP eller nyere. Det er nødvendigt med mindst 400 MB ledig plads på pc'en. 

Download Oticon Counselling til pc

Systemkrav til iPad
For at bruge Oticon Counselling på en tablet skal du have iPad 2 eller nyere, som bruger en version iOS 7 eller nyere. Der skal være ca. 500 MB ledig plads på iPad'en.

Download Oticon Counselling til iPad 

Brugernavn: hcp@dk.com Adgangskode: oticonDK2016

Bemærk!

Oticon Counselling er et stort program, der fylder næsten 250 MB. Download og installation kan forventes at tage op til 60 minutter afhængigt af internetforbindelsen og pc-hardwaren. Sørg for, at din pc er tilsluttet strømforsyning, før download og installationsproceduren påbegyndes.

  • Tilpasning med Genie

    Oticons tilpasnings- og rådgivningsredskab, Genie, er designet til at levere den bedst mulige tilpasning, der dækker hver enkelt brugers individuelle behov.

  • Marketing og support

    Vores individualiserede marketingmaterialer er specielt designede til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

  • Bliv Oticon-forhandler

    Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.