For et mere varieret
og meningsfyldt
lydbillede

Oticon Opn S høreapparater drives af Velox S™ platformen.

Ville du foretrække at se vores seneste Polaris™ høreapparatplatform?

Velox S er forbedret på vores tidligere Velox™ platform med

 

 • Større hukommelse, aktivering af banebrydende forbedringer af Velox-platformen.
 • Nye detektorer til overvågning af forandringer i det akustiske miljø med 56.000 målinger pr. sekund, der aktiverer OpenSound Optimizer™
 • Nye signalbehandlingsalgoritmer for proaktiv feedbackstyring
 • Ny automatik, der driver en opdateret OpenSound Navigator™
 • Et design optimeret til genopladelig batteriydelse

OpenSound Optimizer™

OpenSound Optimizer analyserer forstærket lyd 56.000 gange pr. sekund, så den kan registrere og forebygge hørbar feedback på en proaktiv måde, selv før den opstår.
Og ved at tilbyde muligheden for at forstærke tale med op til seks ekstra dB i en åben tilpasning, kan Oticon Opn S give hjernen op til 30 % flere talesignaler.*

Få mere at vide om OpenSound Optimizer

*For anbefalede tilpasninger i henhold til bedste praksis

To kommunikationssystemer i ét høreapparat

Få nemme, direkte og trådløse forbindelser til eksterne enheder uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Med TwinLink™ opererer to dedikerede kommunikationssystemer i ét høreapparat. Det ene system lader dine høreapparater tale sammen for at opnå rumlig opmærksomhed, så du kan afgøre, hvor lydene kommer fra. Det andet system kommunikerer trådløst med eksterne enheder som iPhone®, smartphones, tv, computere og andet.

Fordelene ved begge systemer kommer dig til gode, så du får bedre hørelse og problemfri konnektivitet med lavt batteriforbrug.

Se, hvordan det virker

Hør bedre og husk mere med mindre indsats

OpenSound Navigator™ klarer på enestående vis at skelne tale, der kommer fra alle retninger. Dette er muligt med den revolutionerende Multiple Speaker Access Technology (MSAT), der sikrer adgang til alle, der taler, i dynamiske omgivelser.

Traditionel høreteknologi fremhæver en enkelt talende foran brugeren og lukker for alle andre lyde. OpenSound Navigator scanner de fulde 360º lydomgivelser mere end 100 gange i sekundet for at identificere støj og separere den fra tale.

OpenSound Navigator sikrer et fuldt og mere balanceret lydbillede, som betyder, at brugere kan opnå bedre taleforståelse selv i komplekse og dynamiske omgivelser, samtidig med at den mentale energi bevares.

Tinnitus SoundSupport™

Et udvalg af lindrende lyde, der opfylder den enkelte persons unikke behov for lindring af tinnitus

Du kan aktivere Tinnitus SoundSupport i Oticons Bluetooth® høreapparater. Den integrerede lydgenerator byder på en bred vifte af lydmuligheder inklusive bredbåndslyde (formgivet til audiogram, hvid, lyserød og rød) og havlignende lyde.

Tinnitus SoundSupports formål er at gøre tilpasning så enkel og hurtig som mulig, samtidig med at dine klienter får en fuldstændig individualiseret behandling. Brugerne kan justere lydstyrken for de lindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon ON appen.

Få mere at vide om Tinnitus SoundSupport™


Opfang mere af samtaler med Speech RescueTM

Hvis man går glip af højfrekvente lyde som ‘s’ og ‘th’, kan det have indvirkning på forståelsen.

Fordi mange, der lider af høretab, ikke kan høre høje frekvenser, sænker Speech Rescue LX de højfrekvente dele af talen. Dette sikrer klar adgang til lyde, der ellers ikke ville kunne høres, så din forståelse af samtaler øges.

Læs Whitepaper

Overtag styringen af dine samtaler

Vær afslappet selv i udfordrende omgivelser. Find, følg og skift fokus til de lyde, du ønsker at lytte til.

Spatial Sound™ LX bevarer de naturlige niveauforskelle i hvert øre, så du er bedre orienteret om lydenes placering og deres retning i dine omgivelser. Mere præcis rumlig opmærksomhed hjælper dig med at identificere, hvor lyde kommer fra, så du kan reagere mere naturligt på samtalerne og lydene omkring dig.

Se, hvordan det virker

Særligt tilpasset dig

Lyd på den måde, som du gerne vil høre den.

YouMatic™ LX skræddersyr den åbne lydoplevelse til dine personlige lyttepræferencer og -behov. Oplev flere detaljer i dine omgivelser og en høj lydkvalitet, der er tilpasset individuelt til den måde, du gerne vil lytte på.

Se hvordan det virker

Bedre forståelse selv i støjende situationer

Følg med i samtaler i udfordrende omgivelser

Speech Guard™ LX bevarer klar og transparent lydkvalitet og taledetaljer for at forbedre din evne til at forstå tale i støjende omgivelser. Følg samtaler - fra blød til høj - med med mindre anstrengelse, selv når flere talende konkurrerer for at få din opmærksomhed.

Se, hvordan det virker

Øg taleforståelsen af svage lyde

Opnå op til 20 % bedre taleforståelse af svage lyde uden at skrue op for lydstyrken.

De svage lyde, der opstår i 70 % af alle situationer og samtaler, er ofte uhørlige for mennesker med høretab. Soft Speech Booster LX gør svage lyde hørlige og giver dig mulighed for at forstå svage lyde op til 20 % bedre.

Se hvordan det virker

Bedre lyd, mindre forvrængning

En bredere lytteoplevelse, især når du nyder musik eller taler med andre i støjfyldte omgivelser.

Hvis du lytter til musik eller taler med dine venner i travle, dynamiske miljøer (fx ved middagsselskaber eller sportsarrangementer), er det maksimale lydniveau ofte højere end det niveau, de fleste høreapparater kan håndtere. Clear Dynamics udvider inputdynamikområdet, så du oplever bedre lydkvalitet uden forvrængning, selv i omgivelser med meget støj.

Se hvordan det virker

Udendørs lyttekomfort

Undertrykker effektivt irriterende vindstøj, selv mellem ord i en samtale.

Oplev den skønne natur og dejlige samtaler på samme tid! Wind Noise Management beskytter mod ubehaget ved vindstøj ved at analysere miljøet 500 gange i sekundet for omgående at registrere og undertrykke vindstøj. Det forbedrer din lyttekomfort selv på dage med megen blæst.

Se hvordan det virker

 • Forbedrede tilslutningsmuligheder

  Anvend dine høreapparater som et headset til at tale i telefon eller at streame musik direkte til dine høreapparater.

 • BrainHearing

  Din hjerne er den vigtigste del af din høreløsning.

  Se her hvorfor.

 • Downloads og support

  Lær, hvordan du vedligeholder og rengør dine høreapparater, konfigurerer trådløst tilbehør m.m.

 • Find en høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og anvise en behandling, som passer til dig.