For et bredere og mere meningsfuldt lydbillede

Oticon Opn™ er baseret på den nye platform Velox™. Den lille, men kraftige chip leverer en ultrahurtig og præcis lydanalyse og behandling, som er nødvendig, for at få lyden til at give mening.

Nøglen, til at kunne støtte hjernen og altid give en åben lytteoplevelse, ligger i, at høreapparatet arbejder 50 gange hurtigere end før og leverer fremragende lydopløsning via 64 frekvenskanaler. Det vil hjælpe dig med at adskille tale fra støj.

Velox scanner omgivelserne mere end 100 gange i sekundet og håndterer mere end 1.200 millioner handlinger pr. sekund. Det er hurtigt nok til at kunne følge med i hurtigt skiftende samtaler med mange personer i støjfyldte miljøer, så du kan lokalisere, følge og skifte fokus til de lyde, du vil høre.

To kommunikationssystemer i ét høreapparat

Oplev en nem, direkte og trådløs tilslutning til eksterne enheder uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Oticon Opn er verdens første høreapparat, der indeholder TwinLink™. Det består af to dedikerede kommunikationssystemer, som fungerer i ét høreapparat. Det ene giver mulighed for en fremragende binaural processering, så du kan identificere, hvor lydene kommer fra. Det andet system kommunikerer trådløst med eksterne enheder som fx iPhone®, smartphones, tablets, tv og bærbare computere.

Fordelene ved begge systemer er store: Bedre hørelse og problemfri tilslutningsmuligheder med lavt batteriforbrug.

Se, hvordan det virker

Hør bedre og husk mere med mindre anstrengelse

OpenSound Navigator™ håndterer flere tale- og støjkilder, så du kan fokusere på en samtale, mens du stadig er opmærksom på mennesker og ting omkring dig, og du kan nemt skifte fokus, når du vil.

Traditionel høreapparatteknologi isolerer én taler i forgrunden og lukker ned for alle andre lyde. OpenSound Navigator scanner dit miljø 100 gange i sekundet for at analysere og balancere hver enkelt lyd individuelt, så lydene bliver tilgængelige, men ikke forstyrrende, og du oplever et bredere og mere naturligt lydbillede.

Se, hvordan det virker

Tinnitus SoundSupport™

Alle Oticon Opn høreapparater kan afspille lyde, der lindrer symptomerne ved tinnitus.

Denne dokumenterede lydgenererende teknologi er nu integreret i Oticon Opn høreapparater. Med disse avancerede høreapparater får du en lang række justerbare lyde til lindring af tinnitus, der er dynamiske og alligevel lindrende — heriblandt bredbåndslyde (hvid, lyserød og rød støj) og naturlige havlignende lyde. Desuden kan du diskret justere lydene med en iPhone eller Android.

Lær mere om Tinnitus SoundSupport™

Få mere ud af samtaler med Speech RescueTM

Manglende højfrekvenslyde såsom 's' eller 'f' kan påvirke din forståelse.

Da mange personer, der lider af høretab, ikke kan høre høje frekvenser, sænker Speech Rescue LX den højfrekvente del af talen. Det sikrer klar adgang til alle de lyde, der ellers ville være gået tabt, hvilket øger din forståelse af samtaler.

Se alle Oticons høreapparater

Tag kontrol over dine samtaler

Føl dig tryg selv i udfordrende situationer. Lokaliser, følg, og skift fokus til de lyde, du vil høre.

Spatial Sound™ LX bevarer de naturlige niveauforskelle, som opstår i hvert øre, så du bedre kan orientere dig om lydenes placering og retning i dine omgivelser. Dermed kan du reagere naturligt på samtaler og lyde omkring dig.

Se hvordan det virker

Særligt tilpasset til dig

Lyd på den måde, som du gerne vil høre den.

YouMatic™ LX skræddersyr den åbne lydoplevelse til dine personlige lyttepræferencer og -behov. Oplev flere detaljer i dine omgivelser og en høj lydkvalitet, der er tilpasset individuelt til den måde, du gerne vil lytte på.

Se hvordan det virker

Bedre forståelse - selv i støjende omgivelser

Følg samtaler i udfordrende omgivelser.

Speech Guard™ LX bevarer tydelig, transparent lydkvalitet og taleoplysninger for at forbedre din mulighed for at forstå tale i støjfyldte miljøer. Følg samtaler – fra svage til høje – med mindre anstrengelse, selv når mange personer vil have din opmærksomhed.

Se hvordan det virker

Øg taleforståelsen af svage lyde

Opnå op til 20 % bedre taleforståelse af svage lyde uden at skrue op for lydstyrken.

De svage lyde, der opstår i 70 % af alle situationer og samtaler, er ofte uhørlige for mennesker med høretab. Soft Speech Booster LX gør svage lyde hørlige og giver dig mulighed for at forstå svage lyde op til 20 % bedre.

Se hvordan det virker

Bedre lyd, mindre forvrængning

En bredere lytteoplevelse, især når du nyder musik eller taler med andre i støjfyldte omgivelser.

Hvis du lytter til musik eller taler med dine venner i travle, dynamiske miljøer (fx ved middagsselskaber eller sportsarrangementer), er det maksimale lydniveau ofte højere end det niveau, de fleste høreapparater kan håndtere. Clear Dynamics udvider inputdynamikområdet, så du oplever bedre lydkvalitet uden forvrængning selv i omgivelser med meget støj.

Se hvordan det virker

Udendørs lyttekomfort

Undertrykker effektivt irriterende vindstøj, selv mellem ord i en samtale.

Oplev den skønne natur og dejlige samtaler på samme tid! Wind Noise Management beskytter mod ubehaget ved vindstøj ved at analysere miljøet 500 gange i sekundet for omgående at registrere og undertrykke vindstøj. Det forbedrer din lyttekomfort selv på dage med megen blæst.

Se hvordan det virker

Tydelig lyd uden bekymringer

Oplev tydeligere lyd uden at bekymre dig om fløjte- eller hylelyde, selv i udfordrende dagligdagssituationer, som når du giver et knus.

Feedback shield LX overvåger konstant omgivelserne og reagerer omgående for at undertrykke irriterende fløjte- eller hylelyde. Du oplever tydeligere lyd uden at skulle bekymre dig om ubehagelige hyletoner.

Se hvordan det virker

 • Forbedrede tilslutningsmuligheder

  Anvend dine høreapparater som et headset til at tale i telefon eller at streame musik direkte til dine høreapparater.

 • BrainHearing

  Din hjerne er den vigtigste del af din høreløsning.

  Se her hvorfor.

 • Downloads og support

  Lær, hvordan du vedligeholder og rengør dine høreapparater, konfigurerer trådløst tilbehør m.m.

 • Find en høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og anvise en behandling, som passer til dig.