Sådan ser du tv

Med Oticon høreapparater kan du forbinde høreapparater til tv'et,
så du får lyden streamet direkte til dine ører.
Hvordan du gør det afhænger af,
hvilket høreapparat du har.

Forbind tv-adapteren til tv'et ved hjælp af en af følgende ledningsindstillinger

Klik for at se instruktionsvideoer om, hvordan du opretter forbindelse:

Vælg den vejledning, der passer til dine høreapparater

Ved du ikke, om dine høreapparater har Bluetooth?
Se brugsanvisningen, kontakt din hørespecialist eller se vores tips for at finde ud af det

Se tv ved hjælp af Oticons TV Adapter
Til høreapparater med Bluetooth

• Parring af dine høreapparater (ikke-genopladelige) til
    din TV Adapter

• Parring af dine høreapparater (genopladelige) til TV Adapter

• Se tv ved at skifte til tv-programmet på dine høreapparater

Se tv med ConnectLine TV Adapter og Streamer Pro

For høreapparater uden Bluetooth skal Streamer Pro udleveres og parres med dine høreapparater
af din hørespecialist.