Sådan

forbinder du Oticon høreapparater til trådløst tilbehør

ON App icon

Har du Oticon ON App?

Nem og diskret kontrol med dine Oticon høreapparater med en smartphone-app. Download den her:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Sådan opretter du forbindelse mellem dine Oticon høreapparater og din smartphone

iPhone                                                       Android

Nogle Android telefoner understøttes ikke af Oticon ON app. Se listen.

Sådan forbinder du dine Oticon høreapparater til en TV Adapter og Remote Control

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse mellem dine Oticon høreapparater og IFTTT-tjenester

• Forbind dine Oticon høreapparater til internettet

• Oticon høreapparater kan forbindes med en dørklokke

• Opret forbindelse mellem dine Oticon høreapparater og en
    e-mailtjeneste

• Få en sms, når batteriniveauet i dine Oticon Opn høreapparater er lavt

iphone re-pairing

Lynguide

Genoprettelse af parring af Oticon høreapparater med trådløst tilbehør

efter firmwareopdateringer

Download vejledningen om genoprettelse af parring

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.