Sådan

forbindes Oticon Opn™ høreapparater med trådløst tilbehør

Har du Oticon ON-appen?

Appen er nødvendig for at kunne forbinde dine Oticon Opn høreapparater med andre enheder. Download den her:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Sådan forbindes dine Oticon Opn høreapparater med din iPhone

Sådan forbindes dine Oticon Opn høreapparater med din Android telefon

Sådan forbinder du dine Oticon Opn høreapparater med en tv-adapter og Remote Control (fjernbetjening)

Lær hvordan du forbinder dine Oticon Opn høreapparater til IFTTT-services

Quick guide

Genparring med mellem Oticon Opn™ høreapparater og trådløst tilbehør

efter firmware-opdatering

Download guide

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.