Åbn op for din verden

Oticon Opn™ byder på avancerede høreløsninger til teenagere. Opn giver dig adgang til et 360 graders lydbillede, der gør det muligt for dig at høre vigtige lyde omkring dig, så du ikke går glip af noget i en samtale. Opn giver dig værktøjer til, at du kan trives i dagligdagens lyttesituationer. Som verdens første internetforbundne høreapparat opretter den forbindelse til dine foretrukne enheder uden problemer - og åbner op for en ny verden af muligheder.

Uanset om du sidder på en café, går en tur eller taler i telefon, sørger Oticon Opn hele tiden for præcis information om lydene omkring dig. Dette lille og diskrete høreapparat er så hurtigt og dynamisk, at det kan følge med i alle dine venners tale, selv når mange af dem taler samtidig. Ved at lade dig høre mere hjælper Opn dig med at føle dig tryg ved at deltage i samtalen.

Se, hvordan Oticon Opn kan passe ind i dit liv 

Den enestående teknologi i Oticon Opn™ giver dig en naturlig og åben lydoplevelse – selv i de mest vanskelige og støjende omgivelser. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor tale og andre lyde kommer fra, med at identificere lyde, adskille tale fra støj og lytte til samtale mellem flere personer.

  • Fokuserer på én talende, samtidig med at den undertrykker alle andre.

  • Åbner lydbilledet, så du kan høre flere personer, der taler.

Uanset om du altid har haft høretab, eller det er sket for nylig, så har du temmelig sikkert lagt mærke til, hvor begrænsende det er i forskellige situationer. Oticon Opn hjælper dig med at leve dit liv med færre begrænsninger. Den giver dig bedre hørelse, den er diskret og giver dig trådløs forbindelse til fx mobilen. 

 

 

 

Nyd musik, støjende natklubber og restauranter ligesom dine venner

 

 

 

Kan du se Oticon Opn høreapparatet?

 

 

Hør samtaler tydeligt og føl dig tryg ved at deltage

 

 

Se film og tv uden at gå glip af dialogen

 

 

Opret trådløs forbindelse til din telefon, tablet eller computer*

 

 

App-kontrol = ingen vil lægge mærke til, at du justerer dine høreapparater

Oticon Opn høreapparater er meget små og diskrete og kan fås i et udvalg af farver. De kan passe til din hud- eller hårfarve eller matche dit tøj. Selvom de ikke er helt usynlige, kan de gemmes, så kun de færreste lægger mærke til dem.

Se de forskellige høreapparatmodeller

Forbindes problemfrit med dine enheder*

Uanset om du taler i telefon, lytter til Spotify eller ser filmklip på YouTube, så foregår det uden anstrengelse med Oticon Opn. Da Opn er "Bluetooth høreapparater", kan du streame suveræn lydkvalitet fra din mobil eller tablet, dine trådløse høretelefoner eller andre enheder.

Læs mere om tilslutningsmulighederne med Oticon Opn

Håndfri opkald OG fjernmikrofon

Opn-høreapparater forvandles til et trådløst headset med ConnectClip.

ConnectClip er en elegant enhed, som streamer telefonsamtaler direkte til begge høreapparater fra en hvilken som helst moderne mobiltelefon. Det sker takket være Bluetooth® low energy-teknologi.

I fjernmikrofon-tilstand streamer ConnectClip tale, der er op til 20 meter væk, direkte til begge høreapparater. Man skal bare sætte clippen på trøjen af den person, man gerne vil høre. På den måde er det ikke længere nødvendigt at sætte sig forrest i klassen, og der er mindre risiko for at gå glip af trænerens vigtige informationer på boldbanen. 

Lær mere om ConnectClip

App til høreapparaterne

Du kan regulere Oticon Opn høreapparater via en app, så du helt diskret kan indstille lydstyrken og ændre programmer. Oticon ON App er også beregnet til at streame lyd fra din mobil eller tablet, uanset om du lytter til musik, ser videoer eller taler i telefon. Du kan også bruge appen til at oprette forbindelse til andre enheder som fx fjernsyn ved brug af en Bluetooth tv-boks.

Oticon ON App er en app til høreapparater, der kan bruges til både iPhone og Android.*

Få mere at vide om Oticon ON App

Dine høreapparater kan i al hemmelighed fortælle dig, når dit hold scorer et mål!

Oticon Opn er verdens første internetforbundne høreapparater. Via appen kan du oprette dine egne forbindelser til andre internetforbundne enheder. Den benytter IFTTT (IF This Then That)-tjenesten, hvor du nemt kan oprette alle de forbindelser, du kan tænke dig. Ønsker du at modtage en SMS, når batteriniveauet er lavt? Kunne du tænke dig at få et hemmeligt "ding", når du modtager en SMS? Kun fantasien sætter grænser.

Oplev mulighederne med et internetforbundet høreapparat

Lad op om natten. Vågn op til fuldt opladede batterier

Med genopladelige batterier til Oticon Opn miniRITE-høreapparater sætter du bare høreapparaterne i en oplader om natten. Så kan du vågne op til høreapparater med fuldt batteri hver morgen. Det er derfor ikke længere nødvendigt at udskifte batterierne efter få dage. Det er bekvemt, praktisk og nemt at bruge. Og du sparer miljøet for hundreder af batterier hvert år.

"Men hvad hvis jeg glemmer at lade dem op, der er strømsvigt, eller jeg sover hos familie eller venner?" Bare rolig, du kan bruge almindelige batterier som backup.

Læs mere om genopladelige batterier til Oticon Opn

Vi hører med vores hjerne, ikke vores ører. Det er din hjerne, der får mening ud af lyd, og derfor er det vigtigt at give den bedste lydkvalitet som muligt. Når man har et høretab, får man ikke mange de vigtige lyde, som hjælper hjernen med at lære og udvikle sig. Hjernen er derfor nødt til at arbejde hårdere, og jo kraftigere høretabet er, desto mere skal hjernen anstrenge sig for at give lyden mening. På samme måde som man bliver mere og mere træt, jo mere man anstrenger sig i fx et motionsløb, desto mere træt bliver man også, når hjernen skal arbejde hårdere, fordi man har et høretab. 

Når du går i skole, og du udvikler dine kognitive egenskaber, er du nødt til at give din hjerne så megen værdifuld information som muligt - ved at gengive et naturligt lydmiljø så godt som muligt. Det er netop, hvad Opn gør.

Læs mere om, hvor vigtig vores hjerne er for at kunne høre

  • Diskrete høreapparater, der styres via appen*
  • Hurtig og præcis adgang til flere talere 360-grader rundt
  • Hjælper til at identificere, hvor lydene kommer fra
  • Giver god hørelse i dynamiske og støjende omgivelser, såsom til koncerter og i biografen
  • Opretter avanceret trådløs forbindelse til dine foretrukne enheder*
  • Fås som diskret ITE-model, herunder IIC

Find en høreklinik, hvor du kan prøve dem

*Effekten og tilgængeligheden af funktioner afhænger af høreapparatmodel og -opsætning

*Kompatibilitet

Oticon Opn og Oticon ON App er kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini og iPod touch (5. og 6. generation). Telefonen skal være baseret på iOS 9.3 eller nyere. Appen understøtter også Apple Watch Når du downloader Oticon ON-appen på iPad, skal du søge efter iPhone apps i App Store.

Oticon ON-appen er kompatibel med telefoner baseret på Android™ 6.0, Marshmallow eller nyere.

Til Android kræver nogle funktioner brug af ConnectClip, som vil kunne fås fra sidste halvår af 2017.