Som en hvilken som helst anden trænings- eller sundhedsapp måler HearingFitness høreapparatbrug og vil kunne give indsigter, som brugeren kan benytte til at forbedre sin hørelse. Indsigterne vil være baseret på analyser af big data, som kombinerer livsstils- og sundhedsdata med en analyse af det lokale lydmiljø.

HearingFitness er tilgængelig i Oticon ON-appen.

*Oticon HearingFitnessTM vil blive opdateret løbende. Find venligst den seneste version og de tilgængelige funktionaliteter i App Store eller Google Play.

 • take-control-of-your-hearing-health

  Tag kontrollen over din hørelse

  Med din høredata lige ved hånden er du i stand tid at optimere din egen sundhed.

 • Værn om din hørelse, værn om din sundhed

  Du træner din hjerne, så snart du interagerer med andre, og din hørelse hjælper dig med at deltage aktivt i sociale sammenhænge.

 • Kæmp imod høretab-relateret demens

  At få et høretab behandlet, når man er i midalderen, er med til potentielt at reducere risikoen for demens mere end nogen anden form for forebyggelse – herunder at stoppe med at ryge eller at være mere aktiv.*

  * Livingston et al, 2017

Udnyt din hørepotentiale

For at kunne høre så godt, du kan, i forskellige situationer, hjælper HearingFitness dig med at optimere dit brug af dine høreapparater.

HearingFitness måler høredata for at kunne fastlægge dit grundniveau. Baseret på dette vil appen opfordre dig til at sætte nogle høremål og derefter måle dine fremskridt i forhold til at nå dem. Appen vil give nogle notifikationer, når den kan se, at du måske har brug for et kærligt skub i den rigtige retning.

Læs white paper

 • Træn din hjerne

  Direkte lyd stimulerer din hjerne, mens samtaler og sociale arrangementer holder dine mentale funktioner skarpe.

 • Høreomsorg for en digital generation

  HearingFitness vil kombinere data med andre "wearable"-teknologier såsom sundheds- og aktivitetsmålere for at give indsigt i den enkelte – det er datageneret høreomsorg.

 • Vinder af CES Innovation Award 2018

  CES er en international elektronik- og teknologimesse – verdens samlingspunkt for forbrugerteknologi.

  Læs mere i pressemeddelelsen

A simple app

Alt i en simpel app

HearingFitness er inkorporeret i Oticon ON-appen, der fungerer sammen med Oticon høreapparater. Den giver dig et nemt overblik over dit høreapparatbrug pr. dag og viser fremgangen mod dine mål. Appen vil også hjælpe dig med at forbedre din brug af høreapparaterne via notifikationer.

HearingFitness er tilgængelig i Oticon ON-appen.*

* Oticon HearingFitness ™ vil udvikle sig kontinuerligt. Find den aktuelle version og tilgængelige funktioner på App Store eller Google Play.

Oplev Oticon ON App