ConnectClip

Kombineret trådløs mikrofon og headset

Brug dine Oticon høreapparater som et trådløst stereoheadset med ConnectClip, så du kan foretage håndfri samtaler og streame musik fra din smartphone. Du kan også lytte til en person, der taler på afstand af dig, ved at bruge fjernmikrofon-funktionen. Du kan endda bruge ConnectClip som en diskret fjernbetjening til dine høreapparater.

ConnectClip forvandler dine høreapparater til et trådløst stereoheadset

Få lyden fra en moderne smartphone, tablet eller computer direkte ind i begge ører med ConnectClip. Det bruger Bluetooth® til at slutte dine høreapparater til dine elektroniske enheder, og udgør også en mikrofon til at opfange det, du siger. Det betyder, at dine høreapparater fungerer som et trådløst headset med alle de fordele, der følger med en håndfri oplevelse.

Den kvalitetsstærke lydydelse lader dig streame fra en hvilken som helst af dine enheder lige ind i dine ører. Lyden er i stereo, hvilket giver en fuldere lyd. Du kan høre flere detaljer og få en kvalitetsoplevelse, der er mindre anstrengende at lytte til.

ConnectClip fungerer også som en fjernmikrofon. Det betyder, at du kan give den til en person, der taler, og så høre deres stemme tydeligt og direkte i dine høreapparater.

Oplev glæden ved håndfri samtaler

Høreapparater kan gøre det vanskeligt at bruge headsets til telefoner. Det er irriterende, når du ønsker at bruge hænderne til andre ting som at køre bil, lave mad eller holde fast inde i bussen.

ConnectClip sender samtalen direkte til begge dine høreapparater, og den indbyggede mikrofon opfanger tydeligt, hvad du siger i telefonen. En støjreduktionsfunktion sikrer, at din stemme kan høres tydeligt, selv hvis du befinder dig på et sted med støj.

Har du lyst til at prøve ConnectClip?

Kontakt din lokale hørespecialist

Partnermikrofonen hjælper dig med at høre det, der er vigtigt

Måske finder du det vanskeligt at høre en forelæsers tale eller kan ikke opfange alt, hvad en ven siger i en restaurant. En partnermikrofon er måske lige netop det, du har brug for. Den er især nyttig i situationer med støj, eller når personen, der taler, befinder sig lidt længere væk.

Med ConnectClip giver du blot den diskrete mikrofon til personen, der taler, hvorpå du kan høre deres stemme direkte i dine Oticon høreapparater. Dette kan være praktisk i situationer som:

 • Forelæsninger og i klasseværelser
 • Taler ved bryllupper, fødselsdage og andre mærkedage
 • I en bil
 • I en bar eller meget støjende restaurant
 • Ved forretningspræsentationer

Foretag videoopkald med en Bluetooth-mikrofon

ConnectClip bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til din telefon, computer eller tablet. På den måde kan du holde forbindelse med din familie og dine forretningspartnere via videochattjenester som Skype og FaceTime. Du har allerede stereohøretelefoner af høj kvalitet i form af dine Oticon høreapparater, og ConnectClip bliver så din mikrofon.

Giv dit barn adgang til mere lyd

Hvis dit barn har kompatible Oticon høreapparater, som kan tilsluttes forskellige enheder, kan du bruge ConnectClip som en mikrofon til at sende lyd direkte til barnets ører.

Oticon ConnectClip er ideel til børn i enhver udfordrende situation, hvor de har brug for mere hjælp til at høre, som fx når de ikke kan se personen, der taler, eller når de befinder sig længere væk.

 • På legepladsen

 • Bag i bilen

 • I klasseværelset

 • I en klapvogn

Videochat over computeren

 

 • Brug ConnectClip til at streame lyden direkte til dine høreapparater, når du chatter over Skype, Lync osv.

 • Hør din samtalepartners stemme direkte i dine høreapparater, mens du også hører lydene omkring dig.


Hvis din enhed ikke har Bluetooth, tilbyder vi en lille og robust USB-dongle.

Fjernbetjen dine høreapparater

Du kan bruge din ConnectClip som fjernbetjening. Det betyder, at du kan regulere lydstyrken på dine Oticon høreapparater, skifte mellem programmer og tænde og slukke dem på afstand.

Se alt vores tilslutningstilbehør

Tekniske data

Mikrofonens rækkevidde:

Når den bruges som en fjernmikrofon, kan ConnectClip nå Oticon høreapparatet fra en afstand på op til 20 m.

Bluetooth USB-dongle:

ConnectClip bruger en Oticon USB-dongle til at oprette forbindelse til din PC og andre enheder uden en stabil Bluetooth-forbindelse. Det giver en rækkevidde på op til 10 m fra din enhed.

Størrelse:

53 x 27 x 18 mm

Vægt:

27 g

 

 

Ønsker du at vide mere om ConnectClip?

I vores ConnectClip support-center kan du finde svarene på en række ofte stillede spørgsmål, og du kan se brugbare instruktionsvideoer.

Gå til ConnectClip support

 • ConnectClip for teenagere

  Du kan høre lærerens stemme direkte i dine Oticon Opn-høreapparater uden at behøve at sidde på første række.

 • Høreapparat-appen

  Betjen dine Oticon høreapparater med en app til telefonen: reguler lydstyrken, skift program og andet.

 • Find din nærmeste høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og foreslå en løsning, der passer til din livsstil.

 • Dine første dage som høreapparatbruger

  Du vil muligvis høre lyde, som du ikke har hørt i lang tid, og opdage, at du pludselig er meget mere opmærksom på dine omgivelser.