Alle skal kunne følge med

At høre lærerens stemme i støjende klasseværelser og foredragssale kan være en udfordring for børn og teenagere. Amigo FM er designet til at gøre dem i stand til at overvinde afstand og støj og kunne opfange så meget læring som muligt.

Et fuldstændigt, integreret FM-system til klasseværelset

Oticons Amigo FM-system overkommer afstanden mellem læreren og barnet, og forbedrer i væsentlig grad signal-støj-niveauet ved at sende signalerne direkte til barnets ører.

FM-systemet indeholder:
• En mikrofon
• En sender
• En modtager

Med et FM-system bærer lærerne en mikrofon, der opfanger deres stemmer og sender signalet via senderen til modtageren, der enten er placeret på barnets høreapparater eller på Streamer Pro

Sådan bruges Streamer Pro
Hvis du bruger ConnectLine, kan en lang række FM-modtagere tilsluttes Streamer Pro og streame FM til begge ører ved hjælp af en enkelt modtager. Vi anbefaler, at du bruger Amigo FM-modtageren.

Få mere at vide om ConnectLine

Amigo FM – fordele på hvert niveau

Bedre taleforståelse

Klar, autentisk lydkvalitet for optimal taleforståelse og forbedret talegenkendelse med Oticon Sensei's VoicePriority i

Diskrete modtagere

Diskrete modtagere, som forbliver på plads – enten fastgjort til høreapparaterne eller placeret på Streamer Pro

Fuld kompatibilitet

Helt kompatibel med høreapparater, cochlear implantater og knogleforankrede enheder.

Meget driftssikker

En LED-indikator på modtageren bekræfter, at barnet modtager et klart signal, hvilket hjælper både læreren og barnet.

Enkelhed

Intuitiv, brugervenlig og med enkel, øjeblikkelig programmering – uden brug af pc'er og ekstra kabler.

Bygget til at holde.

Amigo FM's modtagere har det laveste strømforbrug af alle tilgængelige FM-systemer.

Sensei – den ideelle FM-partner

Når VoicePriority i ™ integreres i Oticon Sensei, justerer det automatisk forstærkningen af det indgående FM-signal for at optimere signal-støjforholdsniveauet ved dit barns øre. Denne avancerede, adaptive FM-strategi reagerer øjeblikkeligt på forandringer i støjniveauet og sikrer en konsistent talegenkendelse, lige meget hvor dit barn befinder sig. Og jo mere børn forstår, jo bedre muligheder har de for at lære.

Børnene lærer meget af at lytte til hinanden i timerne – både fra direkte samtaler og fra tilfældig læring. Med VoicePriority i™ bliver lærerens stemme forstærket uden at kompromittere relevante oplysninger fra barnets omgivelser. For at sikre, at eleverne ikke går glip af ord, når de flytter opmærksomheden fra læreren til en klassekammerat, aktiveres og deaktiveres Voice Priority i™ næsten øjeblikkeligt afhængigt af støjniveauet ved barnets øre.

Læs mere om børnevenlige høreapparater

Amigo FM-modtagere

Modtagerne fastgøres til bunden af ​​høreapparaterne. Modtagerens form integreres problemfrit i høreapparatets form, så der dannes én enkelt enhed.

 • Sikker forbindelse

  Amigo FM-modtagerne fastgøres til bunden af ​​BTE-høreapparater. Der kræves ingen værktøjer. Amigo-modtagere findes i et bredt udvalg af farver, der matcher høreapparaterne.

 • Pålidelig

  Modtageren er en del af et yderst pålideligt system. En LED-indikator bekræfter øjeblikkeligt, at barnet modtager FM-signalet, hvilket gør det lettere for både lærere og børn at arbejde med.

 • Bred FM-kompatibilitet

  Amigo FM-modtagerne fungerer med så godt som alle FM-sendere. Det giver dig komplet valgfrihed, når du skal finde de optimale høreapparater til dit barn.

children listening

Amigo FM-sendere

Lærerne ønsker at bruge tiden på at undervise – ikke på at forsøge at afkode komplekse FM-systemer. Amigo-senderne gør livet let. Man tænder for senderen, klipser mikrofonen på og begynder undervisningen. Senderne sender lærerens stemme direkte til eleven og styrer udenom støjpåvirkninger, afstand og genklang, der kan gøre det svært for barnet at få det hele med.

Children being helped by teacher

Amigo Star – skolens nye stjerne

Der er altid en masse samtidige aktiviteter i klasseværelset, og enhver form for baggrundsstøj kan være yderst distraherende for børn – og især for dem, der har problemer med at lytte. 

Amigo Star giver børn mulighed for at koncentrere sig bedre om det, der er vigtigst.

Amigo Star er den seneste udvikling af Amigo FM-serien – designet til at hjælpe normalthørende børn, der har problemer med at lytte, med at koncentrere sig bedre i skolen.

• Problemfri integrering: Integreres med Amigo FM-systemet eller FM-systemer, der allerede er sat op

• Behageligt og diskret: Fås i en række farver med slanger og tipper i forskellige størrelser

• Nem og intuitiv at bruge: Sættes i øret, tændes og igangsættes

• Robust: Kan tåle at blive tabt og våd

Smart lydsystem til klasseværelset

Flere skoler har allerede stor glæde af FrontRow Juno, som er et avanceret lydsystem, der forbedrer lydmiljøet og dermed også læringsmiljøet for alle i klassen. Det er specielt udviklet til at sikre en jævn fordeling af lyden fra læreren, eleverne og diverse AV-udstyr i klasseværelset, og lydsystemet gør det også muligt at modtage lyd fra lærerens pc vha. Bluetooth.

Alle elever har dermed de rette betingelser for at høre, hvad der bliver sagt, til fordel for elevernes opmærksomhed, deltagelse, forståelse og koncentration.

Kontakt os for at høre mere om systemet på 3913 8218 eller apte@phonicear.com

 • Skolebarn (6-12 år)

  Det er en stor begivenhed i de fleste familier, når et barn skal begynde i skole. Lær, hvordan du støtter dit skolebarn til at få en vellykket læringsoplevelse og socialt liv.

 • Support for forældre

  Find gode råd, kommunikationsteknikker og temaer til dit næste besøg på høreklinikken.

 • Produktsupport

  Lær, hvordan du bruger ConnectLine, opsætter adaptere samt får yderligere support til trådløst tilbehør.

 • Oticons høreapparater til børn

  Se vores høreapparater til børn med mildt til moderat til kraftigt høretab.