Find ud af, hvordan du opretter forbindelse til din hørespecialist til en online-konsultation, hvor du også kan få dine høreapparater justeret.

Har du brug for at få dine høreapparater justeret? Appen Oticon Companion indeholder funktionen RemoteCare, der giver dig mulighed for at få forbindelse til din hørespecialist online.

Appen er kompatibel med alle Oticons høreapparater med Bluetooth® og fås til iPhone, iPad og Android™-enheder.

Tjek vores kompatibilitetsoversigt

Se en introduktion til Oticon RemoteCare

Med funktionen Oticon RemoteCare kan du få dine høreapparater justeret online og få råd og vejledning fra din hørespecialist, uden at du behøver at forlade dit hjem.

">video-about-oticon-remotecare

• > Få professionel vejledning hjemmefra

Opret forbindelse til din hørespecialist fra et sted, der passer dig*

*Vi gør opmærksom på, at brug af Oticon Companion forudsætter opfyldelse af appens tekniske krav og overholdelse af lokale love og forordninger om sundhedsdata.
  • > Få dine høreapparater justeret online

Få dine høreapparater finjusteret af hørespecialisten online

• > Optimér dine høreapparater i et givet miljø

Afprøv dine nye høreapparatindstillinger i realtid og i dine egne omgivelser

• > Spar transporttid til klinikken

Nyd en sikker og belejlig måde at oprette forbindelse til din hørespecialist online

• Kompatible høreapparater – se vores kompatibilitetsoversigt

• En kompatibel mobilenhed – se vores kompatibilitetsoversigt

• En stabil internetforbindelse med en anbefalet minimumshastighed på 1/1 Mbit/s, der er egnet til streaming af både lyd og video. Tjek hos din internetudbyder, hvilken internethastighed du har.

• En e-mailkonto

Når du ønsker at oprette forbindelse til din hørespecialist via Oticon RemoteCare, skal du først installere appen Oticon Companion. Sådan gør du:

1. Gå til Apple App Store eller Google Play Store, og søg efter ”Oticon Companion”.

2. Følg de sædvanlige trin for at installere appen på din enhed.

3. Når appen er installeret, skal du følge appens brugervejledning*, som vil hjælpe dig i gang.

*Du kan også finde brugervejledningen inde i selve appen. På skærmen Velkommen til Oticon Companion skal du trykke på Om og Hjælp, og derefter på Brugervejledning for at åbne den.

Du kan finde svar på dine kompatibilitetsspørgsmål, løsninger på dine tekniske problemer og meget andet ved at besøge Oticon RemoteCare Ofte Stillede Spørgsmål-siden.

Oticon RemoteCare Ofte Stillede Spørgsmål