Træng igennem uønsket støj, og nyd godt af forbedret taleforståelse ved at bruge en partnermikrofon
sammen med dine høreapparater

Træng igennem uønsket støj fra omgivelserne i restauranter, til selskaber og på travle steder og nyd tydelige, en-til-en samtaler med Oticon høreapparater.

Sådan bruger du en partnermikrofon sammen med dine høreapparater.

Vælg den udtalelse, der beskriver dig:

Har du brug for hjælp? Tjek brugsanvisningen, der fulgte med dine høreapparater, tag kontakt til hørespecialisten, eller læs vores tips til at finde ud af, om du har Bluetooth høreapparater

To valgmuligheder, der giver tydeligere en-til-en samtaler

Vælg mellem ConnectClip og EduMic til at sende stemmer til dine ører via dine høreapparater!

ConnectClip

Når ConnectClip omdanner dine høreapparater til trådløse hovedtelefoner, kan den streame lyd af høj kvalitet fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også bruge den som partnermikrofon til tydeligere samtaler i støjende omgivelser og til at foretage håndfrie telefonsamtaler.

Få svar på, hvad du har brug for at vide, her

Såvel som at udstyre dig med en partnermikrofon, du kan bruge sammen med dine høreapparater, da opretter EduMic forbindelse til teleslyngesystemer på offentlige steder, så du kan få mest muligt ud af dine udflugter.

Brug ConnectLine Microphone for at opnå tydelige og behagelige en-til-en samtaler.

Når du befinder dig på støjfyldte eller travle offentlige steder, kan det virke vanskeligt eller nærmest umuligt at føre en ordentlig samtale. Det er nemt at trænge igennem støjen, når du bruger ConnectLine Microphone. Du skal først have udleveret en Streamer Pro af hørespecialisten, som vil parre den med dine høreapparater. ConnectLine Microphone opretter så trådløs forbindelse til Streamer Pro for at gøre dine en-til-en samtaler nemmere og mere behagelige.

Sådan bruges ConnectLine Microphone

Hvis du ønsker at høre bedre i en privat samtale, skal din samtalepartner enten bære en ConnectLine Microphone om halsen eller sætte den fast på tøjet. Mikrofonen vil opfange personens stemme og sende den til dine ører via dine høreapparater, selv når personen befinder sig op til 15 m væk fra dig.

Er du klar til at høre, hvordan du kan bruge ConnectLine mikrofonen som partnermikrofon sammen med dine høreapparater?
Følg disse enkle trin:

Streamer du lyd til dine høreapparater med Streamer Pro? Hvis det er tilfældet, kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening sammen med Oticon ConnectLine appen.

Oticon ConnectLine gør det muligt at forenkle livet

Swipe, se, vælg og styr flere lydenheder, og hav kontrol over høreapparatindstillingerne fra et og samme sted.

Download Oticon ConnectLine, og bestem, hvad du vil høre og hvornår, fra et enkelt, brugervenligt kontrolpanel på telefonens skærm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.