Sådan bruger du dine høreapparater med en pc eller tablet

Stream lyd trådløst fra din pc eller tablet, og få en lydoplevelse i høj kvalitet

Uanset om det drejer sig om musik, lyd eller samtaler så kan dine Oticon høreapparater forbindes med din pc eller tablet, så du kan få en lydoplevelse i stereo af høj kvalitet.

Slut dine Oticon høreapparater til din computer eller tablet, og nyd godt af lyd af høj kvalitet.

Er du klar til at komme i gang?

Klik på det udsagn, der passer til dig.

Har du brug for hjælp? Se brugervejledningen, eller læs vores tips.

Vil du tilslutte MAC i stedet for?
Se, hvordan du slutter din MAC til dine høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

Med en ConnectClip kan du bruge dine høreapparater som trådløst headset og streame lyd fra din computer eller tablet

Med en ConnectClip kan du bruge dine høreapparater som trådløst headset, og ConnectClip bliver din mikrofon.

Hvis din computer eller tablet ikke har Bluetooth-teknologi, kan du bruge en usb-dongle til at forbinde din computer med ConnectClip.

Se videovejledningen nedenfor, der viser, hvordan du omdanner dine høreapparater et trådløst headset og sender din stemme tilbage via din computer eller tablet ved at bruge en ConnectClip.

Har du et spørgsmål om ConnectClip?

Få svar på, hvad du har brug for at vide her

Høreapparater uden Bluetooth

Stream lyd fra din computer eller tablet til dine høreapparater uden Bluetooth

Hvis dine høreapparater ikke har Bluetooth-teknologi, kan du tilslutte dem til din pc, bærbare computer eller tablet ved brug af Oticon Streamer Pro.

Streamer Pro skal udstedes til dig og parres med dine høreapparater af hørespecialisten.

Du kan forbinde Streamer Pro til en computer eller tablet på to måder:

1. Trådløst – hvis din pc eller tablet har Bluetooth-teknologi

2. Igennem et minijack-kabel - hvis ikke din pc eller tablet har Bluetooth

Få mere at vide om streaming af lyd til dine høreapparater med Oticon Streamer Pro her

Sådan parrer du Streamer Pro trådløst til din computer med Bluetooth

Mange computere og tablets har indbygget Bluetooth-teknologi, der giver mulighed for trådløs forbindelse mellem enheden og Streamer Pro. Du bliver nødt til at parre enhederne, som du ønsker at bruge med Streamer Pro, for at streame lyd trådløst.

Se denne vejledning for at finde ud af hvordan:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan parrer du din pc eller tablet med Streamer Pro ved at bruge Bluetooth-teknologi

Har du problemer med Bluetooth-parring? Du kan også tilslutte din computer eller tablet til Streamer Pro via et minijack-kabel eller ved at bruge en Bluetooth-dongle.

Se nedenfor for flere detaljer.

Vil du forbinde Streamer Pro med din pc eller tablet uden Bluetooth?

Mange computere har indbygget Bluetooth-teknologi, men nogle har stadig brug for alternative metoder for at sende lyd til hovedtelefoner.

Hvis du vil forbinde Streamer Pro med din computer eller tablet uden Bluetooth-teknologi, er der to måder at gøre det på:

1. ved at tilslutte et minijack-kabel mellem Streamer Pro og din enhed

2. ved at installere en Bluetooth-dongle (f.eks. en Sennheiser BTD800 USB-dongle) på din enhed og så parre den med Streamer Pro

Se disse hurtige vejledninger for mere information.

*Sørg for at læse vejledningen til donglen omhyggeligt før installation: Den vil sandsynligvis gå i parringstilstand, så snart den sættes i USB-stikket.  Sørg ligeledes for, at Streamer Pro er i parringstilstand, før du sætter donglen i.