Sådan ser du tv med dine Oticon høreapparater

Stream lyd fra dit tv direkte til dine høreapparater med Oticon TV Adapter

Er du klar til at blive forbundet?

Vælg den udtalelse, der beskriver dig.

Har du brug for hjælp med dette? Læs brugsanvisningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist eller læs vores tips til at finde ud af, om du har Bluetooth høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

Oticon TV Adapter streamer lyd direkte fra dit tv til dine høreapparater, så du får en oplevelse af høj kvalitet, når du ser tv.

Følg disse tre enkle trin, og begynd at streame lyd direkte fra dit tv til dine Bluetooth høreapparater.

Tilslut Oticon TV Adapter til dit tv

Vi anbefaler at bruge TOSLINK, men du kan også tilslutte Oticon TV Adapter til dit tv på andre måder.

De korte videovejledninger nedenfor fortæller dig alt, hvad du behøver at vide.

Når Oticon TV Adapter er forbundet til dit tv, skal du parre den med dine Oticon høreapparater.

Se denne korte video for at finde ud af hvordan:

Sådan parrer du dine høreapparater med Oticon TV Adapter

false
true

Efter din Oticon TV Adapter er parret med dine høreapparater, er du klar til at læne dig tilbage og nyde dine yndlingsudsendelser. For at gøre det ekstra praktisk kan du også direkte fra din telefons skærm bruge appen Oticon Companion til at indstille den lyd, der streames til dine høreapparater.

Efter du har downloadet Oticon Companion-appen kan du bruge din telefon til følgende:

• Justere lydstyrken på den streamede lyd fra dit tv
  • Juster lyde fra dine omgivelser
  • Skifte mellem flere lydkilder og tv-adaptere

Se videoen nedenfor for at finde ud af mere om, hvordan du betjener din Oticon TV Adapter via din smartphone ved hjælp af Oticon Companion-appen.

Har du brug for hjælp med Oticon Companion? Klik her

Har du et spørgsmål?

Høreapparater uden Bluetooth

Stream tv-lyd til dine Oticon høreapparater uden Bluetooth

For at kunne streame tv-lyd til dine Oticon høreapparater uden Bluetooth-teknologi, har du brug for en Oticon Streamer Pro, som hørespecialisten har udleveret til dig og parret med dine høreapparater.

Få mere at vide om Oticon Streamer Pro

Har du allerede en Oticon Streamer Pro, der er parret med dine høreapparater?

Følg disse to trin, og begynd at streame lyd fra dit tv til dine høreapparater.

Trin 1: Tilslut Oticon TV Adapter til dit tv

Vi anbefaler at bruge TOSLINK, men du kan også tilslutte Oticon TV Adapter til dit tv på andre måder.

De korte videovejledninger nedenfor fortæller dig alt, hvad du behøver at vide.

Se videoen og få mere at vide om, hvordan du tilslutter Oticon Streamer Pro
til ConnectLine TV Adapter.

Par Streamer Pro med ConnectLine TV Adapter

false
true

Brug din smartphone som fjernbetjening

Streamer du lyd til dine høreapparater med Streamer Pro? Hvis det er tilfældet, kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening sammen med Oticon ConnectLine appen.

Oticon ConnectLine gør det muligt at forenkle livet
Swipe, se, vælg og betjen flere lydenheder, og hav kontrol over høreapparatindstillingerne fra et og samme sted.

Download Oticon ConnectLine, og bestem, hvad du vil høre og hvornår, fra et enkelt, brugervenligt kontrolpanel på telefonens skærm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.