Sådan lytter du til musik og lyd med høreapparater

Fordyb dig i øjeblikket, når du streamer musik eller lyd af høj kvalitet gennem dine Oticon høreapparater.

Hvis du ønsker at streame lyd af høj kvalitet, når du lytter til musik eller andet, skal du følge nedenstående trin.

Klik på det udsagn, der passer til dig.

Har du brug for hjælp? Læs brugervejledningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist, eller læs vores tips

Høreapparater med Bluetooth

Lyt til musik eller lyd trådløst fra flere enheder

Vil du vide mere om ConnectClip?

Besøg ConnectClip-siden

Er du klar til at streame kvalitetslyd direktevia dine høreapparater?

Se disse videovejledninger, og brug dine høreapparater som hovedtelefoner.

Har du et spørgsmål om ConnectClip?

Find svar her

Høreapparater uden Bluetooth

Stream musik og lyd til høreapparater uden Bluetooth

Streamer Pro gør det nemt at streame musik og lyd til dine høreapparater fra forskellige underholdningsenheder.

Tilslut streameren til din valgte lydkilde:

A: Med en enkelt ‘plug and play’-kabelløsning og et minijack-kabel

B: Brug Streamer Pros AUX-selekter trådløst

Se denne vejledning for at finde ud af, hvordan du forbinder Streamer Pro med en mp3-afspiller med et minijack-kabel.

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan forbindes en mp3-afspiller med Oticon Streamer Pro med et minijack-kabel

Mere hjælp og vejledning

Har du et spørgsmål? Har du brug for mere hjælp? Hvis det er tilfældet, kan du få øjeblikkelig adgang til et udvalg af ressourcer her

Brug din smartphone som fjernbetjening

Streamer du lyd til dine høreapparater via Streamer Pro? Hvis dette er tilfældet, kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening med Oticon ConnectLine-appen.

Med Oticon ConnectLine bliver livet nemmere
Swipe, se, vælg og betjen flere lydenheder, og juster dine høreapparatindstillinger fra samme sted.

Download Oticon ConnectLine og styr selv, hvad du hører, og hvornår du hører det fra et enkelt, brugervenligt dashboard på din telefons skærm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android™, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.