Sådan bruger du appen Oticon Companion

Vores enkle instruktioner hjælper dig med at bruge Oticon Companion til telefoner og tablets, så du kan få mest muligt ud af dine høreapparater.

Download appen Oticon Companion her.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

Det er tid til at skifte app!
Appen Oticon ON vil snart ikke være tilgængelig længere. Appen Oticon Companion er klar med de seneste funktioner og opdateringer.

For den bedste ydeevne anbefaler vi, at du afinstallerer Oticon ON, når du har downloadet Oticon Companion.

Din tilpasning og dine programmer er sikret
Der er ingen grund til bekymring. Upgradering til den nye app har ingen indflydelse på din tilpasning og dine programmer, da de er gemt i dine høreapparater - ikke i appen.

Dine høreapparater har muligvis brug for en firmware-opdatering for at virke sammen med appen Oticon Companion
Oticon Opn høreapparater med en firmware, der er lavere end 6.0, vil skulle opgraderes for at være i stand til at oprette forbindelse til appen Oticon Companion.

Bemærk: nogle funktioner er specifikke for høreapparatmodellen
Hvis du ikke kan se særlige funktioner i appen Oticon Companion, er det fordi nogle funktioner kun er tilgængelige for udvalgte høreapparatmodeller og firmware-versioner.

• Lyd-equalizer, HearingFitness og Husk indstillinger for lydstyrke er kun tilgængelige med Oticon Real høreapparater.
  •
  • For at bruge Lyd-equalizer og Husk indstillinger for lydstyrke med Oticon Real høreapparater, skal du bruge firmware 1.1.0. Kontakt din lokale hørespecialist for at få den seneste firmwareopdatering.

Sådan kommer du godt i gang med at bruge Oticon Companion

Opret forbindelse mellem dine høreapparater og din enhed

Efter du har downloadet Oticon Companion, skal du oprette forbindelse mellem dine høreapparater og din enhed.

Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem dine høreapparater og din enhed

Opret forbindelse mellem appen og dine høreapparater

Åbn Oticon Companion din telefon eller tablet, og tryk derefter på Tilslut høreapparater.

Hvis appen ikke kan oprette forbindelse til dine høreapparater, kan du prøve at genstarte dem.

Tryk derefter på Tilslut høreapparater igen.

Sådan tænder og slukker du for dine høreapparater

Justering af lydindstillingerne i dine høreapparater

Justering af høreapparatets lydstyrke

Tryk på lydikonet nederst til venstre på din skærm for at åbne indstillingerne for lydstyrke og mute (slå lyden fra).

Du kan justere lydstyrken i begge høreapparater på samme tid eller i hvert høreapparat uafhængigt af hinanden.

false
false

Skift program i forskellige situationer

Du kan skifte mellem programmer, der er velegnet til forskellige situationer.

Din hørespecialist kan programmere op til fire forskellige lytteprogrammer, herunder Tinnitus SoundSupport™. Andre programmer kan fx være til TV Adapter, EduMic og ConnectClip.

false
false

Justering af lydindstillingerne

Juster indstillingerne for omgivelseslyde med lyd-equalizeren*

Lyd-equalizeren afbalancerer tonehøjden af de omgivende lyde, du hører i dine høreapparater.

*Lyd-equalizer, HearingFitness og Hust indstillinger for lydstyrke er kun tilgængelige med Oticon Real høreapparater.
false
false

Reducer baggrundsstøj med SpeechBooster

SpeechBooster kan undertrykke lydkilder, der ikke er tale, der befinder sig ved siden af eller bag dig. Det hjælper dig med at fokusere på tale, når du befinder dig i støjende omgivelser.

Tryk på lydikonet nederst til venstre på din skærm, for at kunne justere lyden.
Tryk på SpeechBooster-ikonet nederst til højre på din skærm for at få adgang til SpeechBoosteren.
Brug omskifterne til at slå SpeechBooster til eller fra.

Bemærk!
Funktionen slås fra, når du skifter program, åbner batteriskuffen eller sætter høreapparaterne i opladeren.

Streaming af musik og lyd

Sådan streamer du lyd til dine høreapparater

Når dine høreapparater er parret, vil den musik eller lyd, du afspiller på din mobilenhed, automatisk blive afspillet i dine høreapparater. Når du vil stoppe musikken eller lyden, der afspilles i dine høreapparater, skal du blot stoppe afspilningen på din enhed.

Mere om at lytte til musik og lyd med høreapparater

Finjuster indstillingerne for musik og lyd under streaming

Når du streamer musik eller lyd til dine høreapparater fra en enhed, såsom din telefon, TV adapter eller ConnectClip, kan du bruge streaming-equalizeren til at justere den lyd, der streames.

false
false

Sådan foretager du håndfrie telefonopkald

Med vores nyeste høreapparater kan du foretage og modtage håndfri opkald, når de er tilsluttet til en iPhone eller iPad. For at kunne foretage håndfrie opkald via andre enheder eller via ældre Oticon høreapparater skal du bruge en Oticon ConnectClip (tilbehør), som forvandler dine høreapparater til et trådløst stereoheadset.

Se vores kompatibilitetsoversigt for yderligere oplysninger

Sådan foretager og besvarer du håndfrie telefonopkald

Efter dine høreapparater er parret med din telefon eller ConnectClip, kan du blot bruge din enhed på normal vis til at foretage eller modtage et opkald. Opkaldet bliver automatisk omstillet til dine høreapparater. Du besvarer indgående opkald til din iPhone eller iPad ved at trykke kort på knappen på dine høreapparater.

Se vores vejledning til håndfri opkald

Sådan bruger du din iPhone eller iPad som partnermikrofon

Denne funktion lader dig bruge en iOS-enhed som partnermikrofon, så du kan placere din enhed i nærheden af en person, der taler i plenum, hvorefter lyden streames til dine høreapparater.

Tryk på lydikonet nederst til venstre på din skærm for at åbne for lydindstillingerne.

Tryk på mikrofonikonet for at vise teksten fra partnermikrofonen, og slå derefter partnermikrofonfunktionen til eller fra.

Sådan opretter du forbindelse til dit Apple Watch

Du kan bruge dit Apple Watch til at betjene dine Oticon høreapparater. Dette giver dig mulighed for at streame lyd, besvare telefonopkald, ændre indstillinger og mere. Oticons høreapparater er Made for iPhone. Det betyder, at de nemt taler sammen med enheder fra Apple.

Quick guide for Oticon Companion app på Apple Watch

Indstillinger og nyttige funktioner

Få gode hørevaner med HearingFitness™*

HearingFitness-funktionen hjælper dig med at sætte mål, såsom hvor mange timer du bruger dine høreapparater hver dag. Funktionen kan især være en hjælp, hvis du er en ny høreapparatbruger, da den hjælper dig med at komme godt i gang.

*Lyd-equalizer, HearingFitness og Hust indstillinger for lydstyrke er kun tilgængelige med Oticon Real høreapparater.
false
false

Brug Oticon RemoteCare til at møde din hørespecialist

Oticon Companion indeholder en funktion, der giver dig mulighed for at møde din hørespecialist online via appen. Denne funktion kaldes Oticon RemoteCare. Den giver dig mulighed for at mødes med din hørespecialist og få dine høreapparater justeret online. På den måde behøver du ikke altid at skulle besøge din høreklinik.

Sådan bruger du Oticon RemoteCare

Sådan kan de se dine høreapparaters batteriniveau

Du kan de, hvor meget batterikapacitet der er tilbage på dine høreapparater ved at trykke på høreapparatikonet nederst på din skærm. Batteriniveauet vil blive vist øverst på din skærm.

Hvis du ønsker at modtage meddelelser om dit resterende batteriniveau, skal du trykke på "Indstillinger for høreapparat" og derefter trykke på ”Indstillinger for batterinotifikationer” for at vælge, hvilke meddelelser du gerne vil modtage.

Sådan tjekker du, om der er opdateringer til dine høreapparaters firmware

Først skal du sikre dig, at dine høreapparater har forbindelse til din mobile enhed. Tryk på høreapparatikonet nederst på skærmen og derefter på Høreapparatopdateringer.

Hvis der er en ny opdatering, skal du blot følge vejledningen i appen. Den vil guide dig igennem hvert trin.

Sådan bruger du Find mine høreapparater

Funktionen Find mine høreapparater viser dig, hvor dine høreapparater er, hvis du skulle miste dem. For at bruge funktionen skal du trykke på høreapparatikonet nederst på din skærm og derefter trykke på Find mine høreapparater.

false
false

Se vores kompatibilitetsoversigt

Brug for mere hjælp?

Prøv at se i afsnittet Fejlfinding i appen Oticon Companion.

false
false

Find mere detaljerede vejledninger til appen Oticon Companion.

Download vejledningen til Oticon Companion