Åbn op for verden

Oplev fordelene ved paradigmeskiftet i høreapparatteknologien

Traditionel høreapparatteknologi lukker ned for lyde
– og for livet

Den gamle verden

Begrænsningerne i den traditionelle høreapparatteknologi har ført til brugen af snæver direktionalitet i støjende miljøer for at gøre tale, der kommer forfra, tydelig. Resultatet er en indsnævret og kunstig lytteoplevelse.

Den nye verden

Den banebrydende teknologi i Oticon Opn™ lader brugerne åbne op for verden omkring dem. Det giver dem selvtillid til igen at kunne nyde situationer, som de ellers forsøgte at undgå. Oplevelsen kan være livsændrende.

Åbn op med Oticon Opn

Oticon Opn med BrainHearing™-teknologi markerer et paradigmeskifte inden for høreapparater, idet teknologien åbner op for et omfattende og afbalanceret lydmiljø for mennesker med høretab. Resultatet er øget taleforståelse og reduceret lytteanstrengelse.

Lær mere om Oticon Opn

Nye data påviser de enestående forskelle

Øget taleforståelse og forbedret kommunikation, selv når flere personer taler.

Vi har gennemført flere tests med Oticon Opn. I den ene test har vi undersøgt taleforståelse og lytteanstrengelse i relation til forstyrrende tale og støj. I den anden test sammenligner vi Oticon Opn med OpenSound Navigator™ i forhold til traditionel og snæver direktionalitet. Resultaterne er forbløffende.

Se resultaterne

OpenSound Navigator

Nøglen til en åben lydoplevelse

OpenSound Navigator er den mest kraftfulde processeringsteknologi i Oticon Opn. Den fungerer så hurtigt og præcist, at den kan dæmpe uønsket støj, selv mellem ordene i et åbent lydmiljø. Med ultrahurtig hastighed ombalancerer den kontinuerligt lydmiljøet, samtidig med at den fortsat giver adgang til alle relevante lyde og tale. På denne måde gør Oticon Opn det nemmere for hjernen at beslutte, hvem og hvad den skal lytte til og gør det nemt at skifte fokus efter behov.

Få mere at vide om OpenSound Navigator

 

Vibeke Windeløv - Oticon Opn høreapparater

96 % brugertilfredshed*

Oticon Opn giver brugerne lydene - og livets mange nuancer - tilbage. Det er, hvad brugere og hørespecialister fortæller os. Tilbagemeldingerne om den livsændrende oplevelse, Oticon Opn byder på, har været fantastiske.

Få indblik i brugernes erfaringer

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.

  • Følg os på Facebook

    Følg Oticon på Facebook for at holde dig informeret om de seneste nyheder og produkter.

  • Lær mere om Opn

    Lær meget mere om Oticon Opn og se de mange farver og modeller.

  • Gør det lettere for hjernen

    Oticon Opn hjælper hjernen med at få mening ud af lyd på en naturlig måde.