Støtter overgangen til kombinerede teknologier

Det kan være en udfordring at finde den rette balance, når du tilpasser et høreapparat til at støtte et cochlear implantat. I en bimodal tilpasning, er ét øre stimuleret elektrisk og det andet akustisk. Disse to forskellige typer af stimulering kræver en fleksibel tilpasningstilgang, som er tilgængelig med Oticon Genie tilpasningssoftware.

Læs mere

Hvem vil drage fordel af det?

Flere og flere brugere vælger at være udstyret med et CI, og mange af dem bærer et høreapparat i det ikke-implanterede øre for at få mest muligt ud af deres resterende hørelse. Alle brugere med resterende hørelse i det ikke-implanterede øre kan betragtes som bimodale kandidater.

Dynamo er en ideel partner for ETHVERT cochlear implantat

Oticon Dynamo er et ideelt høreapparat til bimodale tilpasninger. Med en fleksibel tilpasningsplatform kan Dynamo nemt programmeres til at supplere ETHVERT cochlear implantat. Oticon Dynamos personlig tilpasningsværktøj, YouMatic, giver dig mulighed for at tilbyde en lytteoplevelse, som er tilpasset til din patients personlige lydpræferencer. Denne tilgang kan forbedre din patients niveau af tilfredshed og hans eller hendes accept af et høreapparat.

Få mere at vide om Dynamo

Forskningen bag Dynamo

Udviklet af eksperter på Boys Town National Research Hospital

Oticons Genie tilpasningssoftware er nu udstyret med et enkelt flowchart til at vejlede dig i at programmere et høreapparat til at arbejde med et CI, samt et tilpasningspanel, der giver dig mulighed for at udføre en hurtig og nem bimodal tilpasning.

Det bimodale flowchart i Genie er udviklet af eksperter på Boys Town National Research Hospital og kombinerer den nyeste forskning med en praktisk klinisk tilgang. Med få enkle trin leder flowdiagrammet dig igennem afbalancering af lydstyrke og profilering af frekvensresponsen. Målet er at give din patient de bedst mulige akustiske indstillinger i Dynamo ved tilpasning af en implanteret patient.

Det bimodale tilpasningsflowchart overvejer følgende tilpasningstilgange, som alle inkorporerer Loudness Balancing:

  • Wideband-tilpasning

  • Anvendelse af frekvenssænkning

  • Begrænset båndbreddetilpasning

 

Læs mere om det bimodale flowchart og panel

Se det interaktive flowchartt

 

Lette tilpasningsværktøjer for et bedre match

Det nye tilpasningspanel i Oticon Genie giver dig mulighed for præcist at opfylde de behov og præferencer, som dine brugere har, ved at tilbyde særlige håndtag til nemt følge eventuelle anbefalede tilpasningstilgange. Håndtagene gør det muligt hurtigt og nemt at implementere finjusteringsforslag fra det bimodale tilpasningsflowchart og er tilgængelige i de to komplementære værktøjer: Bimodal tilpasning og Speech Rescue.

Giver børn den bedste start i livet

For børn med svær til meget svær høretab, har bimodal tilpasning tidligt i livet vist sig at forbedre sprogtilegnelsen. Akustisk og elektrisk stimulation kombineret kan potentielt gavne børn i deres musikalske, tale- og sprogudvikling og dermed påvirke barnets fremtidige faglige og sociale succes.

Vores nye bimodale tilpasningsflowchart og -værktøjer er også tilgængelige for vores Sensei Super Power børnehøreapparater, som også åbner op for en verden af bimodale fordele for børn.

Hvordan kan dine brugere få gavn af forbedret bimodal hørelse?

Optimeret bimodal hørelse maksimerer effektiviteten af et CI samtidig med at frigøre det fulde potentiale af et understøttende høreapparat i det ikke-implanterede øre.

  • Primære fordele ved bimodal hørelse omfatter:

  • Optimal lyd- og musikoplevelse med både akustisk og elektrisk stimulering

  • Højere livskvalitet i sociale aktiviteter

  • Forbedret evne til at høre tale i støjende omgivelser

  • Bedre lydlokaliseringsevner

  • Nemmere lytning