Beviser for paradigmeskiftet

Banebrydende testresultater viser, hvordan Oticon Opn™ lader brugerne deltage aktivt i livet igen.

Oticon Opn giver brugerne livet tilbage

Siden lanceringen af Oticon Opn har vi fået enestående tilbagemeldinger fra både hørespecialister og høreapparatbrugere. Nu har vi nye data fra to uafhængige undersøgelser, der bekræfter, at Oticon Opn repræsenterer et betydeligt paradigmeskifte indenfor høreapparater.

Dette understreger, hvordan Oticon Opn udgør et gennembrud med hensyn til at løse nogle af de største udfordringer, som mennesker med høretab står overfor. Nemlig taleforståelse i støjende omgivelser og at kunne lytte til flere personer samtidig uden nær så megen anstrengelse.

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=196a95fd2ec04cfd6843227de7a473ff&source=embed&photo%5fid=18874772" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Test nr. 2

Teknologien sættes på prøve i situationer fra det virkelige liv

Vi lod Oticon Opn konkurrere med to førende høreapparater i en test, der efterlignede en samtale fra det virkelige liv mellem fire venner i en støjende restaurant. De to andre høreapparater repræsenterer henholdsvis traditionel og snæver direktionalitet.

  • Traditionel direktionalitet skaber moderat fokus på den talende foran, samtidig med at den undertrykker alle andre lyde.

  • Snæver direktionalitet skaber stærkt fokus på personen, der taler foran én, samtidig med at den undertrykker alle andre lyde.

  • OpenSound Navigator i Oticon Opn åbner op for lydmiljøet, så man kan lytte til flere personer, selv i meget støjende omgivelser.

Oticon Opn er en sand BrainHearing™-løsning

Forstå og husk bedre - uden så megen anstrengelse

Oticon Opn er hurtig og præcis nok til at hjælpe hjernen med at få mening ud af lyd, idet den giver hjernen adgang til et åbent lydmiljø. Resultatet er, at lytteanstrengelsen mindskes med 20 %, hvilket sikrer, at brugerne husker 20 % mere, og taleforståelsen øges med 30 %.*

Lær mere om fordelene

* Le Goff et al. 2016, Oticon Whitepaper, http://oticon.global/evidence

Vibeke Windeløv - Oticon Opn høreapparater

96 % brugertilfredshed

Feedback fra brugerne viser, at 96 % mener, de hører bedre med Oticon Opn.*

Oplev brugernes erfaringer

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.